Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fraktio kokemuksia

Fraktio kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Fraktio Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää

"Yhdessä on hyvä tehdä töitä, koska Fraktion tapa tehdä töitä istuu niin hyvin Pihlajalinnan arvoihin: eettisyyteen, ennakkoluulottomuuteen ja energisyyteen. Etenkin eettisyys näkyy siinä että ette ajattele omaa etuanne vaan olette tosi asiakaslähtöisiä. Teidän aloitteestanne usein nostetaan esille asioita, jotka olisi meidän kannaltamme kannattavaa tehdä."

-- Tarja Niinisalo

Näytä referenssi

ReferenssiTelia Esports Series ja Assembly Community - Parhaat ilmiöt rakentuvat yhteisöllisyydelle.

"Teliaesportsseries.com on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten nopeasti asialle omistautunut porukka rakentaa lähes nollasta toimivan verkkosivuston. Kun tavoite ja fokus on kaikilla sama, se näkyy myös lopputuloksessa. Yhteistyö Telian, Assemblyn, Fraktion sekä Nordkappin välillä toimi saumattomasti koko projektin ajan."

-- Juho Nieminen

Näytä referenssi

ReferenssiOmaMehiläinen-verkkopalvelu tuo terveyspalvelut asiakkaan luo

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten tiimi tuo oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti asioita esille. He ovat huomioineet kokonaiskuvan myös oman osa-alueensa ulkopuolelta, jotta olemme saaneet aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.” ”Yhteistyö fraktiolaisten kanssa on ollut todella onnistunutta. Tämä oli hyvä pelinavaus tuleville yhteisille projekteille. Hommat.."

-- Milka Virta

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen suosituin verkkokauppa pyöräytettiin täysin mobiiliksi.

"Näillä jätkillä selkeesti just sellanen osaaminen ja näppituntuma näihin hommiin mitä kaivattiin! Uskon että päästään etenemään aikamoisella vauhdilla ja saadaan hyvää jälkeä aikaiseksi!"

-- Henrik Weckström

Näytä referenssi

ReferenssiFonecta Audience Insights auttaa tuntemaan asiakkaasi

"Palvelu on saanut vauhdikkaan lähdön ja olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme parempaa asiakasymmärrystä siitä, minkälaiset ihmiset heidän verkkosivuillaan käyvät. Tästä on hyvä jatkaa ja odotan innolla mitä kaikkea keksimme seuraavaan versioon. "

-- Ville Häkkinen

Näytä referenssi

ReferenssiWOPI-työkalut yhdistävät osaamisen hankinnan ja kehittämisen

"Täytyy myöntää että 15 000 soveltuvuusarvioinnin ja yhden haastattelukirjan jälkeen osaa tehdä arvioita myös potentiaalisista palvelun toimittajista. Haastattelukirjani taktiikan mukaisesti Fraktion porukalle luotiin avoimilla kysymyksillä tieten tahtoen ”tyhjiä tiloja” jotka heidän tuli vastauksissaan täyttää tai jättää täyttämättä. Fraktiolaisten kyky nopeasti.."

-- Petteri Niitamo

Näytä referenssi

ReferenssiAmpparit.com on suomalainen portaaliverkkosivusto, joka kerää muilta verkkosivuilta uutisotsikoita ja -linkkejä

"Fraktion kanssa on lähdetty tuomaan Amppareiden uutispalveluun modernia käytettävyyttä ja uusia ominaisuuksia. Yhteistyötaidoista, osaamisesta ja vastuunotosta isot pisteet tiimille."

-- Lauri Sihvonen, liiketoimintapäällikkö, Ampparit Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Signillä säästät 90% allekirjoittamiseen kuluvasta ajasta

"Visma Sign on kehittynyt Suomen johtavaksi sähköisen allekirjoituksen palveluksi. Siitä iso kiitos Fraktiolle, jossa tekeminen ei ole sanahelinää vaan aitoa tekemistä."

-- Antti Larvala, kehitysjohtaja, Visma Solutions Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAutoliiton ajokoulu

"Ajokoulu on saanut käyttäjiltään paljon positiivista palautetta. Fraktion nuorekas ja innovatiivinen tiimi on kehittänyt käyttöliittymästä erittäin selkeän, toimivan ja nykyaikaisen "

-- Teppo Vesalainen

Näytä referenssi

ReferenssiRantapallo

"Fraktio on tehnyt hienoa työtä Rantapallon lentovertailun rakentamisessa. Osaavat ihmiset ja hyvä asenne ovat tehneet projektista onnistuneen."

-- Jani Uljas

Näytä referenssi

ReferenssiPaytrail-tili, Paytrail.com

"Hei Fraktio! Verkkosivuston rakentaminen ja kehittäminen on pitkä prosessi, joten usein unohtuu se pieni maljannostatus, kun milestoneja saavutetaan. Sivut kun tuotiin liveen osana koko brändi/nimi/tili -lanseerausta, niin arvatenkin täällä on juhlittu uudistusta kokonaisuutena. Joten, valtavan suuri kiitos teille Fraktion porukalle sivustosta! En aivan tiedä ketkä kaikki lopulta.."

-- Heikki Sivonen

Näytä referenssi

ReferenssiIf-vakuutusyhtiö

"Visma Sign on kehittynyt Suomen johtavaksi sähköisen allekirjoituksen palveluksi. Siitä iso kiitos Fraktiolle, jossa tekeminen ei ole sanahelinää vaan aitoa tekemistä."

-- Antti Larvala

Näytä referenssi

ReferenssiMetropolia Ammattikorkeakoulu

"Tiivistys mielipiteestäni: Tähän asti kiistämättä hyödyllisin kurssi (tulevaisuutta ohjelmisto/ohjelmointi työskentelyn ääressä ajatellen) mitä olen käynyt; ja epäilemättä myös hyödyllisin kokonaisuus mitä tulen käymään, ellen sitten siirry ohjelmoinnista toisiin opintoihin. Antoi myös (nyt itsestäänselviä) tietoturvanäkökulmia, jotka pätevät moneen muuhunkin kuin.."

-- Markku Karhu

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Fraktio kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fraktio Oy:n referenssit

Fraktio Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia