Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eCraft Oy Ab

Business Insight | CRM Systems | ERP Solutions | Infra Services

eCraft Oy Ab - Yritysesittely

eCraft Oy Ab on vuonna 1999 perustettu IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys. Päätyömme on asiakkaidemme liiketoiminnan kilpailukyvyn vahvistaminen. Saat meiltä yrityksesi kokoiset ERP-, CRM- ja BI-järjestelmät. Samalla tuemme ja ylläpidämme liiketoimintajärjestelmiäsi ja tarjoamme sovelluskehityspalveluita.

Yritys on Suomen suurin Microsoft Dynamics –toimittaja sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. Haluamme olla paitsi asiakkaidemme tulevaisuuden bisneksen mahdollistaja, mutta myös työpaikka, jossa panostetaan ihmisten osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin.

eCraft on osa kansainvälistä Fellowmind-konsernia, joka toimii Hollannissa, Saksassa, Ruotsissa sekä Suomessa 1 000 asiantuntijan voimin.
Työntekijöitä 280
Y-tunnus 1560617-9
Perustettu 1999
Www www.ecraft.com
Puh +358 20 759 8600
E-mail info@ecraft.com
Toimipaikat Espoo, Tampere, Vaasa
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

BI ja raportointi
(2)
Projektinhallinta
(0)
Tietohallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(0)
It-infrapalvelut
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Microsoft
(9)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(2)
Johtamistyö
(0)
Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

eCraft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssieCraft toi läpinäkyvyyttä ja suoraviivaisuutta TLT-Groupin liiketoimintaan yhtenäisellä kokonaisratkaisulla

"Saimme hyvän tuen eCraftin ammattilaisilta. Ehdottomasti! Projektin alkuvaiheessa eCraftin konsultti haastatteli meillä työntekijöitä ja muutaman viikon päästä ehdotus oli valmiina – ja se oli hyvin lähellä sitä, mitä oli puhuttu, ja sitä, mitä ei oltu edes kuviteltu. Hatunnosto ammattilaisille!"

-- Johanna Paulin, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssieCraft rakensi Jepon perunoiden toimitusketjun hallinnan perunan istutuksesta asiakkaan lautaselle saakka

"Konkreettisia hyötyjä tästä yhteistyöstä on ollut esim. se, että tänä päivänä meidän varastotyöntekijät pystyy tehokkaasti löytämään tuote-erät - aikaisemmin toiminta oli hyvin pitkälle manuaalista. Tänä päivänä pystytään selkeästi valitsemaan oikeat tuotantoerät kun tehdään päätöksiä siitä, mitä tuotteita valmistetaan. Tämä kaikki lisää meidän.."

-- Markus Jussila, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiBlastman Robotics Oy ohjaa toimintaansa Microsoft Dynamics NAV -ratkaisulla

"Järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden eduksi on sanottava, että he eivät kaunistelleet totuutta kertoessaan, mitä tuleman pitää, vaan uskalsivat sanoa suoraan, että edessä on kova homma."

-- Perttu Junnila, Blastman Roboticsin hallituksen puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMipro uudistaa olemassa olevan Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän eCraftin avulla

"eCraftilla on halu kehittää järjestelmän lisäksi meidän toimintaamme yhteistyössä ja halu huolehtia asiakkuudesta. He pääsivät nopeasti kiinni siihen, mitä me teemme ja miksi sekä mihin olemme menossa. Keskustelu sujui hyvin kaikilla eri organisaation tasoilla."

-- Matti Laine, tietohallintoasiantuntija

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

eCraft - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

eCraftin toimittama Microsoft Dynamics 365 auttaa sinua parantamaan myyntisi tuottavuutta ja vapauttaa myyjillesi enemmän aikaa asiakkaiden parissa. CRM-järjestelmä pitää sisällään myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalut, jotka auttavat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Helppokäyttöisen projektinhallintaohjelmiston avulla varmistat resurssien tehokkaan käytön, liiketoiminnan ennustettavuuden sekä myynnin ja toimitusorganisaation välisen tiiviin yhteistyön. Microsoftin Project Service -ratkaisu on osa Dynamics..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Me luotamme pitkällä kokemuksella Microsoft Dynamics 365 Operations (entinen AX), Microsoft Dynamics NAV- ja eCraft GO -toiminnanohjausjärjestelmiin – ja niin luottavat asiakkaammekin. Hyvä ERP-järjestelmä automatisoi liiketoimintasi rutiineja ja on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Meidät tunnetaan yksilöllisestä ja nopeasta palvelusta sekä kestävistä asiakassuhteista. Autamme asiakkaitamme IT-järjestelmien ja verkkojen hankinnassa, ylläpidossa ja päivityksessä. Pysyttelemme vieressä koko elinkaaren ajan ja reagoimme muutoksiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Olemme tehneet konkreettisia AI-ratkaisuja yrityksille jo usean vuoden ajan. Luotamme rautaiseen asiantuntijaosaamiseemme merkittävien liiketoimintahyötyjen tuottamisessa asiakasyrityksillemme tekoälyratkaisujen avulla – luottamus, jonka laadukkaita..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

eCraft - Referenssit

eCraft - Bloggaukset

 

eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku