Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

EVRY kokemuksia

EVRY kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka EVRY on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFH Rakentajat - Kasvun hallintaa nykyaikaisilla järjestelmillä

"Käyttöönottoprosessi Talous Pron osalta meni hyvin ja ohjaus oli erittäin loogista ja sujuvaa. Koko ajan asiakkaasta pidettiin huolta ja varmistettiin, että järjestelmää osattiin oikeasti käyttää ja tulevaisuuden ongelmilta vältyttäisiin."

-- Jussi-Pekka Viskari, talousjohtaja FH Rakentajat

Näytä referenssi

ReferenssiJultek kasvattaa liiketoimintaansa Jydacom-järjestelmien tuella

"Ohjelmisto on mahdollistanut asioiden helpon hoitamisen suoraan työmaalta käsin, eikä tarvitse aina ajaa erilliseen toimistoon. Ohjelmiston käyttö on mahdollistanut liiketoiminnan kasvun, kun aikaa on jäänyt tärkeiden asioiden hoitamiseen."

-- Jaakko Asp, toimitusjohtaja, Jultek Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVRJ:llä kehitetään liiketoimintaa nopean kasvun keskellä – Jydacom-järjestelmät käytössä

"Onneksi saatiin Jydacom-taloushallinnon järjestelmä, jolla lukujen ja tietojen hallinnointi toimii, koska järjestelmä palvelee urakointityyppistä liiketoimintaa.” ”Käymme asioita säännöllisesti yhdessä läpi. Olemme myös VRJ:ltä antaneet kehitysehdotuksia ja monia hyviä ideoita on viety Jydacom-tuotteiden kehityslistallekin - aina, kun on ollut tarpeellista. Yhteistyömme on.."

-- Tero Venäläinen, hallinto- ja kehitysjohtaja, VRJ-konserni

Näytä referenssi

ReferenssiRakennuskonserni Jatke ohjaa liiketoimintaansa EVRYn Jydacom-ohjelmistolla – tuotannosta talouteen ja henkilöstöhallintaan

"Järjestelmä oli heti hyvä tuttavuus. Minulle Jydacom-kokonaisjärjestelmä oli sillä tavalla lottovoitto, että tässä järjestelmässä yksien seinien sisällä kaikki osat keskustelivat toistensa kanssa."

-- Johanna Heikman, henkilöstöjohtaja, Jatke Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVisura Oy päivitti palkanlaskentansa EVRYn uuteen tehokkaampaan Jydacom Palkat -ohjelmaan

"Aina, kun on EVRYn asiakaspalveluun yhteydessä, siellä ymmärretään tilanne ja etsitään vastaus mahdollisimman nopeasti."

-- Jaakko Hiltunen, Visura Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAlasen Rakennus Oy tehosti toimintaansa EVRY Jydacomin uudistuneella palkanlaskentaohjelmalla

"Ohjelmaa on todella helppoa käyttää. Olen siihen niin tyytyväinen kuin vain voi olla. Työn tehostuminen jättää enemmän aikaa muille hommille, kuten laskutukselle, ja synnyttää varmasti ajan kanssa myös kustannussäästöä"

-- Sini Mätäsniemi, Toimistopäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin EVRY kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY:n referenssit

EVRY:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia