Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan MORE kokemuksia

Etteplan MORE kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Etteplan MORE on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRevonte: ratkaisu sähköpyörien sähköjärjestelmiin

"Kehitetty ratkaisu mahdollisti sen, että ylipäätään saimme tehtyä tuotteemme toimivaksi. Millään kaupallisella ratkaisulla sitä ei oltaisi voitu tehdä. Meille tämä oli siis erittäin, erittäin arvokkaassa asemassa. Heillä oli heti ajatus ongelmanratkaisusta ja pystyimme suunnittelemaan sen hyvin nopealla aikataululla. Sanoisin, että silloin projekti on sujunut hyvin. "

-- Iiro Peltola, teknologiajohtaja, Revonte

Näytä referenssi

ReferenssiAuton yhteiskäyttö sujuu Triplassa täyden palvelun sovelluksella

"Yhteistyö Etteplan Moren kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Kysyntä NF Sharingin kaltaisille kustannustehokkaille ja ekologisille liikkumispalveluille kasvaa koko ajan. On ollut hienoa rakentaa tällaista modernia palvelua yhdessä Etteplanin kanssa, muovata markkinaa ja luoda mahdollisuuksia ihmisten väliselle yhteisöllisyydelle."

-- Nina Reinilehto, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Easy Deli - täysin automatisoitu itsepalvelukauppa

"Olemme tehneet Etteplanin kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Kun päätimme luoda Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan pohjautuvan itsepalveluna toimivan vähittäiskaupan, meille oli luonnollista lähestyä Etteplania, jonka tärkeä rooli oli integroida Easy Delin tuotehallinta ja maksujärjestelmät meidän taustaratkaisuihimme."

-- Jukka Peltoniemi

Näytä referenssi

ReferenssiHuoltohistoria.fi - Etteplan MORE toteutti sähköisen huoltokirjan

"Yhteistyö Etteplanin kanssa sujuu mutkattomasti ja mikä tärkeintä kommunikaatio toimii aina nopeasti ja sujuvasti. Kaikki työvaiheet ja niihin liittyvät asiat käytiin selkokielellä läpi. Apua ja neuvoja sai kaikkiin asioihin projektin aikana."

-- Kimmo Lakiasuo

Näytä referenssi

ReferenssiLaadukasta ylläpitopalvelua huoltoasemaympäristöihin - Gilbarco Veeder-Root

"Gilbarco Veeder-Root on toiminut Etteplan MOREn kanssa yhteistyössä useita vuosia ohjelmistoylläpidon sekä tuotekehityksen tiimoilta. Yhteistyössä yritykset tuottavat loppuasiakkaille erittäin kokonaisvaltaisen ja laadukkaan end-to-end ylläpitopalvelun. Palvelumme sisältävät mm. Gilbarco Veeder-Rootin koko Suomen kattavan huoltoverkoston, sekä Etteplan MOREn toimittaman.."

-- Tuomas Gustafsson, Operations Director Finland & Baltics

Näytä referenssi

ReferenssiPitkäaikaista kumppanuutta teollisuusautomaation ohjelmistokehityksessä ja integroinneissa - Fastems & Etteplan MORE

"Olemme toteuttaneet yhteistyössä Etteplan MOREn kanssa monta laajaa ja vaativaa automaatio-ohjelmistoprojektia. Jokaisessa projektissa yhteistyömme on ollut onnistunutta ja sujuvaa. Kokemuksemme mukaan Etteplan MOREn asiantuntijat ovat osaavia, tehokkaita ja itsenäisiä – Voin suositella"

-- Jani Nietula, Head of SW Delivery

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Easy Wash - miehittämätön autopesupalvelu uudella twistillä

"Maksamisen toimivuus on uusia palveluita kehitettäessä kriittinen. Jotta pystymme lanseeraamaan ja avaamaan tämän uuden Neste Easy Wash palvelun, täytyy maksamisen toimia. Meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että homma on jiirissä. Näin on tässä tapauksessa kyllä ollut. Sen lisäksi, että Etteplan MORE on loistava kehittämään näitä maksamisen ratkaisuja, niin täytyy.."

-- Jukka Peltoniemi

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistokehitysosaamista Glastonille

"Yhteistyö Etteplan MOREn kanssa käyttöliittymien kehitysprojekteissa on ollut sujuvaa ja tehokasta. Ohjelmistokehityksen laatu ollut erinomaista ja on ollut ilo työskennellä alan parhaiden ammattilaisten kanssa."

-- Sakari Palokangas, Software Engineering Manager

Näytä referenssi

ReferenssiAWS IoT-ratkaisu turvavalaistuksen etähallintaan ja testaukseen

"Yhteistyö Etteplan MOREn kanssa on ollut sujuvaa ja projekteissa on päästy hyvään vauhtiin nopeasti. Ammattitaitoinen tiimi on auttanut valitsemaan meille parhaiten sopivat tekniset ratkaisut uuden teknologian osalta, eikä projektin edetessä tarkentuvat määrittelyt ole aiheuttaneet ylimääräisiä kustannuksia ketterien kehitysmenetelmien ansiosta."

-- Tuotekehityspäällikkö Miika Vuorinen, Teknoware

Näytä referenssi

ReferenssiWeb-mobiilisovellus ja Internet of Things -pilviratkaisu sähköautojen lataukseen.

"On ollut ilo työskennellä yhdessä Etteplan MOREn kanssa. Yhteistyö uusimmat teknologiat hyvin tuntevien ammattitaitoisten ihmisten kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Tiimi on tuonut osaamistaan ja uusia näkökulmia projektiin aktiivisesti sekä haastanut ajatuksiamme sopivasti, jotta on onnistuttu löytämään meille parhaat ratkaisut."

-- Jukka Anttonen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSEOn yrityskorttiratkaisun ylläpidon hoitaa Etteplan MORE

"Nykyisin yrityselämässä henkilöstö-, sekä laiteresurssien pitäminen yrityksen sisällä on varsin haasteellista. SEO Yrityskorttiratkaisu järjestelmänä sekä sen ylläpidon ulkoistaminen Etteplan MORElle on ollut varsin onnistunut ja tehokas ratkaisu. Olemme tyytyväisiä."

-- Tero Riuttamäki

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan MORE huolehtii Wennstromin ohjelmistoylläpidosta

"Wennstrom Fuel Systems Oy ja Etteplan MORE ovat tehneet menestyksellä yhteistyötä laite- ja järjestelmäylläpidon kentässä jo useamman vuoden ajan. Olemme havainneet yhteistyön asiakaslähtöiseksi ja mutkattomaksi. Vakiintuneet toimintamallimme ja hyvä yhteistyö kenttähuoltohenkilöstömme ja Etteplanin on-line tuen välillä on auttanut monta kertaa selvittämään vikatilanteita,.."

-- Otto Valtonen, Managing Director

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan MORE toteuttaa Postin pakettipalveluiden digitalisaatiota

"Etteplan MORE on osoittautunut oikeaksi kumppanivalinnaksi OmaPosti kioskin kehitystyöhön. Kehitysaikataulu oli äärimmäisen tiukka, mutta Etteplan MORE on suoriutunut hankkeesta kiitettävästi. Pilottikohteen avulla kerättyjä kokemuksia ja kehitysehdotuksia on kyetty myös nopealla aikataululla huomioimaan seuraavissa kehitysversioissa, mikä on tämän kaltaisessa konseptikehityksessä.."

-- Lasse Huttunen, Director, Retail Network

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen

"Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan MORE on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet."

-- Hannu Pajula, Kehitysjohtaja, ProMart

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan MORE toteutti Nesteen mobiilimaksun

"Meidän näkökulmasta Etteplan MOREn ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

-- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Näytä referenssi

ReferenssiKestävää kumppanuutta Elite Alfred Bergin kanssa

"Etteplan MOREn osaavan ja liiketoimintalähtöisen sovelluskehitystiimin kanssa olemme saaneet tehostettua ja modernisoitua Elite Alfred Bergin sovelluskehitystä sekä rakennettua uusia asiakkaitamme palvelevia digitaalisia palveluita ja tietojärjestelmiä"

-- Juha Parviainen, Elite Alfred Berg

Näytä referenssi

ReferenssiS-Business Oy:n yrityskorttiratkaisu ja mobiilisovellus

"Etteplan MOREn kanssa S-Business on pystynyt kehittämään ketterästi yhä asiakaslähtöisempiä palveluja ja maksamista asiakkaillensa. Kehitystyö jatkuu edelleen kohti tulevaisuuden maksuratkaisuja"

-- Riitta Luostarinen-Rintala, Tuotanto- ja kehitysjohtaja, S-Business

Näytä referenssi

ReferenssiOlemme Elematicin ohjelmistokehityskumppani

"Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Etteplan MORElta saatu palvelu on ollut joustavaa"

-- Jouni Sirkka, tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan MORE ylläpitää ja kehittää Pyrollin tuotannonohjausjärjestelmää

"Tuotannonohjausjärjestelmän toimivuus on meille erittäin tärkeässä roolissa. Ongelmat järjestelmän kanssa tarkoittavat käytännössä aina tuotannon pysähtymistä, joka pahimmassa tapauksessa näkyy loppuasiakkaalle viivästyneinä toimituksina. Siinä kohtaa osaava ja riittävän nopea järjestelmätuki mahdollistaa tuotannon uudelleenkäynnistämisen mahdollisimman pienillä.."

-- Petri Kuitunen, System Development Manager, Pyroll Converting

Näytä referenssi

ReferenssiUusimme Jakamon ”Firmojen Facebookin” mobiiliversion

"On ollut mukava työskennellä yhdessä Etteplan MOREn porukan kanssa. Kommunikaatio on toiminut loistavasti läpi projektin, aina käyttöliittymäkonseptoinnista teknisen toteutuksen kautta julkaisuun saakka. Lopputuloksena Jakamon käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nyt hyötymään helppokäyttöisestä mobiilisovelluksesta. Tämä nopeuttaa asiakkaidemme kommunikaatiota ja tiedon.."

-- Timo Rossi, CDO & Partner

Näytä referenssi

ReferenssiHakosen ja Etteplan MOREn yhteistyö perustuu avoimuuteen

"Etteplan MORE on mielestäni poikkeuksellinen yritys IT-alalla, sillä he haluavat aidosti ratkaista asiakkaan ongelman ja päästä parhaimpaan lopputulokseen. Meillä molemmilla on samanlainen “hyvin tehty työ poikii lisää töitä” -mentaliteetti. Voin suositella Etteplan MOREa vilpittömästi!"

-- Johannes Stenius, Kehitysjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPrima Pet Premium Oy - Helppokäyttöinen B2B-verkkokauppa

"B2B-verkkokauppa on nopea ja helppokäyttöinen tilausalusta. Verkkokauppa tallentaa tilauksen myöhempää muokkausta varten palvelinpäähän, joten tilauksen voi tehdä monessa osassa. Verkkokaupan ylläpitotarve on osoittautunut vähäiseksi, koska se on integroitu osaksi ERP:ä. Asiakkaamme ovat kehuneet verkkokauppaamme toimialamme parhaaksi."

-- Lari Majamäki, kehityspäällikkö, Prima Pet Premium Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNopeus ja ketteryys valtteina kumppanuudessamme Nesteen kanssa

"Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys. Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys. Yhteistyötä olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan. Uusin projekti, jonka olemme Eatechin kanssa toteuttaneet on kokonaan uusittu Neste-äppi. Se tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena.."

-- Juho Korpela, Head of Digital

Näytä referenssi

ReferenssiLaserteknologian laadunvarmistusjärjestelmän ohjelmistot

"Eatechin joustavuus ja asiantuntemus on nopeuttanut kehitystyötä merkittävästi ja tiivis yhteistyö on mahdollistanut ohjelmistojen luotettavuuden ja laadukkuuden ennätysajassa."

-- Jouni Halme, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOsallistamismenetelmä-sovellus Windows 8 ja Windows 7 -ympäristöihin

"Innotiimi Digital Services valitsi Eatechin strategiseksi partnerikseen. Valintaa ei ole tarvinnut katua. Eatech on erittäin ammattitaitoinen, oman asiansa edelläkävijä. Projektiimme valitut Eatechin henkilöt ovat oivaltaneet tarpeemme erinomaisesti ja siten kyenneet tuottamaan haluamamme applikaation kehityksen. Kaiken lisäksi aikataulussa pysyen. Heidän kanssaan on ollut miellyttävää.."

-- Risto Luostarinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan MORE:n referenssit

Etteplan MORE:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kaikille kone -kampanja haastaa yritykset lahjoittamaan vähävaraisille opiskelijoille tietokoneita
Kuluttajia kiinnostaa ympäristöystävällinen internetin käyttö – ympäristövaikutuksista kaivataan lisätietoa
Opetuksen palveluita kehittävä DigiOne -yhteistyö käynnistymässä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia