Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elenium Oy

Elenium on asiantunteva IT-palvelutalo, joka on erikoistunut ympäristöalan ratkaisuihin. Palvelemme teitä 24 huippuosaajan ja kumppaniverkoston voimin. Olemme ketterä ja luotettava kumppani niin yksityisten kuin julkisten toimijoiden digihankkeisiin.

Elenium Oy - Yritysesittely

Rakennamme tulevaisuutta useilla toimialoilla. Kiertotalousratkaisujen ohella olemme ratkaisseet ongelmia mm kaupan-, logistiikan-, ja raideliikenteen aloilla. Muotoilemme, suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemasi ratkaisut. Jatkokehitämme ja ylläpidämme sovelluksiasi, jotta saat niistä enemmän arvoa.

Meiltä saat huippuosaajat web- mobiili- tai integraatiohankkeisiin. Tarjoamme asiantuntijapalveluita toimeksiantoina niin pieniin kuin isompiin projekteihin.

Meille ympäristöratkaisut ovat intohimo. Olemme kehittäneet materiaalivirtoja käsittelevien yritysten tarpeisiin sopivan MateriaPort-ratkaisun, jolla voit hallita keräystä, logistiikkaa ja hyödynnysprosesseja tehokkaasti ja monipuolisesti ympäristöä säästäen.

Työntekijöitä 24 Www elenium.fi
Y-tunnus 2626425-8 Puh +358 400 270 480
Perustettu 2014 E-mail
Toimipaikat Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Linux
(0)
Open source
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(3)
Konsultointi
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Java
Tuotekehityksen ohjelmistoalihankinta
alihankinta
Ohjelmistoprojekti

Elenium - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Elenium:lla on 2 suosittelijaa.

ReferenssiYhteinen hanke paremman tulevaisuuden puolesta

"Minusta parhaita onnistumisia tämän projektin suhteen on tekemisen aikana vallinnut hyvä yhteistyö ja yhteishenki Eleniumin kanssa sekä käyttöönottovaiheessa koko järjestelmän välitön toimivuus juuri niinkuin pitikin. Tämän vuoksi kehitystyö yhdessä Eleniumin kanssa myös jatkuu erittäin suotuisissa merkeissä."

-- Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Elenium - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Web-kehitys Moni asia hoituu nykyään verkossa jonkin digitaalisen palvelun avulla - näin on myös tulevaisuudessa. Autamme sinua muotoilemaan uuden verkkopalvelun, joka kasvattaa liiketoimintaasi ja sitouttaa asiakkaasi. Kehitämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Elenium - Referenssit

Elenium - Bloggaukset

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku