Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Generaxion kokemuksia

Generaxion kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Generaxion Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLoimua

"Graafikolla oli esittää selkeä näkemys minkälaiset uudet sivut tulevat olemaan. Oli myös arvokasta jatkon kannalta, että saimme sivupohjamallit, joihin pystyi tukeutumaan uusia sivuja luodessa. Graafiset elementit saatiin siirtymään luontevasti mainostoimiston määrittelystä käytäntöön verkkosivustolle. Aucorin väkeä voi todellakin suositella ja olen jo suositellutkin!"

-- Hanna Sauroja

Näytä referenssi

ReferenssiTietokeskuksen kyselytyökalu

"Tämä projekti tehtiin aikataulu edellä, mutta laatu ei kärsinyt siitä. Teimme teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistivat nopean toteutuksen ja jota voimme sitten jatkokehittää tulosten perusteella. Tämä projekti on hyvä esimerkki kokeilevasta kehittämisestä"

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiTurre Legal

"Asiat on menneet Aucorilla valtavasti eteenpäin. Olen todella kriittinen asiakas ja kun meillä tehdään itsekin ohjelmistokehitystä, niin tiedän, millainen on se state-of-the-art-tapa toimia ja mitä hyötyä siitä on. Kyllä Aucor on ehdottomasti Suomen mittakaavassa huippuja tällä alalla ja voin lämpimästi suositella heitä."

-- Herkko Hietanen

Näytä referenssi

ReferenssiHae isännöintiä

"Jokainen onnistunut projekti on laadukkaan yhteistyön tulos. Se ei ole aina asiakkaasta tai toteuttajasta kiinni, että onnistuuko projekti vai ei, vaan se perustuu yhdessä tekemiseen. Sitten kun hommat toimii, niin ei ole mitään syytä vaihtaa. Siitä on hyötyä, että tunnetaan Aucorin kanssa puolin ja toisin, eikä tarvitse joka kerta lähteä kertomaan taustoja alusta asti."

-- Marianne Falck-Hvilstafeldt

Näytä referenssi

ReferenssiNaantali Spa

"Yhteistyö Aucorin kanssa sujui hienosti. Projektilla oli selkeät tavoitteet, joihin Aucor pystyi vastaamaan. Projektin vahva runko takasi että, aikatauluissa pysyttiin sekä tekninen toteutus oli erinomainen. Tulokset näkyvät myös kävijöiden käyttäytymisessä – kaikki keskeiset seurantaluvut ovat kehittyneet positiivisesti julkaisun jälkeen."

-- Joni Hakkarainen, Myynti- ja markkinointijohtaja, Sunborn Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKotitalolehti

"Yhteistyö Aucorin kanssa on tosi keskustelevaa ja Aucor pyrkii löytämään asiakkaalle parhaita mahdollisia toteutustapoja. Ei pelkästään niin, että me sanomme, että me haluamme tällaisen ja he sitten vain toteuttavat sen. Vaan yhteistyö on asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa."

-- Marianne Falck-Hvilstafeldt

Näytä referenssi

ReferenssiTietokeskus

"Aucor tekee projektia sivuston tavoitteet edellä ja miettii kestäviä ratkaisuja. Heidän lähestymistapansa on käytännönläheinen ja työskentely kulkee tehokkaasti eteenpäin. Mihinkään epäolennaisuuksiin ei jäädä kiinni. On mukava asioida ammattilaisten kanssa."

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiESA BIC Finland

"Työskentely Aucorin kanssa on ollut todella joustavaa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. Jos minulta on tullut joku pyyntö, se on hoidettu nopeasti. Lisäksi kaikki kehitysehdotukseni ja muutospyyntöni on huomioitu ja niihin on reagoitu rivakasti."

-- Kimmo Isbjörnssund

Näytä referenssi

ReferenssiRetoriikan kesäkoulu

"Olipa verkkosivuprojektisi sitten pieni tai massiivinen ja haluat minimoida stressin ja maksimoida onnistumisen, Aucor on erittäin luotettava valinta projektin toteuttajaksi. Viiden tähden suositukseni."

-- Antti Mustakallio

Näytä referenssi

ReferenssiImmuno Diagnostic

"Aucorin väellä on rautainen ammattitaito ja se näkyy heidän koko toiminnassaan tavoitteiden määrittelystä ylläpitoon. Projektinhallinta oli loistavaa, tavoitteet saavutettiin ja sovitussa aikataulussa pysyttiin. On mukavaa työskennellä tällaisissa projekteissa, missä yhteistyö pelaa ja molemmat osapuolet ovat sekä sitoutuneita että innostuneita."

-- Liisa Peri

Näytä referenssi

ReferenssiCHS

"Kun yhteiset toimintatavat oli sovittu, työ sujui joustavasti ja aikataulussa – mielestäni myös tavoitteellisesti."

-- Lisbeth Kuitunen

Näytä referenssi

ReferenssiKorrek

"Aikaisemmassa verkkokokonaisuudessa laajan valikoimamme eri brändit saattoivat hukkua ja ilme oli yhtenäisen sijasta levoton. Nyt kaikki löytyy helpommin."

-- Martina Lilius

Näytä referenssi

ReferenssiBerner.fi

"Mikäs sen parempaa, kuin toteuttaa vaativa uudistus sellaisen tahon kanssa, johon organisaatiossa oltiin jo valmiiksi tyytyväisiä"

-- Martina Lilius

Näytä referenssi

ReferenssiTTT ry.

"Asiantuntevaa, sujuvaa, helppoa. Sitä oli verkkosivujen uudistaminen Aucorin kanssa. Jo vain, suosittelen Aucoria muillekin! Onnekseni yhteistyömme jatkuu edelleen!"

-- Päivi Vuorivirta

Näytä referenssi

ReferenssiBone’s Online Take-away & Table Reservation

"Bone’s is an American inspired restaurant with 20 units in Denmark. The restaurant offers both eat in and Take Away. Related to an update of the operational systems in the chain Bone´s wanted to update the web platform for making online reservations of tables and the platform for making online Take Away Orders. Aucor was the chosen partner for the task of making the web designs – and.."

-- Jan Laursen

Näytä referenssi

ReferenssiVolkswagen-lehti

"Projekti eteni suunnitellusti ja hyvin aikataulussa. Erityisen tyytyväisiä olimme tilattujen lisätöiden nopeaan toteutukseen sekä projektinaikaiseen kommunikaatioon."

-- Jani Söderlund

Näytä referenssi

ReferenssiLounais-Suomen Jätehuolto

"Pidin siitä, että kun ideointivaiheessa heittelimme toiveita sivuston toiminnasta, kertaakaan ei sanottu ei. Suurimpaan osaan toiveitamme vastattiin aina, ”Onnistuu”. Ja niinhän se onnistuikin."

-- Suvi Pulliainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Generaxion kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Generaxion Oy:n referenssit

Generaxion Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia