Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fat Tails Oy

Fat Tails Oy tarjoaa tiedolla johtamisen palvelut kasvuyrityksille. Tavoitteenamme on palvella kansainvälisille markkinoille pyrkiviä kotimaisia järjestelmälliseen myyntiin sitoutuneita yrityksiä.

Fat Tails Oy - Yritysesittely

Fat Tails Oy tarjoaa tiedolla johtamisen palvelut kasvuyrityksille. Tavoitteenamme on palvella kansainvälisille markkinoille pyrkiviä kotimaisia järjestelmälliseen myyntiin sitoutuneita yrityksiä. Käytännössä toimimme yhteistyökumppanien kanssa, varmistaen samalla kohdemarkkinan ja tuotteen yhteensopivuuden, sekä myynnin tehokkaan läpiviennin. Uskomme vahvasti siihen, että teknologialla on keskeinen paikka onnistuneessa myynnissä. Ymmärrämme, että myyntijohdolle on asetettu kovat tavoitteet ja toteutukseen annettu useimmiten niukat resurssit. Vastauksemme on teknologialla tuettu tehokas ja läpinäkyvä myynti.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 2806299-1
Perustettu -
Www fat-tails.com
Puh +348 40 532 6009
E-mail henrik.janer@fat-tails.com
Toimipaikat

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Fat Tails - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Fat Tails - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Fat Tails - Referenssit

Fat Tails - Bloggaukset

Fat Tails - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Fat Tails - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Fat Tails kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku