Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gapps kokemuksia

Gapps kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Gapps on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPietarsaari: Kaupunginvaltuusto loikkasi nykyaikaan Gappsin ja Google Cloudin avulla

"Gapps- yrityksen ammatillinen ote on hyvä ja asiat ymmärretään nopeasti, ei tarvitse vääntää rautalangasta tai piirtää moneen kertaan. Tämä on ketterää ohjelmistokehitystä."

-- Jaakko Kaivosoja, Pietarsaaren tietotekniikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAzets: Muutoksen johtamisella kohti tehokkaita työtapoja

"Gapps erottuu IT-konsulttiyhtiönä muista juuri kokonaisvaltaisella osaamisellaan. Azetsin tarpeita kuunneltiin jatkuvasti projektin aikana, jonka mahdollisti sujuva ja nopea viestintä yhtiöiden välillä."

-- Jonas Christensen, Azetsin Norjan maaorganisaation projektijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPuuilo: Googlen kustomoinnin avulla paras kannattavuus laajassa IT-hankinnassa

"Olen vallan ihastunut tähän toimintatapaan, että Gappsillä tapaan oikeasti myös ne henkilöt, jotka projektin käytännössä toteuttavat. Olette lähellä, läsnä, sopivan pieni ja ketterä. Teillä asioita oikeasti tehdään, sen sijaan että vain määriteltäisiin ja availtaisiin tikettejä."

-- Esa Haapa-Aho, Puuilon tietohallinnon projekteista vastaava

Näytä referenssi

ReferenssiKisakallio: Ajanhukasta eroon Googlen työkaluilla

"Muutoksen tueksi haluttiin löytää Googlen pilvipalveluihin perehtynyt IT-talo. Toimittajia vertailtaessa Gapps nousi esille asiantuntevien verkkosivujensa ja kattavien asiakasreferenssiensä ansiosta. Myös Gappsilaisten erinomainen asenne sekä konstailematon toimintatapa vetosivat Kisakallioon. Ensimmäinen palaveri Gappsin ja Kisakallion välillä pidettiin tammikuussa 2016, ja uusien.."

-- Janna Tirronen, Kisakallion henkilöstöjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTAPAUS: Google Cloudilla säästyy 10 työtuntia päivässä

"Gappsilaiset osasivat pukea palvelun ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Lisäksi Gappsin nuorekas ja aikaansaava tiimi tuntui meidän henkiseltä porukalta."

-- Joonas Patama, Tapauksen tuotantojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPouttu: Paluumuutto Googleen sai koko henkilöstön tuen

"Googlen työkalut olivat kilpailijoita edullisemmat – se, mistä muiden tahojen kohdalla olisi joutunut maksamaan ekstraa, kuului Googlella peruspakettiin. Google on alansa johtava yritys – sen kehitys ei pysähdy, mikä tekee tulevaisuuden näkymistä mielenkiintoisia. Voimme luottaa siihen, että Gapps viestii meille kaikki tärkeimmät Googlea koskevat uutiset, joista voimme sitten itse.."

-- Jyrki Jaatinen, Poutun ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHeltti: Miten pyörittää useita IT-kokonaisuuksien kustannustehokkaasti?

"Gappsissa yhdistyivät huipputyökalut läheltä löytyvään, luotettavaan tukeen: Aina, kun olen kysymyksen esittänyt, siihen on löytynyt selkeä vastaus nopeasti. Monet meidän asiakkaista on aivotyöläisiä, joilla on samat työkalut käytössä. Tykkään Googlemaisesta hengestä – kontrasti Microsoftin korporaatioilmeeseen on valtava."

-- Tanja Lappi, Heltin palvelujohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAdara: Google Cloud aukoi Adaran tiedonkulun solmut

"Kiinnostus Googlea kohtaan heräsi Adaran tutustuessa erilaisiin Google Cloudin tarjoamiin työkaluihin. Adara vakuuttui pilvipalvelun hyödyistä, ja Gappsin asiantuntijat otettiin mukaan tukemaan muutoksessa. Teknologiamuutos vaatii aina huolellista suunnittelua, koulutusta ja implementointia, joten Gappsin lyömättömästä Google-tietämyksestä oli projektissa paljon apua."

-- Jere Alaruka, Adaran talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSuperson: Etätyöstä tehokkaampaa näillä toimistosovelluksilla

"Gappsissa natsasi kaikki. Googlen teknologian kanssa kehitys on jatkuvaa, ja pienemmissä toimijoissa on aina riskinsä. Gappsilla ymmärrettiin meidän bisnestä ja taustalla toimivat selkeästi osaavat, hyvät tyypit."

-- Pirjo Airaksinen, Supersonin Head of Culture

Näytä referenssi

ReferenssiTilitoimisto EMU: Googlen pilvi päihitti oman palvelimen turvallisuudessa

"Gappsin selkeä etu muihin IT-konsulttitaloihin nähden on sen lyömätön asiantuntemus nimenomaan Google Cloud -tuoteperheen palveluista. Siksi Gappsin asiantuntijapalveluista on aidosti suuri apu IT-muutoksen toteuttamisessa sekä loppukäyttäjien kouluttamisessa. Koska Googlen ratkaisuista oli jo vakuututtu, oli Gapps luonteva valinta muutoksen ajuriksi."

-- Samuli Saviala, Tilitoimisto EMU:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSoukan Huolto: Pilvipalvelun hyödyt yllättivät perinteisen alan työntekijät

"Gappsin asiantuntijat auttoivat uusien IT-ratkaisujen kouluttamisessa ja implementoinnissa, sekä toimivat tukena muutoksen johtamisessa. Yhteinen tavoite oli saada järjestelmä mahdollisimman helposti koko henkilökunnan käyttöön. Molempia osapuolia hymyilytti viimeistään siinä vaiheessa, kun 30 vuotta yrityksessä työskennellyt henkilö kommentoi, että “tämähän on hyvä. "

-- Panu Hentunen, Soukan Huollon HR- ja kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiIdean: Googlen pilvi pysyy kv-yrityksen vauhdissa mukana

"Gapps valikoitui kumppaniksi pitkän taustatyön jälkeen. Suurin syy valinnan taustalla oli se, että Gapps on erikoistunut nimenomaan Googlen pilvipalveluihin sen sijaan, että ne olisivat vain yksi osa talon palvelutarjontaa. Gappsin vankka ammattitaito vastaavista IT-muutoksista sai päätöksenteossa painoarvoa, eikä valintaa ole tarvinnut katua."

-- Matti Someroja, Ideanin IT System Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiISYY: Google Apps tarjosi tutun käyttäjäkokemuksen lisäksi luotettavuutta, varmuutta ja helppokäyttöisyyttä

"Kun Google Apps oli valittu, Gappsin ottaminen avuksi siirtymiseen oli ISYY:lle itsestään selvää. Gapps hoiti teknisen siirtymän, tiedonsiirron ja koulutukset niin käyttäjille kuin ylläpitäjille. Otimme aika laajan paketin, koska päätimme hoitaa tämän kerralla kuntoon. Palvelua on voinut lämpimästi suositella omille pääsihteerikollegoille. Olemme olleet tyytyväisiä."

-- Janne Mertanen, ISYY:n pääsihteeri

Näytä referenssi

ReferenssiFrami: Google Apps tarjosi avun ulkoisen viestinnän haasteisiin sekä kalenterin ja sähköpostin lukuisiin ongelmiin

"IT-tukifirmamme on erikoistunut tietoturvakysymyksiin, joten tiedustelimme toki kuinka turvallista pakettia olemme hankkimassa. He tutkivat asiaa puolestamme ja eivät ainoastaan näyttäneet vihreää valoa, vaan ottivat palvelun käyttöön itsekin. Siitä tuli kohtuullisen luottavainen olo. Kiitos vanhojen palvelimiemme, siirtymä kesti kokonaisuudessaan pari viikkoa. Gapps kyllä ansaitsee.."

-- Sanna Männikkö, Framin viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Gapps kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gapps:n referenssit

Gapps:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia