Expak Systems kokemuksia

Expak Systems kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Expak Systems Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase: Oy E. Boström Ab

"Expakin avulla leipomo vastaa nyt asiakkaiden, lainsäädännön ja laatustandardien vaatimuksiin. Ohjelma kuormittaa tuotantokapasiteettia tehokkaammin, optimoi varastot ja ostot sekä automatisoi raportointia laatustandardien ja asiakkaiden vaatimuksiin. – Suomalaiset leipomot taistelevat paljon kannattavuuden kanssa ja tuonti ulkomailta Suomeen kasvaa. Koneiden, työvoiman ja raaka-aineiden tehokkaampi käyttö on vastaus koventuneeseen kilpailuun. Täällä pärjää hyvin, jos tekee asiat fiksusti, kommentoi Annika Boström, Oy E. Boström Ab:n toimitusjohtaja. - Tämä ratkaisu on jo nyt loistava meidän tarpeisiin. Käytännössä ohjelman nyt tuottamat tuotantoennusteet, ostoehdotukset ja jäljitettävyysraportit vastaavat tai antavat jopa enemmän kuin yhden henkilön työpanoksen täysin automaattisesti, summaa Boström ohjelman tuomaa hyötyä. Yhteinen kehitystyö jatkuu. - Ohjelma kehittyy kaiken aikaa ja mulla on muutama parannusehdotus miten ohjelma saadaan vielä paremmaksi, Annika Boström päättää. "

-- Annika Boström, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Berner Oy

"Expakin ratkaisun avulla perheyritys vastaa paremmin asiakastarpeisiin ja tekee tuloksekkaampaa liiketoimintaa. - Reilun kahden vuoden aikana varaston arvo on laskenut 30 % ja saatavuus on pysynyt hyvänä kaiken aikaa. Varaston arvo on yhteistyön aikana laskenut kahdeksan miljoonaa euroa. Olemme myös laskeneet tuloshyödyn saamisen myynnin kautta. Jos vastaavaa tuloshyötyä hakisi myynnin kasvulla, niin se tarkoittaisi meille 25 miljoonan euron lisämyyntiä, valottaa ostopäällikkö Maarit Mäkynen-Heltimoinen. – Olemme saaneet suoria operatiivisia kustannussäästöjä ja samalla päässeet eroon epäkuranteista tuotteista. Varastoinnin vuositason kustannussäästöt ovat tällä hetkellä 1,75 miljoonaa euroa, summaa Mäkynen-Heltimoinen."

-- Maarit Mäkynen-Heltimoinen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Pamark Oy

"Yhteistyön käynnistymisen jälkeen Expakin ratkaisu on ollut Pamarkilla käytössä päivittäin ja sen vaikutukset liiketoimintaan ovat olleet yksinomaan myönteisiä. – Kustannussäästöjä syntyy toki jo siksi, että lisätyövoiman palkkaamisen sijaan päädyimme hankkimaan käyttöömme Expakin ohjelman, ostopäällikkö Teemu Martikainen kertoo. – Todelliset tulokset syntyvät kuitenkin siitä, että ohjelman myötävaikutuksella varastossamme todella on oikea määrä oikeita tuotteita oikeaan aikaan, hän jatkaa. – Kaikki tavoitteet yhteistyöllemme Expakin kanssa on saavutettu. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja me olemme tyytyväisiä, Teemu Martikainen päättää."

-- Teemu Martikainen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Finelcomp Oy

"Myynti- ja markkinointipäällikkö Jukka Aimasmäki kertoo, että Expakin ratkaisu on tuonut helpon ja nopean tavan porautua ongelmiin. -Tieto on jokaisella osa-alueella helposti saatavilla samasta paikasta ja yhteistyö läpinäkyvämpää ja ketterämpää. Tilauskäyttäytymisen analysointi on nopeutunut. Tilauskertymiä ja kausivaihteluita hyödynnetään myynnin ennustamisessa ja kapasiteetin suunnittelussa. Tämän hetken varaston seuranta on ihan parasta. Se on keventynyt aiemmista excel-pohjaisista abc-analyyseistä. Varaston arvoa pudotettu Expakin avulla 15% ja sen avulla varmistetaan, että se menee oikeaan suuntaan, eikä lähde lipsumaan väärään suuntaan. "

-- Jukka Aimasmäki, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Ruohonjuuri Oy

"Numerot puhuvat selkää kieltä Expakin toimituksen onnistumisesta - myynti, saatavuus ja varastonkierto ovat parantuneet. Samaan aikaan myymäläneliöiden määrä per myymälä on pienentynyt. - Kehitystä ja ammattimaistumista on meillä tapahtunut monella osa-alueella. Emme pärjäisi, jos asioita tehtäisiin kuten aiemmin kolme vuotta sitten. Expakin avulla luotu toimittajahallinnan keskittäminen ja automaattitilausmalli on meille keskeinen kilpailutekijä nyt ja jatkossa. Hankkeen myötä ammattitaidon taso tilaajilla on kasvanut paljon. Nyt ei pärjätä enää ilman Expakkia, summaa Nieminen."

-- Topias Nieminen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: OR group

"Expakin ohjelman käytöllä on saavutettu hyviä tuloksia. - Lopputuotevaraston kokonaismäärä on tippunut huomattavasti. Kun raaka-aineostajan kanssa otettiin seurantaan raaka-ainevarasto, niin se tipahti myös reilusti. Puolivalmisteiden osuutta on samaan aikaan nostettu, joka on mahdollistanut meille joustavamman ja nopeamman reagoinnin, listaa Mannila tuloksia. - Tällä hetkellä Expakin varaston ohjauksen ratkaisu on palavereissa osana tavoiteasetantaa, toimenpiteiden suunnittelua ja seurantaa. Varastojen lisäksi saamme samalla katsottua vaivattomasti myynnit ja poikkeukset. Ohjelma toimii meillä hyvin, sitä käytetään myös jatkossa ja se laajenee muihin yksiköihin, Mannila päättää."

-- Mikko Mannila, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Airam Electric Oy Ab

"Paras projekti ikinä - varaston arvo aleni 4 miljoonaa euroa puolessa vuodessa (-35 %)"

-- Anna Gustafsson, logistiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Projecta Oy

"Expak-toimitus toi Projectalle systemaattisen ja analyyttisen toimintatavan. Ratkaisun avulla olemme saaneet toimintaa parannettua ja varastojen arvot ovat konkreettisesti pudonneet."

-- Arto Utriainen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: SK Tuote Oy

"Keskimääräinen toimitusaika lyhentynyt viikosta merkittävästi. Asiakkaiden toimitusaikavaatimukset ovat huomattavasti tiukentuneet viime vuosina. Expak on auttanut tämänkin mahdollistamisessa. En uskalla edes ajatella tilannetta nykyään, vanhoilla menetelmillä ja varastorakenteella."

-- Niko Sarapää, tuotannon- ja tuotekehityksen projekti-insinööri

Näytä referenssi

Siirry Expak Systems Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Expak Systems Oy:n referenssit

Expak Systems Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut
Uusien ideoiden syntyminen vaatii koneiden keskelläkin vuorovaikutusta ihmisten välillä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia