logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

eCraft kokemuksia

eCraft kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka eCraft Oy Ab on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMipro uudistaa olemassa olevan Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän eCraftin avulla

"eCraftilla on halu kehittää järjestelmän lisäksi meidän toimintaamme yhteistyössä ja halu huolehtia asiakkuudesta. He pääsivät nopeasti kiinni siihen, mitä me teemme ja miksi sekä mihin olemme menossa. Keskustelu sujui hyvin kaikilla eri organisaation tasoilla."

-- tietohallintoasiantuntija Matti Laine.

Näytä referenssi

ReferenssiPalmian uudeksi palvelutuotannon ohjausjärjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365 for Field Service

"Haemme ratkaisulla strategiamme mukaisia vahvoja edellytyksiä tulevalle kasvulle sekä liiketoiminnan tehokkuudelle. eCraftin ymmärrys huoltobisneksestä sekä Field Service tulevaisuuden ratkaisuna vakuuttivat meidät. Lisäksi eCraftin kenttätyön mobiliteetin vahva osaaminen oli meille ensiarvoinen valintakriteeri, sillä tavoitteena on nimenomaan tehostaa ja helpottaa työtä.."

-- Petri Bemeleit, liiketoimintajohtaja, Palmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys valitsi eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun toiminnanohjausjärjestelmäkseen

"Kävimme laajasti läpi markkinoilla tarjolla olevat toiminnanohjauksen valmisratkaisut, mutta mikään niistä ei tukenut halutulla tavalla sekä nykyistä liiketoimintaamme että mahdollistanut uusien liiketoimintamallien käyttöönottoa. eCraftin kokonaisratkaisu vakuutti meidät."

-- Olli Kaure, Paperinkeräys-konsernin ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiQlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen

"Uusi järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa, koska sen tuomat hyödyt olivat selvät. QlikView’lla saa välittömästi sen tiedon, mitä haluaakin nähdä. Vastaukset kysymyksiin tulevat heti, ja saman tien nähdään, missä ollaan menossa. Aikaa säästyy huikeasti, mistä kaikki hyötyvät."

-- Pekka Koivuneva, Financial Director

Näytä referenssi

ReferenssiUudet ulkoistetut IT-infrapalvelut säästävät lääkäriasemalle aikaa ja rahaa

"IT-palvelumme ovat nyt helposti budjetoitavia, joka on liiketoiminnallisesti meille tärkeää, sillä kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Siirtymällä eCraftin tarjoamaan ulkoistusmalliin olemme myös saaneet laskettua IT-kulujamme. Samaan aikaan henkilöstömme on ollut äärimmäisen tyytyväisiä eCraftin palvelutasoon, joka on yksilöllistä ja nopeaa. Välillemme on kehittynyt aito.."

-- Jan Lassus, Ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiLentoyhtiö sai uutta tuulta siipiensä alle Microsoft Dynamics NAV -ratkaisulla | Case Nordic Regional Airlines

"Microsoftin Business Flown ansiosta minulla on käytössäni reaaliaikaista tietoa, johon pääsen käsiksi pilvipalvelun kautta mistä päin maailmaa tahansa. Hyviä ominaisuuksia ovat jokaisen käyttäjän itselleen luomat dashboardit, joiden kautta pääsee nopeasti ja näppärästi käsiksi juuri niihin raportteihin ja mittaristoihin, jotka palvelevat itseä parhaiten. Itselleni tärkeintä.."

-- Sari Vähäkuopus, Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKiinteistönvälittäjien ketjunohjaus perustuu nyt tietoon | Case Kiinteistömaailma

"QlikView –pohjainen ratkaisu on mahdollistanut koko ketjun johtamisen yhteisten faktojen pohjalta. Pidämme QlikViewiä hyvänä tiedolla johtamisen välineenä. eCraft Referren konsulttien osaaminen on laaja-alaisempaa kuin kilpailijoilla, ja olemme saaneet Referreltä liiketoimintaamme tukevia ratkaisuja."

-- Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

Näytä referenssi

Siirry eCraft Oy Ab kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ECraft Oy Ab:n referenssit

ECraft Oy Ab:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia