Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FixUi

Tarjoamme yrityksille käyttöliittymäsuunnittelua, graafista palvelua ja käytettävyystestausta. Teemme myös palvelumuotoiluprojekteja ja yrityksille web sivuja, ja muuta yritysgrafiikkaa.

FixUi - Yritysesittely

Käytettävyyden suunnittelu ja arviointi on erikoisalaamme. Autamme suunnittelemaan tuotteesi tai palvelusi sellaisiksi, että asiakkaasi osaavat ja haluavat käyttää niitä. Oli kyseessä sitten käyttöliittymä tai käyttäjäkokemus, let’s Fix it!

Jos liikeideasi on vasta raapustus ruutupaperin kulmassa, voimme selkeyttää sen ja auttaa viemään sen aina markkinoille asti. Meiltä saat joustavan ja taustoiltaan monialaisen tiimin käyttöösi, myös visuaaliseen suunnitteluun. Kaikki tuotesuunnittelun palvelut saman katon alta.
Työntekijöitä 7 Www www.fixui.fi
Y-tunnus - Puh 0408230773
Perustettu 2011 E-mail info@fixui.fi
Toimipaikat Oulu

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

FixUi - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

FixUi - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

FixUi - Referenssit

FixUi - Bloggaukset

FixUi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

FixUi - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

FixUi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku