Finnchat kokemuksia

Finnchat kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Finnchat Oy on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiVille Niemijärvi: “Finnchatin kautta saa tarvittavan tiedon ostopäätöksen tueksi”

"Villen oma kokemus Finnchatin palvelusta Prisman verkkokaupassa vahvisti käsitystä siitä, että Finnchat haluaa panostaa palveluun ja olla paras omalla alallaan. Erityisesti Ville nostaa esiin palvelun nopeat vastausajat. – Olennaisin ero muihin on vastausaika ja se, että kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen. Vaikka Finnchatin kaverit eivät ole vähittäiskaupan eksperttejä, kaikki tieto on näppäinten kautta nopeasti saatavilla. He pystyvät vastaamaan tuotteeseen liittyvään kysymykseen nopeammin kuin kivijalkakaupan myyjä koskaan! – Aina, kun tehdään suurella sydämellä ja halutaan olla markkinoiden paras, siitä seuraa jotain hyvää, Ville kiteyttää."

-- Ville Niemijärvi

Näytä referenssi

ReferenssiLujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

"Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista. – Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia. Kokonaispalvelutasomme on noussut aivan varmasti, Ville tietää. – Suosittelisin ehdottomasti Finnchatia muille yrityksille. Tämä oli meille ihan uusi konsepti ja alussa oli joitakin ennakkoluuloja, mutta heidän palvelunsa tulee varmasti pysymään kotisivujemme osana myös jatkossa, hän sanoo lopuksi."

-- Ville Hänninen

Näytä referenssi

Siirry Finnchat Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat Oy:n referenssit

Finnchat Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut
Uusien ideoiden syntyminen vaatii koneiden keskelläkin vuorovaikutusta ihmisten välillä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia