Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eCraft kokemuksia

eCraft kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka eCraft Oy Ab on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssieCraft toi läpinäkyvyyttä ja suoraviivaisuutta TLT-Groupin liiketoimintaan yhtenäisellä kokonaisratkaisulla

"Saimme hyvän tuen eCraftin ammattilaisilta. Ehdottomasti! Projektin alkuvaiheessa eCraftin konsultti haastatteli meillä työntekijöitä ja muutaman viikon päästä ehdotus oli valmiina – ja se oli hyvin lähellä sitä, mitä oli puhuttu, ja sitä, mitä ei oltu edes kuviteltu. Hatunnosto ammattilaisille!"

-- Johanna Paulin, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssieCraft rakensi Jepon perunoiden toimitusketjun hallinnan perunan istutuksesta asiakkaan lautaselle saakka

"Konkreettisia hyötyjä tästä yhteistyöstä on ollut esim. se, että tänä päivänä meidän varastotyöntekijät pystyy tehokkaasti löytämään tuote-erät - aikaisemmin toiminta oli hyvin pitkälle manuaalista. Tänä päivänä pystytään selkeästi valitsemaan oikeat tuotantoerät kun tehdään päätöksiä siitä, mitä tuotteita valmistetaan. Tämä kaikki lisää meidän.."

-- Markus Jussila, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiBlastman Robotics Oy ohjaa toimintaansa Microsoft Dynamics NAV -ratkaisulla

"Järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden eduksi on sanottava, että he eivät kaunistelleet totuutta kertoessaan, mitä tuleman pitää, vaan uskalsivat sanoa suoraan, että edessä on kova homma."

-- Perttu Junnila, Blastman Roboticsin hallituksen puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMipro uudistaa olemassa olevan Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän eCraftin avulla

"eCraftilla on halu kehittää järjestelmän lisäksi meidän toimintaamme yhteistyössä ja halu huolehtia asiakkuudesta. He pääsivät nopeasti kiinni siihen, mitä me teemme ja miksi sekä mihin olemme menossa. Keskustelu sujui hyvin kaikilla eri organisaation tasoilla."

-- Matti Laine, tietohallintoasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiDigita uudistaa talouden- ja toiminnanohjauksen eCraftin toimittamalla Microsoft Dynamics -kokonaisratkaisulla

"eCraft tarttui aktiivisesti haasteeseemme löytää kokonaisvaltainen SaaS-ratkaisu korvaamaan kompleksiseksi muodostunut järjestelmäkokonaisuutemme. eCraft pystyi hienosti sisäistämään toimintamme tarpeet ja yhdistämään tarpeemme Microsoft SaaS-palveluiden mahdollisuuksiin. Ammattitaito ja sen aktiivinen jakaminen projektin valmisteluvaiheessa tekivät eCraftin valinnan projektin.."

-- Sami Salmela, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPalmian uudeksi palvelutuotannon ohjausjärjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365 for Field Service

"Haemme ratkaisulla strategiamme mukaisia vahvoja edellytyksiä tulevalle kasvulle sekä liiketoiminnan tehokkuudelle. eCraftin ymmärrys huoltobisneksestä sekä Field Service tulevaisuuden ratkaisuna vakuuttivat meidät. Lisäksi eCraftin kenttätyön mobiliteetin vahva osaaminen oli meille ensiarvoinen valintakriteeri, sillä tavoitteena on nimenomaan tehostaa ja helpottaa työtä.."

-- Petri Bemeleit, liiketoimintajohtaja, Palmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys valitsi eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun toiminnanohjausjärjestelmäkseen

"Kävimme laajasti läpi markkinoilla tarjolla olevat toiminnanohjauksen valmisratkaisut, mutta mikään niistä ei tukenut halutulla tavalla sekä nykyistä liiketoimintaamme että mahdollistanut uusien liiketoimintamallien käyttöönottoa. eCraftin kokonaisratkaisu vakuutti meidät."

-- Olli Kaure, Paperinkeräys-konsernin ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiQlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen

"Uusi järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa, koska sen tuomat hyödyt olivat selvät. QlikView’lla saa välittömästi sen tiedon, mitä haluaakin nähdä. Vastaukset kysymyksiin tulevat heti, ja saman tien nähdään, missä ollaan menossa. Aikaa säästyy huikeasti, mistä kaikki hyötyvät."

-- Pekka Koivuneva, Financial Director

Näytä referenssi

ReferenssiUudet ulkoistetut IT-infrapalvelut säästävät lääkäriasemalle aikaa ja rahaa

"IT-palvelumme ovat nyt helposti budjetoitavia, joka on liiketoiminnallisesti meille tärkeää, sillä kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Siirtymällä eCraftin tarjoamaan ulkoistusmalliin olemme myös saaneet laskettua IT-kulujamme. Samaan aikaan henkilöstömme on ollut äärimmäisen tyytyväisiä eCraftin palvelutasoon, joka on yksilöllistä ja nopeaa. Välillemme on kehittynyt aito.."

-- Jan Lassus, Ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiLentoyhtiö sai uutta tuulta siipiensä alle Microsoft Dynamics NAV -ratkaisulla | Case Nordic Regional Airlines

"Microsoftin Business Flown ansiosta minulla on käytössäni reaaliaikaista tietoa, johon pääsen käsiksi pilvipalvelun kautta mistä päin maailmaa tahansa. Hyviä ominaisuuksia ovat jokaisen käyttäjän itselleen luomat dashboardit, joiden kautta pääsee nopeasti ja näppärästi käsiksi juuri niihin raportteihin ja mittaristoihin, jotka palvelevat itseä parhaiten. Itselleni tärkeintä.."

-- Sari Vähäkuopus, Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKiinteistönvälittäjien ketjunohjaus perustuu nyt tietoon | Case Kiinteistömaailma

"QlikView –pohjainen ratkaisu on mahdollistanut koko ketjun johtamisen yhteisten faktojen pohjalta. Pidämme QlikViewiä hyvänä tiedolla johtamisen välineenä. eCraft Referren konsulttien osaaminen on laaja-alaisempaa kuin kilpailijoilla, ja olemme saaneet Referreltä liiketoimintaamme tukevia ratkaisuja."

-- Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ECraft Oy Ab:n referenssit

ECraft Oy Ab:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia