Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elenium Oy

Elenium on asiantunteva IT-palvelutalo, joka on erikoistunut ympäristöalan ratkaisuihin. Palvelemme teitä 21 huippuosaajan ja kumppaniverkoston voimin. Olemme ketterä ja luotettava kumppani niin yksityisten kuin julkisten toimijoiden digihankkeisiin.

Elenium Oy - Yritysesittely

Rakennamme tulevaisuutta useilla toimialoilla. Kiertotalousratkaisujen ohella olemme ratkaisseet ongelmia mm kaupan-, logistiikan-, ja raideliikenteen aloilla. Muotoilemme, suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemasi ratkaisut. Jatkokehitämme ja ylläpidämme sovelluksiasi, jotta saat niistä enemmän arvoa.

Meiltä saat huippuosaajat web- mobiili- tai integraatiohankkeisiin. Tarjoamme asiantuntijapalveluita toimeksiantoina niin pieniin kuin isompiin projekteihin.

Me uskomme, että lähes kaikki materiaali on arvokasta ja hyödynnettävissä raaka-aineena. Siksi olemme kehittäneet materiaalivirtoja käsittelevien yritysten tarpeisiin sopivan MateriaPort-ratkaisun, jolla voit hallita keräystä, logistiikkaa ja hyödynnysprosesseja tehokkaasti ja monipuolisesti.

Työntekijöitä 21
Y-tunnus 2626425-8
Perustettu 2014
Www elenium.fi
Puh +358 400 270 480
E-mail
Toimipaikat Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(3)
Integraatiot
(0)
Laadunvarmistus
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Linux
(0)
Open source
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(2)
Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Java
Tuotekehityksen ohjelmistoalihankinta
alihankinta
Ohjelmistoprojekti

Elenium - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiYhteinen hanke paremman tulevaisuuden puolesta

"Minusta parhaita onnistumisia tämän projektin suhteen on tekemisen aikana vallinnut hyvä yhteistyö ja yhteishenki Eleniumin kanssa sekä käyttöönottovaiheessa koko järjestelmän välitön toimivuus juuri niinkuin pitikin. Tämän vuoksi kehitystyö yhdessä Eleniumin kanssa myös jatkuu erittäin suotuisissa merkeissä."

-- Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

Näytä referenssi

ReferenssiGolli-järjestelmän ylläpito ja jatkokehitys

"GS1:lle on tärkeää Eleniumin tarjoama turvallinen ja varma järjestelmän ylläpito sekä palvelun häiriötön toiminta. Myös tulevaisuuden kehityshaasteiden kohtaaminen yhdessä Eleniumin kanssa kaupan ja tavarantoimittajien toivomalla tavalla on ollut turvallista. Yhteistyön laatuun sekä yhteistyön poikimiin tulevaisuuden suunnitelmiin olemme GS1:llä olleet erittäin tyytyväisiä."

-- Anu Lahdenperä, Key Account MAnager, Golli

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Elenium - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Web-kehitys Moni asia hoituu nykyään verkossa jonkin digitaalisen palvelun avulla. Järjestelmät ovat myös integroituneet yhä useampaan eri tietolähteeseen, kuten vaikkapa asiakastieto- tai varastonhallintajärjestelmä. Ihmiset ovat tottuneet, että yhä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Mobiilikehitys Mobiilisovellukset ovat usealle meistä luontevin tapa asioida. Palvelut ovat siirtymässä yhä useammalla toimialalla mobiiliin ja muuttuvat kovaa vauhtia henkilökohtaisemmiksi ja reaaliaikaisemmiksi. Verkottamalla erilaisia asioita, kuten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Ylläpito ja monitorointi Paras tapa hyödyntää olemassa olevia palveluita ja sovelluksia on ylläpitää niitä laadukkaasti. Tämä on yhdistelmä tehokkaita resursseja, kattavaa asiantuntemusta ja omistautumista tekemiseen. Asiantuntevan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Elenium - Referenssit

Elenium - Bloggaukset

Elenium - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku