Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Esri Finland kokemuksia

Esri Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Esri Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVantaan kaupunki luo parempaa elinympäristöä paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella

"Toiminnan ytimessä on kaupunkimalli, jonka avulla tieto välittyy sekä kaupungin sisällä että eri sidosryhmien kesken. Kaikki tieto tallentuu vain yhteen ainoaa paikkaan, jolloin tieto on aina ajantasaista ja kaikkien sitä tarvitsevien käytettävissä. Manuaalisesta työstä ja tietojen siirroista järjestelmien välillä luovutaan. Vantaan kaupungin maankäytön toimialan tuottavuus.."

-- Henry Westlin, kaupungininsinööri, Vantaan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiPorin kaupunki seuraa energiatehokkuutta ja saa aikaan merkittäviä säästöjä paikkatiedon ja IoT:n avulla

"Ennen Esrin ratkaisua meillä ei ollut dataa kerättynä yhteen paikkaan. Nyt meillä on katulamppujen ja rakennusten sekä pumppaamoiden kulutustiedot samassa paikassa. Samalla mahdollistuu alueellisen sähkön kulutusanalyysin tarkastelu yhdessä monien muiden tietojen kanssa. Ennen keräsimme tiedot käsin. Nyt sen hoitaa Esrin ArcGIS."

-- Mikko Viitala, tilayksikön päällikkö, DI, eMBA, Porin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiTHL:n koronakarttasovellus kokoaa tiedot laboratoriovarmistetuista koronavirustapauksista (COVID-19) Suomessa

"Olen tyytyväinen yhteistyöhön Esri Finlandin kanssa. Toteutimme nopeasti ja ketterästi koronakarttasovelluksen, jolla pystyimme vastaamaan kansalaisten ja viranomaisten tietotarpeeseen. Palvelua on kehitetty edelleen ja tilannekuvaa on laajennettu oirekartta-palvelulla."

-- Teemu Möttönen, erikoissuunnittelija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Näytä referenssi

ReferenssiMetsähallitus kantaa vastuuta ympäristöstä yhteiskunnan parhaaksi paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella

"Metsähallitus suojelee, hoitaa ja käyttää kolmannesta maamme pinta-alasta. Hallinnoitavan alueen laajuus ja moninaiset tehtävämme edellyttävät kattavaa ja monipuolista paikkatietoa, jonka hallintaan olemme toteuttaneet laajan paikkatietojärjestelmäkokonaisuuden. Kaikki keskeisimmät toimintaprosessimme tukeutuvat tähän ArcGIS-alustalle rakennettuun kokonaisuuteen, joka eräiltä osin.."

-- Tapio Pouta, kehitysjohtaja, Metsähallitus

Näytä referenssi

ReferenssiPaikkatietoyhteistyötä Itämeren suojelemiseksi

"Esri Finlandin järjestämän työpajan avulla haasteisiin oli mahdollista saada ratkaisumalleja ja työkaluja, joita ei organisaation sisällä välttämättä ole aiemmin otettu huomioon tai niiden mahdollisuuksista ei ole oltu täysin tietoisia."

-- Joni Kaitaranta, Data Coordinator, HELCOM

Näytä referenssi

ReferenssiPaikkatieto tehostaa Fingridin liiketoimintaa

"Aika- ja tekijätiedot ovat perustietoja, mitä löytyy kaikista tietojärjestelmistä, mutta ELVIS-järjestelmäratkaisujen myötä olemme lisänneet paikkatiedot kantaverkkotoiminnan perustietoihin. Ratkaisun avulla pystymme kytkemään Fingridin ydinliiketoimintatiedot paikkaan ja siten esittämään entistä enemmän tietoja kartalla, mikä helpottaa ja tehostaa päätöksentekoa."

-- Marcus Stenstrand, Digitalisation Manager, Fingrid Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Esri Finland Oy:n referenssit

Esri Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Julkisen pilven kustannukset kuriin – optimoinnin seurauksena saavutetaan jopa 30 prosentin säästöt
TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia