Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Esri Finland kokemuksia

Esri Finland:lla on yhteensä 13 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Esri Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Esri Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiEsrin ArcGIS viranomaisten yhteisen tilannekuvan alustana Pohjoinen23-valmiusharjoituksessa

"Esrin tarjoama tilannekuvapalvelu sopi helppokäyttöisenä ja yhteiskäyttöisenä palveluna erinomaisesti useita toimijoita yhdistäväksi ratkaisuksi. Pohjoinen23-valmiusharjoitus osoitti, että sillä voitiin täydentää eri viranomaisilla nykyisin käytössä olevia johtamis- ja kenttäjohtojärjestelmien tilannekuvia. Mahdollisissa yhteiskunnan normaaliolojen häiriötilanteissa ja.."

-- Johtaja Joni Henttu, Lapin aluehallintovirasto, p. 029 501 7364, joni.henttu@avi.fi

Näytä referenssi

ReferenssiEsri Enterprise Agreement -sopimus tukee Geologian tutkimuskeskus GTK:ta sen pyrkimyksissä edistää kestävää ja hiilineutraalia maailmaa

"Geologian tutkimuskeskus on hyödyntänyt toiminnassaan Esrin ArcGIS-ohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita yli 30 vuoden ajan. Niillä on tärkeä rooli GTK:n geotietovarannon hyödyntämisessä, hallinnassa ja jakelussa. Nyt solmittu EA-sopimus edistää GTK:ssa käynnissä olevan laajan Geotiedon kehittämisohjelman tavoitteiden toteutumista tuomalla GTK.n asiantuntijoiden käyttöön.."

-- Geologian tutkimuskeskus GTK, Heikki Olander, Johtaja, geotieto ja tietohallinto, puh. 029 503 2110, heikki.olander@gtk.fi

Näytä referenssi

ReferenssiKirkkonummen kunta panostaa kuntalaisten osallistamiseen sekä visuaaliseen viestintään

"Viestinnän tulee vastata kohderyhmien odotuksiin ja tarpeisiin niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin. Onnistunut kuntaviestintä rakentuu kunnan ja kuntalaisten välillä toimivasta aktiivisesta, asiakaslähtöisestä, innovatiivisesta ja vuorovaikutteisesta suhteesta. ArcGIS Hub ja ArcGIS Urban tarjoavat paljon uusia mahdollisuuksia nykyaikaiseen ja rikkaaseen viestintään sekä aidosti.."

-- Rami Niittysalo, viestintäpäällikkö, Kirkkonummen kunta

Näytä referenssi

ReferenssiHyvinkään kaupunki kertoo vastuullisuudestaan vaikuttavasti tarinakartalla

"Olemme kaivanneet selkeää ja personoitua tapaa asioiden esittämiseen niin kuntalaisille kuin kaupungissamme vieraileville tahoille. Toiveena on ollut löytää visuaalisesti kiinnostava ja karttatekniset ominaisuudet yhdistävä esitystapa. Ennen aineistot ja asiakokonaisuudet olivat hajautettuina useampaan paikkaan, mutta nyt avuksi löytyi Esrin tarinakartta."

-- Sari Kekki, Hyvinkään kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiTietorahti Oy pitää kuljetusalan pyörät pyörimässä karttasovelluksella, joka tarjoaa kattavaa ja monipuolista tietoa

"Ennen kuin otimme ArcGIS AppStudion käyttöön, tietojen päivittäminen vaati paljon käsitöitä. Lisäksi tietoa piti päivittää useaan eri paikkaan. Nyt meillä on vain yksi master-kerros jokaiselle aineistolle. Se tarkoittaa vähemmän työtä, ja AppStoren myötä automaation osuus on kasvanut. Säästämme aikaa, koska tieto on aina yhdessä paikassa ja se päivitetään vain.."

-- Janne Lausvaara, Tietorahti Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMaanmittauslaitoksen luomalla uudella maapohjan arvostamisjärjestelmällä lisätään kiinteistöveron oikeudenmukaisuutta

"Oikeudenmukaista kiinteistöverotusta on lähes mahdotonta rakentaa ilman paikkatietojärjestelmää. Kiinteistöverouudistuksessa ratkotaan maapohjien ja rakennusten verotusarvojen yhdistämistä kustannus- ja hintakehitykseen. Tähän työhön tarvitaan parhaat mahdolliset työvälineet."

-- Arthur Kreivi, johtava asiantuntija, Maanmittauslaitos

Näytä referenssi

ReferenssiMäntsälän kunta siirtyi kaavoituksessa digiaikaan dmCity-ratkaisun avulla

"Olemme kaivanneet selkeää ja kokonaisvaltaista ratkaisua asema- ja yleiskaavoitukseen. Ennen dmCityn hankintaa laadimme kaavoja usealla eri ohjelmistolla, mikä vaikeutti kaava-asiakirjojen hallintaa. Nyt kaikki löytyy saman järjestelmän alta ja on helposti hallittavissa. Vaikka olemme dmCityn käytössä vasta alkutaipaleella, niin olemme olleet siihen tyytyväisiä ja odotamme innolla.."

-- Outi Kampman, kaavasuunnittelija, Mäntsälän kunta

Näytä referenssi

ReferenssiVantaan kaupunki luo parempaa elinympäristöä paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella

"Toiminnan ytimessä on kaupunkimalli, jonka avulla tieto välittyy sekä kaupungin sisällä että eri sidosryhmien kesken. Kaikki tieto tallentuu vain yhteen ainoaa paikkaan, jolloin tieto on aina ajantasaista ja kaikkien sitä tarvitsevien käytettävissä. Manuaalisesta työstä ja tietojen siirroista järjestelmien välillä luovutaan. Vantaan kaupungin maankäytön toimialan tuottavuus.."

-- Henry Westlin, kaupungininsinööri, Vantaan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiPorin kaupunki seuraa energiatehokkuutta ja saa aikaan merkittäviä säästöjä paikkatiedon ja IoT:n avulla

"Ennen Esrin ratkaisua meillä ei ollut dataa kerättynä yhteen paikkaan. Nyt meillä on katulamppujen ja rakennusten sekä pumppaamoiden kulutustiedot samassa paikassa. Samalla mahdollistuu alueellisen sähkön kulutusanalyysin tarkastelu yhdessä monien muiden tietojen kanssa. Ennen keräsimme tiedot käsin. Nyt sen hoitaa Esrin ArcGIS."

-- Mikko Viitala, tilayksikön päällikkö, DI, eMBA, Porin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiTHL:n koronakarttasovellus kokoaa tiedot laboratoriovarmistetuista koronavirustapauksista (COVID-19) Suomessa

"Olen tyytyväinen yhteistyöhön Esri Finlandin kanssa. Toteutimme nopeasti ja ketterästi koronakarttasovelluksen, jolla pystyimme vastaamaan kansalaisten ja viranomaisten tietotarpeeseen. Palvelua on kehitetty edelleen ja tilannekuvaa on laajennettu oirekartta-palvelulla."

-- Teemu Möttönen, erikoissuunnittelija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Näytä referenssi

ReferenssiMetsähallitus kantaa vastuuta ympäristöstä yhteiskunnan parhaaksi paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella

"Metsähallitus suojelee, hoitaa ja käyttää kolmannesta maamme pinta-alasta. Hallinnoitavan alueen laajuus ja moninaiset tehtävämme edellyttävät kattavaa ja monipuolista paikkatietoa, jonka hallintaan olemme toteuttaneet laajan paikkatietojärjestelmäkokonaisuuden. Kaikki keskeisimmät toimintaprosessimme tukeutuvat tähän ArcGIS-alustalle rakennettuun kokonaisuuteen, joka eräiltä osin.."

-- Tapio Pouta, kehitysjohtaja, Metsähallitus

Näytä referenssi

ReferenssiPaikkatietoyhteistyötä Itämeren suojelemiseksi

"Esri Finlandin järjestämän työpajan avulla haasteisiin oli mahdollista saada ratkaisumalleja ja työkaluja, joita ei organisaation sisällä välttämättä ole aiemmin otettu huomioon tai niiden mahdollisuuksista ei ole oltu täysin tietoisia."

-- Joni Kaitaranta, Data Coordinator, HELCOM

Näytä referenssi

ReferenssiPaikkatieto tehostaa Fingridin liiketoimintaa

"Aika- ja tekijätiedot ovat perustietoja, mitä löytyy kaikista tietojärjestelmistä, mutta ELVIS-järjestelmäratkaisujen myötä olemme lisänneet paikkatiedot kantaverkkotoiminnan perustietoihin. Ratkaisun avulla pystymme kytkemään Fingridin ydinliiketoimintatiedot paikkaan ja siten esittämään entistä enemmän tietoja kartalla, mikä helpottaa ja tehostaa päätöksentekoa."

-- Marcus Stenstrand, Digitalisation Manager, Fingrid Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Esri Finland Oy:n referenssit

Esri Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia