Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Generaxion Oy

Generaxion syntyi, kun joukko pohjoismaisia ja nopeasti kasvaneita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksiä yhdistyi 2020. Toteutamme verkkosivut, verkkokaupat ja CRM- järjestelmät yhtenäiseksi kokonaisuudeksi tai yksittäin.

Generaxion Oy - Yritysesittely

Olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimpia kumppaneita yrityksille, jotka haluavat vahvistaa kilpailukykyään digitaalisissa ympäristöissä. Poikkeuksellista ei ole vain palveluidemme laajuus, vaan yhteisvaikutus, joka parhaimmillaan moninkertaistaa kysynnän.
Työntekijöitä 150
Y-tunnus 2554501-5
Perustettu 2013
Www www.generaxion.fi
Puh 029 170 0240
E-mail asiakaspalvelu@generaxion.fi
Toimipaikat Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta , Tampere, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Markkinointi
(11)
Viestintä
(11)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(0)

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
(4)
Auditointi
(0)
Integraatiot
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(2)
IT
(0)

Teknologia

WordPress
(25)
Open source
(9)
Julkaisujärjestelmä CMS
(6)
Google
(3)
React
(1)
WooCommerce
(1)
Angular
(0)
Django
(0)
Drupal
(0)
Javascript
(0)
Mac OS
(0)
PHP
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(8)
Konsultointi
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)

Omat tagit

WordPress

Generaxion - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLoimua

"Graafikolla oli esittää selkeä näkemys minkälaiset uudet sivut tulevat olemaan. Oli myös arvokasta jatkon kannalta, että saimme sivupohjamallit, joihin pystyi tukeutumaan uusia sivuja luodessa. Graafiset elementit saatiin siirtymään luontevasti mainostoimiston määrittelystä käytäntöön verkkosivustolle. Aucorin väkeä voi todellakin suositella ja olen jo suositellutkin!"

-- Hanna Sauroja

Näytä referenssi

ReferenssiTietokeskuksen kyselytyökalu

"Tämä projekti tehtiin aikataulu edellä, mutta laatu ei kärsinyt siitä. Teimme teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistivat nopean toteutuksen ja jota voimme sitten jatkokehittää tulosten perusteella. Tämä projekti on hyvä esimerkki kokeilevasta kehittämisestä"

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiTurre Legal

"Asiat on menneet Aucorilla valtavasti eteenpäin. Olen todella kriittinen asiakas ja kun meillä tehdään itsekin ohjelmistokehitystä, niin tiedän, millainen on se state-of-the-art-tapa toimia ja mitä hyötyä siitä on. Kyllä Aucor on ehdottomasti Suomen mittakaavassa huippuja tällä alalla ja voin lämpimästi suositella heitä."

-- Herkko Hietanen

Näytä referenssi

ReferenssiHae isännöintiä

"Jokainen onnistunut projekti on laadukkaan yhteistyön tulos. Se ei ole aina asiakkaasta tai toteuttajasta kiinni, että onnistuuko projekti vai ei, vaan se perustuu yhdessä tekemiseen. Sitten kun hommat toimii, niin ei ole mitään syytä vaihtaa. Siitä on hyötyä, että tunnetaan Aucorin kanssa puolin ja toisin, eikä tarvitse joka kerta lähteä kertomaan taustoja alusta asti."

-- Marianne Falck-Hvilstafeldt

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Generaxion - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Auditointi

Aucor Ydinkokeessa puristamme WordPress-sivustosi testipenkkiin ja käymme sen tiheällä kammalla läpi. Arvioimme sivuston toteutuksen laadun, suorituskyvyn sekä turvallisuuden. Auditoinnin tuloksena saat kattavan raportin sivuston nykytilasta sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Aucor Ydin -prosessin lopputuloksena syntyy selkeä klikkailtava prototyyppi, joka visualisoi yksiselitteisesti sen, miten verkkopalvelun on tarkoitus toimia. Emme siis piirtele pelkkiä kauniita leiskakuvia, vaan rakennamme jatkokehityskelpoisen kokeiluversion..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Verkkopalvelusi ansaitsee kunnon kodin. Me pidämme perustukset kunnossa, tulisijat lämpiminä ja auraamme pihatien. Pidämme myös huolta, etteivät vihulaiset pääse tontillesi rellestämään.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita olipa sivusi sitten yrityksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Generaxion - Referenssit

Generaxion - Bloggaukset

Generaxion - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Generaxion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku