Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eficode Oy

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita Helsingissä, Tampereella, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Göteborgissa, Amsterdamissa ja Münchenissä yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla.

Eficode Oy - Yritysesittely

Eficode on johtava suomalainen DevOps-, ohjelmisto-, automaatio- ja design-yritys, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Saksassa. Eficode rakentaa ohjelmistokehityksen ja digitaalisten palveluiden tulevaisuutta yli 250 innokkaan ammattilaisen voimin. Eficode tarjoaa digitaaliset palvelut alusta loppuun: ideoinnista toteutukseen ja julkaisemisesta tulevaisuuteen.
Eficode on vuodesta 2005 alkaen konsultoinut asiakkaitaan kehittymään paremmiksi ohjelmistotaloiksi ja 2009 alkaen yritys on määrätietoisesti vienyt eteenpäin DevOps-malleja ja -menetelmiä, sekä moderneja teknologioita Pohjoismaissa.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 1971814-3
Perustettu 2005
Www www.eficode.com
Puh +358 207 40 11 22
E-mail info@eficode.com
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(4)
Markkinointi
(3)
Viestintä
(3)
Asiakaspalvelu
(2)
Tietohallinto
(2)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(1)
Myynti
(1)
Tuotanto
(1)
Hankinta
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

IT
(6)
Kiinteistöala
(3)
Asiantuntijapalvelut
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
Media
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Julkishallinto
(1)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Prosessiteollisuus
(1)
Raaka-aineet ja energia
(1)
Rakentaminen
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Kauppa
(0)
Koulutusala
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(4)
Toteutustyö
(4)
Koulutus
(2)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

DevOps
Java
Ruby
hp autonomy
IoT
Robot Framework
Angular
Testiautomaatio
palvelumuotoilu
käytettävyystestaus
ux
saavutettavuus
design
Concept design
Käyttöliittymäsuunnittelu
käyttöliittymätestaus
käytettävyyssuunnittelu
Käytettävyys
visuaalinen suunnittelu
Design Sprint
Konseptien kehittäminen
konseptisuunnittelu
konseptointi
UX-suunnittelu
UI-suunnittelu
Brändinkehitys
käyttäjätutkimus
käyttäjähaastattelu
Agile
agile coach
Scaled Agile Framework
scrum
scrum master
käytettävyyden asiantuntija-arviointi
asiakastutkimus
kansainväliset ux-tutkimukset
design ops
vuejs
julkaisuautomaatio
Ohjelmointi
ketterä ohjelmointi

Eficode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiEficode auttoi Vaisalaa Design Systemin rakentamisessa

"Development and Design Systemimme tekee meistä ketterämpiä siihen koodattujen komponenttien ja keskeisesti sisältyvän yhteistyön kautta. Tuotetiimeillemme se on tapa tuottaa pieniä käyttöliittymäatomeja kaikkien yhteisessä käytössä olevaan järjestelmään. Tämä säästää kaikkien aikaa, kun eri tiimit voivat hyödyntää muissakin projekteissa tuotettuja rakennusosia."

-- Sauli Laitinen

Näytä referenssi

ReferenssiMTK:n verkkosivuille moderni ilme ja yksinkertainen rakenne Eficoden avulla

"Homma pelitti -- Uusi sivusto on enemmän ajankohtaispainotteinen verrattuna edelliseen. Aiemmin oli vähän jokaiselle jotakin. Lopputuloksena saatiin raikkaampi, mutta silti MTK:n näköinen visuaalinen toteutus."

-- Jami Lautalammi

Näytä referenssi

ReferenssiEficode HEREn apuna sisäpaikannustyökalun kehittämisessä

"Tämänkaltaisia projekteja tehdessä huomaa aina, että jotain tarvitaan enemmän, jotain vähemmän ja se toki muokkaa projektin kulkua. Näihin muutoksiin ja tarpeisiin vastattiin kyllä Eficodelta aina todella nopeasti - sanoisin, että todella joustavaa palvelua."

-- Lauri Wirola, tuoteomistaja, HERE Technologies

Näytä referenssi

ReferenssiEficode auttoi vähentämään Viestilehtien liiketoimintariskiä Design Sprintin avulla

"Saimme Design Sprintistä sitä, mitä haimmekin, eli selkeät sävelet päätöksenteolle ja speksit oman kehitystyömme priorisoimiseen. Emme lähde kehittämään mitään turhaa tai ota riskiä, että lopputuloksena on jotain, mistä asiakas ei ole valmis maksamaan."

-- Elisa Kauria, palvelukehityspäällikkö, Viestilehdet Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Eficode - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Tarjoamme elämyksellisiä, tyylikkäitä ja asiakasta puhuttelevia ilmeitä palvelun eri kontaktipisteisiin. Visuaalinen suunnittelu vaikuttaa keskeisesti myös asiakaskokemuksen kehittämiseen. Milloin? Visuaalinen suunnittelu tekee palveluista ja tuotteista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla. Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä tulevaisuuden teknologiaa, kuten tekoälyä, IoT:tä, koneoppimista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Tarjoamme sekä yksityisille että julkisen hallinnon organisaatioille apua sisäisten tai ulkoistettujen ohjelmistoprojektien tehostamisessa. Eficoden auditointipalvelussa asiantuntijamme selvittävät puolueettomasti sisäisten tai ulkoistettujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Eficode tarjoaa koulutuksia ja valmennusta ketteriin menetelmiin. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat yksilöitä, tiimejä ja kokonaisia organisaatioita muutoksessa kohti ketteriä menetelmiä. Hyödynnämme Scrumia, Kanbania ja SAFea perustuen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Eficoden UX-tiimi on erikoistunut kokonaisvaltaiseen käyttökokemussuunnitteluun. Varmistamme projektin asiakaslähtöisyyden selvittämällä käyttäjien tarpeet ja toiveet esimerkiksi haastatteluin ja käytettävyystestein. UX-suunnittelussa toteutetaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Eficode tarjoaa korkeatasoista apua ohjelmistokehityksen laadunvarmistamiseen. Perustana toimii DevOps-menetelmä, joka mahdollistaa korkealaatuisen, ketterän ja automatisoidun ohjelmistokehityksen vastaten asiakkaan tarpeisiin. Yksi laadunvarmistamisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin ohjelmisto- ja mobiilikehitysprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen työtavan turvin saat laadukkaat mobiilisovellukset markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat varmasti loppukäyttäjän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin ohjelmistokehitysprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen ohjelmistokehityksen turvin saat laadukkaat ohjelmistot markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat varmasti loppukäyttäjän tarpeita,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Eficode tarjoaa laadukasta testiautomaatiota, joka perustuu Robot Framework -ohjelmistorobotiikkaan. Autamme yrityksiä ottamaan Robot Frameworkin käyttöön omassa liiketoiminnassaan, pidämme koulutuksia sekä tuemme asiakkaiden omissa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Olemme kehittäneet tekoälypohjaisen, pilvessä toimivan Eficode ROOT -ohjelmistotuotantoalustan, joka automatisoi ja nopeuttaa yritysten ohjelmistokehitystä. Mahdollistamme sen, että voit vähentää yrityksesi ohjelmistotuotannon riskiä ja kuluja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita yli 250 intohimoisen DevOps-, design-, kehittäjä- ja UX- asiantuntijan avulla. Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä tulevaisuuden teknologiaa, kuten tekoälyä, IoT:tä, koneoppimista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Eficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin verkkopalveluprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen toimintatavan turvin saat laadukkaat verkkopalvelut markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat varmasti loppukäyttäjän tarpeita, kun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Eficode - Referenssit

Eficode - Bloggaukset

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

 

Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku