logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita Helsingissä, Tampereella, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Göteborgissa, Amsterdamissa ja Münchenissä yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla.

Eficode Oy

Yritysesittely

Eficode on johtava suomalainen DevOps-, ohjelmisto-, automaatio- ja design-yritys, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Saksassa. Eficode rakentaa ohjelmistokehityksen ja digitaalisten palveluiden tulevaisuutta yli 250 innokkaan ammattilaisen voimin. Eficode tarjoaa digitaaliset palvelut alusta loppuun: ideoinnista toteutukseen ja julkaisemisesta tulevaisuuteen.
Eficode on vuodesta 2005 alkaen konsultoinut asiakkaitaan kehittymään paremmiksi ohjelmistotaloiksi ja 2009 alkaen yritys on määrätietoisesti vienyt eteenpäin DevOps-malleja ja -menetelmiä, sekä moderneja teknologioita Pohjoismaissa.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 1971814-3
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh +358 207 40 11 22
E-mail info@eficode.com

Toimipaikat     Helsinki, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Eficode, DevOps, Java, Ruby, hp autonomy, IoT, Robot Framework, Angular, Testiautomaatio, palvelumuotoilu, käytettävyystestaus, ux, saavutettavuus, design, Concept design, Käyttöliittymäsuunnittelu, käyttöliittymätestaus, käytettävyyssuunnittelu, Käytettävyys, visuaalinen suunnittelu, Design Sprint, Konseptien kehittäminen, konseptisuunnittelu, konseptointi, UX-suunnittelu, UI-suunnittelu, Brändinkehitys, käyttäjätutkimus, käyttäjähaastattelu, Agile, agile coach, Scaled Agile Framework, scrum, scrum master, käytettävyyden asiantuntija-arviointi, asiakastutkimus, kansainväliset ux-tutkimukset, design ops, vuejs, julkaisuautomaatio, Ohjelmointi, ketterä ohjelmointi

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Eficode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiEficode auttoi Vaisalaa Design Systemin rakentamisessa

"Development and Design Systemimme tekee meistä ketterämpiä siihen koodattujen komponenttien ja keskeisesti sisältyvän yhteistyön kautta. Tuotetiimeillemme se on tapa tuottaa pieniä käyttöliittymäatomeja kaikkien yhteisessä käytössä olevaan järjestelmään. Tämä säästää kaikkien aikaa, kun eri tiimit voivat hyödyntää muissakin projekteissa tuotettuja rakennusosia."

-- Sauli Laitinen

Näytä referenssi

ReferenssiMTK:n verkkosivuille moderni ilme ja yksinkertainen rakenne Eficoden avulla

"Homma pelitti -- Uusi sivusto on enemmän ajankohtaispainotteinen verrattuna edelliseen. Aiemmin oli vähän jokaiselle jotakin. Lopputuloksena saatiin raikkaampi, mutta silti MTK:n näköinen visuaalinen toteutus."

-- Jami Lautalammi

Näytä referenssi

ReferenssiEficode HEREn apuna sisäpaikannustyökalun kehittämisessä

"Tämänkaltaisia projekteja tehdessä huomaa aina, että jotain tarvitaan enemmän, jotain vähemmän ja se toki muokkaa projektin kulkua. Näihin muutoksiin ja tarpeisiin vastattiin kyllä Eficodelta aina todella nopeasti - sanoisin, että todella joustavaa palvelua."

-- Lauri Wirola, tuoteomistaja, HERE Technologies

Näytä referenssi

ReferenssiEficode auttoi vähentämään Viestilehtien liiketoimintariskiä Design Sprintin avulla

"Saimme Design Sprintistä sitä, mitä haimmekin, eli selkeät sävelet päätöksenteolle ja speksit oman kehitystyömme priorisoimiseen. Emme lähde kehittämään mitään turhaa tai ota riskiä, että lopputuloksena on jotain, mistä asiakas ei ole valmis maksamaan."

-- Elisa Kauria, palvelukehityspäällikkö, Viestilehdet Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Eficode - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Tarjoamme elämyksellisiä, tyylikkäitä ja asiakasta puhuttelevia ilmeitä palvelun eri kontaktipisteisiin. Visuaalinen suunnittelu vaikuttaa keskeisesti myös asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Milloin?

Visuaalinen..

It-infrapalvelut

Tarjoamme sekä yksityisille että julkisen hallinnon organisaatioille apua sisäisten tai ulkoistettujen ohjelmistoprojektien tehostamisessa. Eficoden auditointipalvelussa asiantuntijamme selvittävät puolueettomasti sisäisten..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Eficoden UX-tiimi on erikoistunut kokonaisvaltaiseen käyttökokemussuunnitteluun.

Varmistamme projektin asiakaslähtöisyyden selvittämällä käyttäjien tarpeet ja toiveet esimerkiksi haastatteluin ja..

Mobiilikehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin ohjelmisto- ja mobiilikehitysprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen työtavan turvin saat laadukkaat mobiilisovellukset markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet..

Ohjelmistorobotiikka

Eficode tarjoaa laadukasta testiautomaatiota, joka perustuu Robot Framework -ohjelmistorobotiikkaan. Autamme yrityksiä ottamaan Robot Frameworkin käyttöön omassa liiketoiminnassaan, pidämme koulutuksia sekä tuemme..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla. Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä tulevaisuuden teknologiaa, kuten..

IoT

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla. Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä tulevaisuuden teknologiaa, kuten..

Ketterät menetelmät

Eficode tarjoaa koulutuksia ja valmennusta ketteriin menetelmiin. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat yksilöitä, tiimejä ja kokonaisia organisaatioita muutoksessa kohti ketteriä menetelmiä. Hyödynnämme Scrumia,..

Laadunvarmistus

Eficode tarjoaa korkeatasoista apua ohjelmistokehityksen laadunvarmistamiseen. Perustana toimii DevOps-menetelmä, joka mahdollistaa korkealaatuisen, ketterän ja automatisoidun ohjelmistokehityksen vastaten asiakkaan..

Ohjelmistokehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin ohjelmistokehitysprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen ohjelmistokehityksen turvin saat laadukkaat ohjelmistot markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat..

Pilvipalvelut / SaaS

Olemme kehittäneet tekoälypohjaisen, pilvessä toimivan Eficode ROOT -ohjelmistotuotantoalustan, joka automatisoi ja nopeuttaa yritysten ohjelmistokehitystä. Mahdollistamme sen, että voit vähentää yrityksesi..

Webkehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin verkkopalveluprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen toimintatavan turvin saat laadukkaat verkkopalvelut markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat varmasti..

Eficode - Referenssit

Eficode - Bloggaukset

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Eficode - Rekryilmoitukset

 

Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku