Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Expak Systems kokemuksia

Expak Systems kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Expak Systems Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase: SK Tuote Oy

"Keskimääräinen toimitusaika lyhentynyt viikosta merkittävästi. Asiakkaiden toimitusaikavaatimukset ovat huomattavasti tiukentuneet viime vuosina. Expak on auttanut tämänkin mahdollistamisessa. En uskalla edes ajatella tilannetta nykyään, vanhoilla menetelmillä ja varastorakenteella."

-- Niko Sarapää, tuotannon- ja tuotekehityksen projekti-insinööri

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Airam Electric Oy Ab

"Paras projekti ikinä - varaston arvo aleni 4 miljoonaa euroa puolessa vuodessa (-35 %)"

-- Anna Gustafsson, logistiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Projecta Oy

"Expak-toimitus toi Projectalle systemaattisen ja analyyttisen toimintatavan. Ratkaisun avulla olemme saaneet toimintaa parannettua ja varastojen arvot ovat konkreettisesti pudonneet."

-- Arto Utriainen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: OR group

"Expakin ohjelman käytöllä on saavutettu hyviä tuloksia. - Lopputuotevaraston kokonaismäärä on tippunut huomattavasti. Kun raaka-aineostajan kanssa otettiin seurantaan raaka-ainevarasto, niin se tipahti myös reilusti. Puolivalmisteiden osuutta on samaan aikaan nostettu, joka on mahdollistanut meille joustavamman ja nopeamman reagoinnin, listaa Mannila tuloksia. - Tällä hetkellä.."

-- Mikko Mannila, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Ruohonjuuri Oy

"Numerot puhuvat selkää kieltä Expakin toimituksen onnistumisesta - myynti, saatavuus ja varastonkierto ovat parantuneet. Samaan aikaan myymäläneliöiden määrä per myymälä on pienentynyt. - Kehitystä ja ammattimaistumista on meillä tapahtunut monella osa-alueella. Emme pärjäisi, jos asioita tehtäisiin kuten aiemmin kolme vuotta sitten. Expakin avulla luotu toimittajahallinnan.."

-- Topias Nieminen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Finelcomp Oy

"Myynti- ja markkinointipäällikkö Jukka Aimasmäki kertoo, että Expakin ratkaisu on tuonut helpon ja nopean tavan porautua ongelmiin. -Tieto on jokaisella osa-alueella helposti saatavilla samasta paikasta ja yhteistyö läpinäkyvämpää ja ketterämpää. Tilauskäyttäytymisen analysointi on nopeutunut. Tilauskertymiä ja kausivaihteluita hyödynnetään myynnin ennustamisessa ja.."

-- Jukka Aimasmäki, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Pamark Oy

"Yhteistyön käynnistymisen jälkeen Expakin ratkaisu on ollut Pamarkilla käytössä päivittäin ja sen vaikutukset liiketoimintaan ovat olleet yksinomaan myönteisiä. – Kustannussäästöjä syntyy toki jo siksi, että lisätyövoiman palkkaamisen sijaan päädyimme hankkimaan käyttöömme Expakin ohjelman, ostopäällikkö Teemu Martikainen kertoo. – Todelliset tulokset syntyvät.."

-- Teemu Martikainen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Berner Oy

"Expakin ratkaisun avulla perheyritys vastaa paremmin asiakastarpeisiin ja tekee tuloksekkaampaa liiketoimintaa. - Reilun kahden vuoden aikana varaston arvo on laskenut 30 % ja saatavuus on pysynyt hyvänä kaiken aikaa. Varaston arvo on yhteistyön aikana laskenut kahdeksan miljoonaa euroa. Olemme myös laskeneet tuloshyödyn saamisen myynnin kautta. Jos vastaavaa tuloshyötyä hakisi myynnin.."

-- Maarit Mäkynen-Heltimoinen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Oy E. Boström Ab

"Expakin avulla leipomo vastaa nyt asiakkaiden, lainsäädännön ja laatustandardien vaatimuksiin. Ohjelma kuormittaa tuotantokapasiteettia tehokkaammin, optimoi varastot ja ostot sekä automatisoi raportointia laatustandardien ja asiakkaiden vaatimuksiin. – Suomalaiset leipomot taistelevat paljon kannattavuuden kanssa ja tuonti ulkomailta Suomeen kasvaa. Koneiden, työvoiman ja.."

-- Annika Boström, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Expak Systems kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Expak Systems Oy:n referenssit

Expak Systems Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ohjelmistoala toipuu: Yli puolet yrityksistä palkkaa jo lisää työntekijöitä, kertoo Ohjelmisto- ja e-business ry
Forbes julkaisi jälleen The Cloud 100 -listansa – tältä näyttää viidentoista kärki
Kyberturvaa pienyrityksille - Uusi opas auttaa suojautumaan kyberuhilta

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia