Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finn-ID kokemuksia

Finn-ID kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Finn-ID Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiNovartilla kodin sydämet valmistuvat ammattitaidolla – Finn-ID:n toimittama materiaali- ja tiedonkeruuratkaisu tehostaa keittiövalmistuksen läpimenoaikoja

"Finn-ID:n asiantuntijuus ja ohjelmisto-osaaminen korostuivat mm. siinä, että integrointi tuotannonohjausjärjestelmäämme sujui jopa yllättävänkin hyvin, Novart Oy:n Pasi Marttila kertoo. "

--

Näytä referenssi

ReferenssiOYS ja Finn-ID:n kehittämä ATTUNE Care -mobiiliratkaisu liikkuvaan hoitotyöhön

"Potilasjärjestelmään viedyt tiedot ovat saman tien kaikkien käytettävissä ja hyödyttävät olennaisesti lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan työtä"

--

Näytä referenssi

ReferenssiPakettiin yksi hirsitalo, kiitos! - Hirsien paketointia Finn-ID:n tiedonkeruuratkaisua hyödyntäen jo yli 20 vuotta!

"Finn-ID:n suosittelema ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, tuotantopäällikkö Eero Lauhakari kertoo. "

--

Näytä referenssi

ReferenssiVarova Oy - Vienti- ja tuontilähetysten hallinnassa apuna Finn-ID:n tiedonkeruuratkaisu

"Finn-ID:n vahvuudet ovat vahva ohjelmisto-osaaminen ja kyky ratkaista asiakkaan ongelma, Kari Hyttinen Varovalta kiittelee. Artikkeli julkaistu kokonaisuudessaan Finn-ID:n uutislehdessä nro 1/2015. "

--

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Finn-ID kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finn-ID Oy :n referenssit

Finn-ID Oy :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia