Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Experis IT

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Palvelujemme avulla asiakkaamme kykenevät vastaamaan joustavasti nopeasti muuttuviin IT-osaajatarpeisiin.

Experis IT - Yritysesittely

Experis IT on asiantuntijaorganisaatio, joka toimittaa asiakkailleen IT-osaamista ketterästi monipuolisilla palvelumalleilla. Palvelumme koostuvat IT-rekrytoinneista, resursoinnista, projektiratkaisuista sekä tietoturvapalveluista. Osaamisen hankinnassa ja toimittamisessa hyödynnämme Experis IT:n omia asiantuntijoita, globaaleja ja lokaaleja yhteistyö- ja alihankintaverkostoja sekä ManpowerGroup-konsernin sisäisiä verkostoja.

Palvelujemme avulla asiakkaamme kykenevät vastaamaan joustavasti nopeasti muuttuviin IT-osaajatarpeisiin. Lisäksi järjestämme Experis Academyn kautta kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia, jotka auttavat ratkaisemaan yritysten IT-osaamisvajetta.
Työntekijöitä 101
Y-tunnus 1091032-3
Perustettu 1997
Www www.experis.fi
Puh +358 401852471
E-mail
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(1)
Projektinhallinta
(0)
Tietohallinto
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(0)

Erikoisosaaminen

Integraatiot
(0)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(0)
Ohjelmistokehitys
(0)
Tietoturva
(0)
Webkehitys
(0)

Toimialakokemus

IT
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)

Tarjonnan tyyppi

Vuokratyövoima
(1)
Johtamistyö
(0)
Konsultointi
(0)

Omat tagit

recruitment
rekrytointi
suorahaku
interim management

Experis IT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Experis IT - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Johto- ja asiantuntijatason henkilön rekrytointi on tärkeä ja kauaskantoinen investointi. Onnistunut rekrytointi tuottaa positiivisia tuloksia nopeasti. Kun lähtökohtana on asiakaskohtaisesti räätälöidyt HR-ratkaisut, jotka lähtevät yhdessä sovituista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

IT

IT-osaamisen etsiminen, arviointi ja valinta on Experiksen DNA:ssa. IT-rekrytoinneissa skaalamme kattaa kaikki IT-asiantuntijaroolit ja päällikkö- ja johtotason roolit. Tyypillinen rekrytointitoimeksiantomme on vaativa asiantuntijarooli, jossa hyödynnetään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Experis Academy tarjoaa yrityksellesi haluttua osaamista, joka vie liiketoimintasi uusiin korkeuksiin! Järjestämme kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia, jotka auttavat ratkaisemaan yritysten IT-osaamisvajetta. Koulutusohjelmien rekrytoinnissa varmistamme,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Experis IT - Referenssit

Experis IT - Bloggaukset

Experis IT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Experis IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku