Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Expak Systems kokemuksia

Expak Systems kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Expak Systems Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase: SK Tuote Oy

"Keskimääräinen toimitusaika lyhentynyt viikosta merkittävästi. Asiakkaiden toimitusaikavaatimukset ovat huomattavasti tiukentuneet viime vuosina. Expak on auttanut tämänkin mahdollistamisessa. En uskalla edes ajatella tilannetta nykyään, vanhoilla menetelmillä ja varastorakenteella."

-- Niko Sarapää, tuotannon- ja tuotekehityksen projekti-insinööri

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Airam Electric Oy Ab

"Paras projekti ikinä - varaston arvo aleni 4 miljoonaa euroa puolessa vuodessa (-35 %)"

-- Anna Gustafsson, logistiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Projecta Oy

"Expak-toimitus toi Projectalle systemaattisen ja analyyttisen toimintatavan. Ratkaisun avulla olemme saaneet toimintaa parannettua ja varastojen arvot ovat konkreettisesti pudonneet."

-- Arto Utriainen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: OR group

"Expakin ohjelman käytöllä on saavutettu hyviä tuloksia. - Lopputuotevaraston kokonaismäärä on tippunut huomattavasti. Kun raaka-aineostajan kanssa otettiin seurantaan raaka-ainevarasto, niin se tipahti myös reilusti. Puolivalmisteiden osuutta on samaan aikaan nostettu, joka on mahdollistanut meille joustavamman ja nopeamman reagoinnin, listaa Mannila tuloksia. - Tällä hetkellä.."

-- Mikko Mannila, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Ruohonjuuri Oy

"Numerot puhuvat selkää kieltä Expakin toimituksen onnistumisesta - myynti, saatavuus ja varastonkierto ovat parantuneet. Samaan aikaan myymäläneliöiden määrä per myymälä on pienentynyt. - Kehitystä ja ammattimaistumista on meillä tapahtunut monella osa-alueella. Emme pärjäisi, jos asioita tehtäisiin kuten aiemmin kolme vuotta sitten. Expakin avulla luotu toimittajahallinnan.."

-- Topias Nieminen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Finelcomp Oy

"Myynti- ja markkinointipäällikkö Jukka Aimasmäki kertoo, että Expakin ratkaisu on tuonut helpon ja nopean tavan porautua ongelmiin. -Tieto on jokaisella osa-alueella helposti saatavilla samasta paikasta ja yhteistyö läpinäkyvämpää ja ketterämpää. Tilauskäyttäytymisen analysointi on nopeutunut. Tilauskertymiä ja kausivaihteluita hyödynnetään myynnin ennustamisessa ja.."

-- Jukka Aimasmäki, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Pamark Oy

"Yhteistyön käynnistymisen jälkeen Expakin ratkaisu on ollut Pamarkilla käytössä päivittäin ja sen vaikutukset liiketoimintaan ovat olleet yksinomaan myönteisiä. – Kustannussäästöjä syntyy toki jo siksi, että lisätyövoiman palkkaamisen sijaan päädyimme hankkimaan käyttöömme Expakin ohjelman, ostopäällikkö Teemu Martikainen kertoo. – Todelliset tulokset syntyvät.."

-- Teemu Martikainen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Berner Oy

"Expakin ratkaisun avulla perheyritys vastaa paremmin asiakastarpeisiin ja tekee tuloksekkaampaa liiketoimintaa. - Reilun kahden vuoden aikana varaston arvo on laskenut 30 % ja saatavuus on pysynyt hyvänä kaiken aikaa. Varaston arvo on yhteistyön aikana laskenut kahdeksan miljoonaa euroa. Olemme myös laskeneet tuloshyödyn saamisen myynnin kautta. Jos vastaavaa tuloshyötyä hakisi myynnin.."

-- Maarit Mäkynen-Heltimoinen, ostopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Oy E. Boström Ab

"Expakin avulla leipomo vastaa nyt asiakkaiden, lainsäädännön ja laatustandardien vaatimuksiin. Ohjelma kuormittaa tuotantokapasiteettia tehokkaammin, optimoi varastot ja ostot sekä automatisoi raportointia laatustandardien ja asiakkaiden vaatimuksiin. – Suomalaiset leipomot taistelevat paljon kannattavuuden kanssa ja tuonti ulkomailta Suomeen kasvaa. Koneiden, työvoiman ja.."

-- Annika Boström, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Expak Systems kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Expak Systems Oy:n referenssit

Expak Systems Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia