Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Finnchat kokemuksia

Finnchat kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Finnchat Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMONSTERIN CHAT-ASIAKASPALVELUSTA APUA JA TUKEA REKRYTOINTIIN

"Olemme Monsterilla olleet erittäin tyytyväisiä chat-yhteistyöhön. Asiakkaiden on helppoa olla yhteydessä Monsteriin chatin kautta ja nopeat kysymykset saadaan hoidettua jo chatissa näppärästi. Asiakkailtamme olemme kuulleet chat-palvelusta vain kiitosta, sillä se parantaa heidän käyttökokemustaan sivustolla"

-- Elina Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiLujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

"Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista. – Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia..."

-- Ville Hänninen

Näytä referenssi

ReferenssiVille Niemijärvi: “Finnchatin kautta saa tarvittavan tiedon ostopäätöksen tueksi”

"Villen oma kokemus Finnchatin palvelusta Prisman verkkokaupassa vahvisti käsitystä siitä, että Finnchat haluaa panostaa palveluun ja olla paras omalla alallaan. Erityisesti Ville nostaa esiin palvelun nopeat vastausajat. – Olennaisin ero muihin on vastausaika ja se, että kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen. Vaikka Finnchatin kaverit eivät ole vähittäiskaupan eksperttejä, kaikki.."

-- Ville Niemijärvi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat Oy:n referenssit

Finnchat Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia