Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finnzon kokemuksia

Finnzon kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Finnzon Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMarkkinajohtajan uudet verkkosivut

"Kerrankin verkkosivujen uusiminen sujui helposti ja kaikki verkkokauppaa myöten on toiminut hyvin alusta asti. Saimme tärkeitä uudistuksia, tyylikkään ulkonäön ja silti ” meidännäköiset ” sivut. Jussin kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä: hän pitää aktiivisesti yhteyttä, kysyy ja vie asiat aikataulun mukaan"

-- Kirsi Piispanen - CEO

Näytä referenssi

ReferenssiHierontayrityksen uudet nettisivut verkkokaupalla ja ajanvarausjärjestelmällä

"Jussi on todellinen Internetin monitaituri, joka hallitsee nettisivujen teon suvereenisti ja osaa kuunnella asiakkaan tarpeita. Hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä, sovitut asiat pidetään ja jopa ylitetään."

-- Petri Haase - Yrittäjä

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Finnzon kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnzon Oy:n referenssit

Finnzon Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia