Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Five Agency kokemuksia

Five Agency kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Five Agency Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVerkkosivuihin tyyliä, vakuuttavuutta ja selkeyttä - Spraytec Oy

"Five suunnitteli ja toteutti verkkosivuillemme uuden ilmeen. Annoimme suunnitteluun vapaat kädet ja projekti tehtiin meille erittäin helpoksi selkeällä ohjeistuksella sekä omatoimisella projektijohtamisella. Uudesta kokonaisuudesta syntyi tyylikäs, vakuuttava ja selkeä. Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella Fiveä!"

-- Petrik Eklund, Toimitusjohtaja, Spraytec Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivujen tulokset huomattavaan kasvuun - Travaille Oy

"Sivusto toteutettiin tehokkaasti ja myynnillisesti. Sivuston tulokset kasvoivat selkeästi ja sivusto yhdistettynä markkinointikampanjaan tuotti heti julkaisemisensa jälkeen erinomaisia tuloksia. Lisäksi olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta sivuistamme. Tulemme käyttämään Fiveä myös jatkossa ja voin ehdottomasti suositella heitä!"

-- Aleksi Peltokorpi, Toimitusjohtaja, Travaille Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivuihin uusia visioita, näkemystä ja ilmettä - Rakennus Numera Oy

"Five rakensi meille uuden verkkosivuston, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Tämän seurauksena laajensimme yhteistyötä koskemaan myös asiakkaillemme suunnattua suljettua viestintäkanavaa. Yhteistyö sujui loistavasti ja saimme tarvittavaa tukea projektin alussa ja sen jälkeen. Fiven kaverit toivat uusia visioita, näkemystä ja ilmettä kokonaisuuteen. He olivat aidosti.."

-- Hannu Andersson, Liiketoimintajohtaja, Rakennus Numera Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivut vastamaan kansainväliseen kysyntään - MAFI Oy

"Halusimme uudistaa yrityksemme ulkoisen ilmeen näyttävävillä ja helposti ylläpidettävillä verkkosivuilla. Sivujen tavoitteena on vakuuttaa ulkomaiset asiakkaat sekä esitellä yrityksemme tarjonta selkeästi ja asiantuntevasti. Samassa yhteydessä Five päivitti yrityksemme käyntikortit ja lomakkeet uuden ilmeen mukaisiksi. Olen tyytyväinen projektiin ja suosittelen Fiveä.."

-- Mika de la Chapelle, Toimitusjohtaja, MAFI Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKäyttäjäystävälliset, asiakaslähtöiset ja myynnilliset verkkosivut - Vertia Oy

"Ehdottomasti voin suositella palveluanne! Homma sujui loistavasti ja kaikki toiveemme ja muutosehdotuksemme otettiin huomioon ja korjattiin. Lopputulos on erinomainen ja parempi kuin mitä aluksi ajattelin. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen!” "

-- Topi Jokinen, Toimitusjohtaja, Vertia Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Five Agency kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Five Agency Oy:n referenssit

Five Agency Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia