Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

First Goal kokemuksia

First Goal kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka First Goal Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLähiTapiolan asiakaspalvelun kehittäminen

"Yhteistyö First Goalin asiantuntijoiden kanssa on sujunut mutkattomasti ja helposti sekä luontevasti. Vaivattomuus on säästänyt kaikkien aikaa. Heidän osaaminen ei rajoitu vain asiakaspalveluratkaisuihin. He ovat pystyneet auttamaan meitä myös laajojen ICT -palveluiden kehityksessä. Kokemus ja osaaminen näkyy jokapäiväisessä työssä. Lämpimästi suosittelen.” LähiTapiola,.."

-- Vuokko Laitinen

Näytä referenssi

ReferenssiOP contact center kehitys

"First Goalin ratkaisu- ja toimittajatuntemus on ollut apuna kehitysprojektissamme. Heidän kanssaan on ollut helppoa, luotettavaa ja joustavaa toimia. Heitä on helppo suositella!” OP Ryhmä, Mikko Eskola, Yksikönpäällikkö"

-- Mikko Eskola

Näytä referenssi

ReferenssiS-ryhmän MaRa-asiakaspalvelun kehittäminen

"First Goalin asiakaspalvelu-, teknologia- ja projektiosaaminen on huippuluokkaa ja kaikki tehtävät hoituivat eri projektivaiheissamme sovitusti. Suosittelen!” SOK matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, Mika Lähteenmäki, Myyntipalvelujohtaja"

-- Mika Lähteenmäki

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin First Goal kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

First Goal Oy:n referenssit

First Goal Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia