Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Exove kokemuksia

Exove:lla on yhteensä 8 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Exove kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Exove on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOulun Yliopiston intranet koko toivotun uudistuksen: PATIO - Kaikkien Intranet

"Yhteistyö Exoven kanssa sujui hyvin ja saimme heiltä tukea ja sparrausta projektin eri vaiheissa: niin suunnittelussa, konseptoinnissa kuin muutoksen läpiviennissä ja osallistamisessa. Erityisen tyytyväinen olen Exoven kykyyn viedä projekti yhdessä yliopiston kanssa läpi, ja huomioida projektissa tehtävän palvelun lisäksi ympäröivän maailman haasteet. Exove on Oulun yliopiston.."

-- Jaana Sandqvist

Näytä referenssi

ReferenssiVarmuus takasi pörssiyhtiön sivuston onnistuneen siirron

"Sivuston siirto uuteen ympäristöön sujui ilman mitään ikäviä yllätyksiä. Lisäksi Exoven tuki on auttanut nopeasti, jos olemme kohdanneet ongelmatilanteita."

-- Heli Harri, Communications Manager, Amer Sports

Näytä referenssi

ReferenssiNeste App – Asiakkaiden sitouttaminen pelillistämisen keinoilla

"We really enjoyed working with Exove. Exove was always challenging our way of thinking and working. The project was also completed very quickly, in four or five months and Exove was very flexible with the time table."

-- Yali Chai, Neste App Product Owner, Neste

Näytä referenssi

ReferenssiFennovoima - kestävän energiantuotannon puolesta

"Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten mutkattomasti asiat ovat sujuneet ja miten laadukasta työtä Exove on tehnyt. Teillä on todellisia ammattilaisia töissä."

-- Tiina Rytky, viestintäpäällikkö, Fennovoima

Näytä referenssi

ReferenssiValidian ainutlaatuisuus näkyy myös digitaalisesti

"Erityisesti olin iloinen siitä, että otitte huomioon niin moninaisesti molempien yhtiöiden erilaiset toiveet. Samoin varsinkin Paavon ja Nellin ratkaisukeskeinen paneutuminen kiperiin haasteisiin ja niiden ratkaiseminen teki vaikutuksen."

-- Thea Reikko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Validia

Näytä referenssi

ReferenssiKiekkovahti - Ajankohtaiset lätkäuutiset helposti mobiilisovelluksen kautta

"Sovelluksen kehitysprosessi Exoven kanssa kulki sujuvasti, ja saimme julkaisun vielä hienosti ajoissa kiekkokauden alkuun."

-- Matti Liljaniemi, toiminnanjohtahja, Jatkoaika

Näytä referenssi

ReferenssiKuntatyönantajat - Parempaa asiakaspalvelua uuden verkkosivuston avulla

"On hämmästyttävää, kuinka sujuvasti saimme valmiiksi halutussa laajuudessa kaksi suhteellisen suurta sivustoa, kt.fi:n ja kuntatyonantajalehti.fi:n. Exoven tiimi tarjosi monia käytännön ratkaisuja haasteisiimme projektin aikana, ja koko tiimi oli erittäin omistautunut tavoitteillemme. Nyt virka- ja työehtosopimuksemme ovat esillä tavalla, jonka ne ansaitsevat, ja palvelu.."

-- Marjaana Mattila, projektitiimin tuoteomistaja, Kuntatyönantajat

Näytä referenssi

ReferenssiNenäpäivä

"Nenäpäivä-sivusto on tärkeä osa kampanjaamme. Sivuston kautta voi lahjoittaa monella eri tapaa, etsiä ideoita miten osallistua kampanjaan sekä löytää tietoa Nenäpäivästä. Sivusto toimii kotipesänä, jonne kuka tahansa voi perustaa oman Nenäpäivä-porukkansa tai hyväntekeväisyystempauksen. Exove on meille tärkeä kumppani, koska he tekevät paljon töitä hyvän asian eteen.."

-- Tiina-Rakel Liekki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Nenäpäivä

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove:n referenssit

Exove:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia