logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Business Insight | CRM Systems | ERP Solutions | Infra Services

eCraft Oy Ab

Yritysesittely

Craft Oy Ab on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka palvelut kattavat niin yrityksen toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, analytiikan ja raportoinnin kuin sovelluskehityksen ja infrapalvelut. eCraftilla työskentelee 280 asiantuntijaa, joiden osaamisessa yhdistyy asiakasymmärrys, uusin teknologia sekä dataosaaminen.

Yritys on Suomen suurin Microsoft Dynamics –toimittaja sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. Haluamme olla paitsi asiakkaidemme tulevaisuuden bisneksen mahdollistaja, mutta myös työpaikka, jossa panostetaan ihmisten osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. eCraftilaisia työskentelee toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa, Turussa ja Malmössä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 31,4 miljoonaa euroa.
Työntekijöitä 280
Y-tunnus 1560617-9
Perustettu 1999
Www Kotisivut
Puh +358 20 759 8600
E-mail info@ecraft.com

Toimipaikat     Espoo, Tampere, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva

Teknologia: Microsoft

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: eCraft

Sosiaalisessa mediassa

eCraft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMipro uudistaa olemassa olevan Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän eCraftin avulla

"eCraftilla on halu kehittää järjestelmän lisäksi meidän toimintaamme yhteistyössä ja halu huolehtia asiakkuudesta. He pääsivät nopeasti kiinni siihen, mitä me teemme ja miksi sekä mihin olemme menossa. Keskustelu sujui hyvin kaikilla eri organisaation tasoilla."

-- tietohallintoasiantuntija Matti Laine.

Näytä referenssi

ReferenssiPalmian uudeksi palvelutuotannon ohjausjärjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365 for Field Service

"Haemme ratkaisulla strategiamme mukaisia vahvoja edellytyksiä tulevalle kasvulle sekä liiketoiminnan tehokkuudelle. eCraftin ymmärrys huoltobisneksestä sekä Field Service tulevaisuuden ratkaisuna vakuuttivat meidät. Lisäksi eCraftin kenttätyön mobiliteetin vahva osaaminen oli meille ensiarvoinen valintakriteeri, sillä tavoitteena on nimenomaan tehostaa ja helpottaa työtä.."

-- Petri Bemeleit, liiketoimintajohtaja, Palmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys valitsi eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun toiminnanohjausjärjestelmäkseen

"Kävimme laajasti läpi markkinoilla tarjolla olevat toiminnanohjauksen valmisratkaisut, mutta mikään niistä ei tukenut halutulla tavalla sekä nykyistä liiketoimintaamme että mahdollistanut uusien liiketoimintamallien käyttöönottoa. eCraftin kokonaisratkaisu vakuutti meidät."

-- Olli Kaure, Paperinkeräys-konsernin ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiQlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen

"Uusi järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa, koska sen tuomat hyödyt olivat selvät. QlikView’lla saa välittömästi sen tiedon, mitä haluaakin nähdä. Vastaukset kysymyksiin tulevat heti, ja saman tien nähdään, missä ollaan menossa. Aikaa säästyy huikeasti, mistä kaikki hyötyvät."

-- Pekka Koivuneva, Financial Director

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

eCraft - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

eCraftin toimittama Microsoft Dynamics 365 auttaa sinua parantamaan myyntisi tuottavuutta ja vapauttaa myyjillesi enemmän aikaa asiakkaiden parissa. CRM-järjestelmä pitää sisällään myynnin, markkinoinnin ja..

Toiminnanohjaus ERP

Me luotamme pitkällä kokemuksella Microsoft Dynamics 365 Operations (entinen AX), Microsoft Dynamics NAV- ja eCraft GO -toiminnanohjausjärjestelmiin – ja niin luottavat asiakkaammekin.

Hyvä ERP-järjestelmä..

Projektinhallinta

Helppokäyttöisen projektinhallintaohjelmiston avulla varmistat resurssien tehokkaan käytön, liiketoiminnan ennustettavuuden sekä myynnin ja toimitusorganisaation välisen tiiviin yhteistyön.

Microsoftin Project..

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Meidät tunnetaan yksilöllisestä ja nopeasta palvelusta sekä kestävistä asiakassuhteista. Autamme asiakkaitamme IT-järjestelmien ja verkkojen hankinnassa, ylläpidossa ja päivityksessä. Pysyttelemme vieressä koko..

eCraft - Referenssit

eCraft - Bloggaukset

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

eCraft - Rekryilmoitukset

 

eCraft Oy Ab kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku