Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Geniem Oy

Geniem on luova ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja toteuttaa laajoja ja vaativia WordPress-sivustoja, nykyaikaisia verkko- ja mobiilisovelluksia Reactilla ja lisäksi tekee räätälöityä ohjelmistokehitystä sekä digitaalista palvelumuotoilua.

Geniem Oy - Yritysesittely

Geniemiltä saat digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla erotut kilpailijoistasi, sitoutat asiakkaasi ja teet jatkuvasti parempaa tulosta. Oikeat askeleet digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen mahdollistamme tarjoamalla Suomen lujinta WordPress-laatua, monipuolista React-osaamista sekä käyttäjälähtöistä suunnittelua palvelumuotoilutiimimme osalta. Olemme oikea kumppanisi, kun haluat tarjota asiakkaillesi parasta.
Työntekijöitä 60
Y-tunnus 1639413-9
Perustettu 2000
Www geniem.fi
Puh 0400 535 498
E-mail info@geniem.com
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(2)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(36)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(30)
Ketterät menetelmät
(20)
Laadunvarmistus
(15)
Sisällönhallinta
(2)
Auditointi
(1)
IoT
(0)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(10)
Media
(9)
Järjestöt ja yhdistykset
(8)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(6)
Koulutusala
(6)
Asiantuntijapalvelut
(4)
Urheilu, viihde ja virkistys
(4)
Kiinteistöala
(3)
IT
(2)
Kauppa
(2)
Rakentaminen
(2)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)

Teknologia

WordPress
(31)
Node.js
(6)
React
(6)
Android
(4)
React Native
(4)
iOS
(4)
Javascript
(2)
Open source
(2)
PHP
(2)
WooCommerce
(1)
Angular
(0)
Laravel
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(41)
Tuki- ja ylläpitotyö
(28)
Valmisohjelmisto
(6)
Konsultointi
(1)

Omat tagit

WordPress
html5
responsiivisuus
nodejs
reactjs
palvelumuotoilu
Digitaalisten palveluiden kehittäminen
UI design
Ux design
digitaalisiapalveluitasuurellasydämellä

Geniem - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKokkolan verkkosivustouudistuksen kärkinä asukaslähtöisyys, käytettävyys, tiedon löydettävyys ja saavutettavuus

"Vuoden intensiivisen työn jälkeen olo on kuin voittajalla. Näinkin pitkä projekti, missä ollaan viikoittain tekemisessä, on ollut todella mukava tehdä Geniemin mutkattomien ja rentojen ihmisten kanssa. Palavereissa on ollut hyvinkin kotoisa olo. Korona toi tähän kaikkeen mukaan kaikille uusia työpajoja, mutta niihin tottui hyvinkin äkkiä. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen;.."

-- Minna Juola, it-suunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiCursorin verkkosivustouudistuksen tavoitteina helppokäyttöisyys, tiedon löydettävyys ja mobiilikäytettävyys

"Uudistus oli todella tarpeen ja se on otettu erittäin hyvin vastaan. Tuntuu upealta, kun sivut ovat nyt julkaistu ja niitä kehtaa esitellä. Sivut ovat todella hyvän näköiset ja helppokäyttöiset. Uudistus vastasi juuri siihen tarkoitukseen mitä haimme ja uusien sivujen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Haluan vielä kiittää hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä..."

-- Heli Toikka, markkinointiasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiWorkPower-mobiilisovellus

"Sovelluksen ovat jo monet työntekijämme sekä useat asiakkaamme ottaneet käyttöön."

-- Niina Riikonen

Näytä referenssi

ReferenssiRisteilykeskus.fi sivustouudistus - parempi hakukonenäkyvyys ja ylläpidettävyys

"Yhteistyö Geniemin kanssa toimi hyvin ja joustavasti."

-- Petri Lahdensalo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Geniem - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Asiakaskeskeisyys, selkeät prosessit ja tarkistuslistoihin pohjautuvat käytännöt Geniem tarjoaa projektinhallintaa, jossa asiakaslähtöisesti, tarkistuslistoja hyödyntäen pidetään huoli siitä, että projektit saavuttavat tavoitteensa. Hyväksi todetut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Tuotekehityksen asiantuntijamme motivoituvat haastavista aihioista ja kun uutta digitaalista tuotetta lähdetään rakentamaan nollasta. Kehitimme Geniem Ignite-palvelun, joka auttaa sinua viemään abstraktinkin bisnes- tai tuoteidean toteutettavaan ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Auditointi

Geniem - Saavutettavuuden arviointipalvelu Digitaalinen saavutettavuus, toiselta termiltään esteettömyys on nykypäivän sivustojen perusominaisuus. Kehitimme palvelun, jolla sivustosi saavutettavuuden taso testataan, arvioidaan ja raportoidaan. Autamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Minimoimme turhan työnToimintamme lähtökohtina ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja kunkin liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Geniemillä on vankka kokemus laajojen responsiivisten verkko- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Geniem tarjoaa asiantuntijaosaamista ohjelmistojen ja verkkosivustojen UI- ja UX-suunnitteluun. Käyttöliittymäsuunnittelu vastaa siitä, millaisia näkymiä ja millaisia käyttöliittymäelementtejä palvelusi sisältää ja miten ne toimivat...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Meillä on intohimo tehdä hyviä sovelluksia ja olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Erikoistumme React Native -toteutuksiin, johon olemme kehittäneet raudanlujan ammattitaidon jo useamman vuoden ajan. Laadukkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Sytymme uudenlaisten ja tuottavien verkkosovellusten kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Edistä verkkokauppatoimintaasi tehokkailla ja esteettömillä ratkaisuilla Geniemin verkkokauppatoteutukset ovat vahvaa palvelumuotoiluosaamista hyödyntämällä asiakkaan verkkoliiketoimintaa varten räätälöityjä. Vannomme WooCommerceen verkkokaupan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Haluatko uudistaa verkkopalvelusi? Haluatko sytyttää asiakkaasi ensiklikkauksesta alkaen? Etsitkö järjestelmää, joka kasvaa mukanasi myös tulevaisuudessa? Tarpeisiisi vastaus on Geniemin Enterprise WordPressWordPress on varma valinta keskikokoisista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Vihdoin on tarjolla koukuttava mobiilisovellus kunnille ja kaupungeille! Sovellus mahdollistaa palveluiden löydettävyyden ja tarjoaa vuorovaikutteisen kanavan osallistua kaupungin toimintaan. Mikä on KaupunkiAppis?KaupunkiAppis on mobiilisovellusalusta, jossa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Luovuta ja vastaanota avaimia helposti mobiilisovelluksen avulla ja unohda paperiset tai Excel-taulukot. Saat nopeasti tiedon, kenellä avaimet ovat. Markkinoilla uusi AvainAppis sopii erityisesti kiinteistö- ja siivousalalle. Miten avainhallinta tapahtuu..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Geniem - Referenssit

Geniem - Bloggaukset

 

Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku