Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ferovalo on kokeneiden osaajien välittäjä kun tarvitaan osa- tai kokoaikaista tekijää johto- tai asiantuntijatehtäviin osa- tai kokoaikaisesti. Jäsenistöstämme löytyy myös hallitusjäsenet. Tekijöitä ympäri Suomea.

Ferovalo Oy

Yritysesittely

Ferovalon järjestelmään on rekisteröitynyt (2/2019) yli 600 kokenutta tekijää, jotka ovat kiinnostuneita auttamaan organisaatioita joko vuokrajohtajana tai hallituksen jäsenenä.
Vuokrajohtajat auttavat asiakasta oppimaan nopeammin ja toimivat joko asiantuntija tai johtajaroolissa.
Ferovalon hallitusjäsenten ilmoituspalvelun kautta löydämme jäsenistömme yrityksenne tilanteeseen ja strategiaan sopivat kandidaatit.
Ferovalon tavoitteena on tulevaisuudessa toimia globaalisti ja tälläkin hetkellä tekijöitä löytyy myös Suomen ulkopuolelle. Toimimme luottamuksellisesti ja läpinäkyvästi.
Työntekijöitä 2
Y-tunnus 2763172-6
Perustettu 2016
Www Kotisivut
Puh +358405647441
E-mail im@ferovalo.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Big Data, Integraatiot, Auditointi, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Analytiikka, Verkkokaupparatkaisut

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi:

Omat tagit: Ferovalo

Sosiaalisessa mediassa

Ferovalo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Ferovalo - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Ferovalo - Referenssit

Ferovalo - Bloggaukset

Ferovalo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Ferovalo - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Ferovalo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Ferovalo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku