Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elenium kokemuksia

Elenium kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Elenium Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYhteinen hanke paremman tulevaisuuden puolesta

"Minusta parhaita onnistumisia tämän projektin suhteen on tekemisen aikana vallinnut hyvä yhteistyö ja yhteishenki Eleniumin kanssa sekä käyttöönottovaiheessa koko järjestelmän välitön toimivuus juuri niinkuin pitikin. Tämän vuoksi kehitystyö yhdessä Eleniumin kanssa myös jatkuu erittäin suotuisissa merkeissä."

-- Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

Näytä referenssi

ReferenssiGolli-järjestelmän ylläpito ja jatkokehitys

"GS1:lle on tärkeää Eleniumin tarjoama turvallinen ja varma järjestelmän ylläpito sekä palvelun häiriötön toiminta. Myös tulevaisuuden kehityshaasteiden kohtaaminen yhdessä Eleniumin kanssa kaupan ja tavarantoimittajien toivomalla tavalla on ollut turvallista. Yhteistyön laatuun sekä yhteistyön poikimiin tulevaisuuden suunnitelmiin olemme GS1:llä olleet erittäin tyytyväisiä."

-- Anu Lahdenperä, Key Account MAnager, Golli

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium Oy:n referenssit

Elenium Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia