Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finnchat kokemuksia

Finnchat kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Finnchat Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiToimiva kumppanuus asiakaspalvelun suunnittelusta toteutukseen – Case: Vähänkäytetty.fi

"Jo suunnitteluprosessi avasi sitä, kuinka voimme vähentää asiakaspalveluumme sisääntulevien tikettien määrää ja pienentää omien asiakaspalvelijoidemme kuormitusta. Finnchatin rakentaman itsepalvelukokonaisuuden myötä chat-asiakaspalvelijoille läpi tulevien keskustelujen määrä pienentyy, vaikka samalla sivustomme kävijämäärät nousevat koko ajan"

-- Ossi Salo

Näytä referenssi

ReferenssiChat-palvelu tukee liiketoiminnan kehittämistä – Case: Vepsäläinen

"Finnchat on osoittautunut erinomaiseksi kumppaniksi. Chat-palvelua tekevät henkilöt ovat sähköisen asiakaspalvelun sekä tiedonhaun ammattilaisia, jotka palvelevat verkkokaupan asiakkaita nopeasti, kohteliaasti ja ammattimaisesti. Finnchatin tuottaman palvelun tulokset näkyvät sekä verkkokaupan myynnin mittareissa että loppuasiakkaiden saaman asiakaskokemuksen laadussa."

-- Mika Rusila

Näytä referenssi

ReferenssiKirjallisen asiakaspalvelun onnistunut ulkoistaminen – Case: Smartum

"Lähtökohtaisesti palvelulle asetetut tavoitteet on ylitetty kuukausittain. Itsepalvelukerroksen, eli helpparin ja bottien avulla on ratkaistu kolmasosa asiakaspalvelukysynnästä. Finnchatin henkilökohtainen palvelukerros chat-palvelun ja sähköpostin kautta on taas pystynyt ratkaisemaan toistuvasti yli 90 % palvelukysynnästä. Tämä tarkoittaa, että alle 10 % asiakaspalvelukysynnästä.."

-- Sara Taavitsainen

Näytä referenssi

ReferenssiChat-palvelu avustaa verkkokaupan myyntiä – Case: K-Rauta

"Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Finnchatin kanssa ja chat on ollut tärkeässä osassa K-Raudan monikanavaista palvelua. Viime vuosina olemme keskittyneet erityisesti chat-avusteiseen myyntiin verkkokaupassa ja siinä on saavutettu huomattavaa kehitystä. Chat-avusteisen myynnin euromäärät kertovat meille sen, että palvelun ulkoistaminen on kannattava investointi."

-- Antti-Oskari Peltonen

Näytä referenssi

ReferenssiChatbotin ja Chat-palvelun tuloksellinen yhteispeli – Case: Visma Enterprise Oy

"Suosittelen Finnchatia, kyseessä on meille hyvä ja tärkeä kumppanuus. Yhteistyö on ollut tosi helppoa, kun ollaan pystytty ulkoistamaan palvelu, eikä ole tarvinnut itse miettiä näiden asioiden toteuttamista. Suurin lisäarvo tulee chatbotin ja chat-asiakaspalvelun toimivasta yhteispelistä, joka on meille tärkeää."

-- Susanna Salkolahti, Markkinointijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiChatin kautta tuloksia myynnille ja palvelua ihan jokaiselle – Case: Paytrail

"Suosittelen Finnchatia lämpimästi! Jos ajatellaan chat-ratkaisun ydintä, eli aidosti ihmisten välillä käytävää keskustelua yrityksen verkkosivuilla, niin se auttaa yllättävän monessa asiassa eteenpäin. Finnchat on teille oikea kumppani silloin, kun laatu ratkaisee."

-- Pekka Majaniemi, Marketing Automation Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTuloksekasta palvelua ostopolun eri vaiheissa – Case: Leppäkoski

"Kun suhteutan kuukausikustannukset siihen kehitystyön määrään, mitä vaaditaan laadukkaan chat-palvelun tuottamiseen ja sen ylläpitämiseen, on meidän järkevää ulkoistaa chat-palvelu. Chat-palvelu vaatii jatkuvaa kehittämistä. Jos työntekijöitä ei ole jonoksi asti, jotka pystyvät siihen keskittymään, niin suosittelen ehdottomasti Finnchatia kumppanina."

-- Anna-Mari Nyyssönen, Asiakkuuspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiChat-palvelu helpottaa isännöitsijöiden arkea – Case: Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy

"Finnchatin tuottama chat-palvelu on vastannut hienosti odotuksia, itse asiassa ylittänyt odotuksemme. Palvelun käynnistyessä epäilimme, että chatin kautta voisi tulla niin spesifejä kysymyksiä, ettei chat-palvelu pysty niihin vastaamaan, mutta todella hyvin on mennyt!"

-- Pyry Kortelainen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiChat ohjelmistoyrityksen palvelukanavana – Case: Vertex Systems

"Finnchatilla on kyky reagoida asioihin ennen kuin meidän tarvitsee kysyä. Se on sellaista proaktiivista palvelua ja erilainen yhteistyön taso, joka edellyttää hyvää asiakassuhdetta, luottamusta ja ymmärrystä. Lisäksi läpinäkyvyys on meille tällaisessa yhteistyössä ihan ehdottoman tärkeää, ja Finnchat toimii meille päin hyvin avoimesti."

-- Kai Ojalammi, Markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAsiantuntijayrityksen kokemuksia chat-palvelusta: Case – TietoAkseli

"Meille oli positiivinen yllätys, että Finnchatin palvelu toimii loistavasti myös muussa asiakaspalvelussa. Asiakkaiden kynnys olla meihin yhteydessä on madaltunut ja palvelupyyntöjä tulee chatin välityksellä päivittäin. Asiakkaat todella pitävät tästä palvelusta ja käytyjä keskusteluja on ilo lukea."

-- Harri Kanerva, myyntijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMONSTERIN CHAT-ASIAKASPALVELUSTA APUA JA TUKEA REKRYTOINTIIN

"Olemme Monsterilla olleet erittäin tyytyväisiä chat-yhteistyöhön. Asiakkaiden on helppoa olla yhteydessä Monsteriin chatin kautta ja nopeat kysymykset saadaan hoidettua jo chatissa näppärästi. Asiakkailtamme olemme kuulleet chat-palvelusta vain kiitosta, sillä se parantaa heidän käyttökokemustaan sivustolla"

-- Elina Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiLujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

"Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista. – Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia..."

-- Ville Hänninen

Näytä referenssi

ReferenssiVille Niemijärvi: “Finnchatin kautta saa tarvittavan tiedon ostopäätöksen tueksi”

"Villen oma kokemus Finnchatin palvelusta Prisman verkkokaupassa vahvisti käsitystä siitä, että Finnchat haluaa panostaa palveluun ja olla paras omalla alallaan. Erityisesti Ville nostaa esiin palvelun nopeat vastausajat. – Olennaisin ero muihin on vastausaika ja se, että kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen. Vaikka Finnchatin kaverit eivät ole vähittäiskaupan eksperttejä, kaikki.."

-- Ville Niemijärvi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat Oy:n referenssit

Finnchat Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia