Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eeco kokemuksia

Eeco kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Eeco Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSuomen suurin matkailuajoneuvotarvikkeiden erikoisliike siirtyi WooCommerceen

"Uusi verkkokauppa on huomattavasti helpompi käyttää ja hallita kuin vanha. Tuotteisiin saadaan enemmän tietoa ja myös asiakkaan on huomattavasti selkeämpi etsiä tuotteita laajasta valikoimastamme. Erityisesti valikot ovat saaneet kiitosta. Lisäksi saimme paljon uusia toiminnallisuuksia, jotka helpottavat lisämyynnin tekemistä. Pystymme myös tekemään enemmän kampanjoita ja.."

-- Mikko Käyhkö

Näytä referenssi

ReferenssiJapa sai nopeamman ja helppokäyttöisemmän verkkokaupan alle kuudessa viikossa

"Projekti eteni sujuvasti ja aikataulussa. Eeco pystyi vetämään projektin läpi varsin itsenäisesti ja meiltä tarvittiin osallistumista lähinnä alun ulkoasupuoleen sekä tietysti ominaisuuksien sekä sisältöjen kanssa loppuvaiheessa."

-- Jori Lammi / Toimitusjohtaja, Laitilan Rautarakenne Oy

Näytä referenssi

ReferenssiEeco auttoi Puhdistamon verkkokauppaa laajentumaan kansainvälisesti

"Yhteistyö alkoi vuonna 2017 ja siitä lähtien yhteistyötä on saatu jatkuvasti kehitettyä ja myyntiä kasvatettua. Hommat on sujuneet mallikkaasti ja asiat menevät nopeasti eteenpäin!"

-- Joni Inkinen / Kaupallinen johtaja, Puhdistamo

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Eeco kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eeco Oy:n referenssit

Eeco Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia