Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Futuriot kokemuksia

Futuriot kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Futuriot Oy on liittänyt referensseihinsä.

Referenssi Howden tarjoaa asiakkailleen parempaa vakuutustietoa koneälyllä

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhon Futuriotin kanssa"

-- Lotta Sillanpää, COO, Howden

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä raportointipalvelua

"Olemme toteuttaneet Futuriotin kanssa yksilöllistä liiketoimintatiedon hallintaa jo kymmenille asiakkaille useille eri toimialoille. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja useimmiten raportointia halutaan laajentaa kokonaan uusille alueille."

-- Kari Joki-Hollanti

Näytä referenssi

ReferenssiKA-MU sai kaikki hyödyt ERP-järjestelmästä raportoinnilla

"Toiminta Futuriotin kanssa oli helppoa. Kehitysajatukset ja halutut muutokset järjestelmään saatiin nopeasti toteutukseen, hyvin usein jo saman Skype-palaverin kuluessa. Nopea reagointi tarpeisiin ja kehitysideoihin vakuuttivat meidät asiakkaana Futuriotin hyvästä osaamisesta sekä kyvystä palvella meitä."

-- Juha Järvi, toimitusjohtaja, KA-MU

Näytä referenssi

ReferenssiBI-raportointi Pistesarjoille

"Futuriotin kanssa BI-projektin toteutus oli todella sujuvaa. Kaikki alkoi liiketoimintatavoitteiden ja raportoinnin tarpeiden kartoittamisella. Ensimmäiset raportit saatiin käyttöön todella nopeasti ja nyt olemme hyvässä vauhdissa kehittämässä raportointia eteenpäin."

-- Heikki Hämäläinen, Partner, Pistesarjat

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistokehitystä M-Filesille

"Futuriot on ollut kumppanimme erittäin haastavissa ohjelmistokehityshankkeissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Futuriotin toimintatapoihin ja osaamiseen. Suunnittelemme käyttävämme Futuriotin palveluja jatkossakin."

-- Risto Kero, Alihankintapäällikkö, M-Files

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Futuriot kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Futuriot Oy:n referenssit

Futuriot Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia