Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fingertip kokemuksia

Fingertip kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Fingertip on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiParempi prosessi kilpailutusten hallintaan

"Fingertip on ollut fantastinen lisä liiketoimintaamme, sillä se antaa meille reaaliaikaisen, läpinäkyvän katsauksen käynnissä oleviin tarjouksiin. Vastuut ovat selkeät ja työn ohjaus on helppoa. Fingertipin tuottama data mahdollistaa aivan uudenlaiset oivallukset prosesseihin."

-- Johan Odeberg

Näytä referenssi

ReferenssiYrittäjyyskilpailun tuomaroinnista helppoa ja intuitiivista

"Fingertip modernisoi EY Entrepreneur of the Year™ -kilpailun tuomarointiprosessin interaktiiviseen online-ympäristöön. Arviointien jättäminen ja kandidaatteihin tutustuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!"

-- Anna Pyykkö

Näytä referenssi

ReferenssiKuinka Fredman Groupin johto jätti taakseen powerpointit ja excelit ja siirtyi digitaaliseen johtamiseen

"Näemme yhdessä näkymässä miten strategiamme osa-alueet ja niiden toimeenpano edistyy. Fingertip sitoo yhteen suunnittelun ja tekemisen. Nyt strategiamme on oikeasti osa päivittäistä työtämme!"

-- Clas Fredman

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip:n referenssit

Fingertip:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia