Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frantic kokemuksia

Frantic kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Frantic on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiERP-pohjainen verkkokauppa tehosti sisäisiä prosesseja

"Verkkopalvelu-uudistuksen myötä olemme halunneet huomioida entistä paremmin etenkin yritysasiakkaamme ja suunnittelijakontaktimme. Lopputuloksena on selkeät ja helppokäyttöiset sivut, josta asiakkaamme näkevät kattavasti erilaisia tarjoamiamme ratkaisuja ja palveluitamme kalustamiseen niin tuotteiden, brändien kuin referenssikohteiden muodossa. Verkkosivut toimivat myös kanavana, jonka.."

-- Jukka-Pekka Harju, varatoimitusjohtaja, Modeo

Näytä referenssi

ReferenssiDesign Lead: prosessien optimointia ja sillanrakennusta

"Suomidigin projektin ja koko palvelukehityksen kokonaisonnistumisessa Liisalla oli todella merkittävä rooli. Hänen roolinsa tärkeys kiteytyi devin, designin ja palvelumuotoilun ymmärtämisessä sekä näiden kolmen riippuvuusuhteiden johtamisessa. Liisalla oli koko Suomidigin palvelukehityksen punainen lanka käsissään ja jatkuva tilannekuva siitä, missä kehityksessä mennään – ja.."

-- Maria Vuorensola, palveluomistaja ja palvelumuotoilija, DVV & Pia Korpisaari, tuoteomistaja, DVV

Näytä referenssi

ReferenssiPihlajalinna – Kaikkien yhteinen intranet

"Olemme saavuttaneet projektille asetetut tavoitteet monissa asioissa. Toimintatapojen ja prosessien yhtenäistäminen vaatii tietenkin paljon muutakin työtä, mutta yhteinen intra on ollut siinä hyvä apuväline. Osalle konsernin työntekijöistä intra on jo aidosti päivittäisen työn apuväline, ja he löytävät sieltä tarvitsemansa tiedot. Intraa päivitetään aktiivisesti, ja alustana.."

-- Taina Lehtomäki, tiedottaja, Pihlajalinna

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Frantic kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Frantic:n referenssit

Frantic:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia