Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Futunio

Futunio on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Missio: Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Visio: Toimialan uudistaja.

Futunio - Yritysesittely

Me Futuniolla olemme palveleva kumppani. Henkilöstömme koostuu nyt yhteensä 70 toimiala- ja ohjelmistokehityksen osaajasta. Heidän osaamisensa on käytettävissäsi.

Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa. Ennen kaikkea haluamme auttaa luomaan tehokkaampaa, sujuvampaa ja miellyttävämpää työtä.

Ammattiliitoille tuotamme jäsenhallintajärjestelmiä, jotka mahdollistavat jäsenille joustavan sähköisen asioinnin ja sen myötä parantavat jäsenpalvelua sekä poistavat turhaa manuaalista työtä liiton henkilöstöltä. Työttömyyskassoille tarjoamme automatisoituja ratkaisuja tuottavuuden ja jäsentyytyväisyyden lisäämiseksi ja tehokkaita prosesseja avainprosessien suorittamiseksi
Työntekijöitä 65 Www www.futunio.fi
Y-tunnus 0282236-6 Puh +358 (0)9 777 1970
Perustettu 1978 E-mail markkinointi@futunio.fi
Toimipaikat Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Futunio - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Futunio - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Futunio - Referenssit

Futunio - Bloggaukset

Futunio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Futunio - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Futunio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku