Eatech kokemuksia

Eatech kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Eatech Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFastems ja Eatech – sujuvaa ja pitkäaikaista kumppanuutta

"Eatech on osaava firma, joka ymmärtää niitä tarpeita, joita tällaisessa tekemisessä on. Yhteistyömme Eatechin kanssa lähti liikkeelle ohjelmistonkehittämisestä, joka on edelleen osa yhteistyötä. Fastemsilla käytetään Eatechin ohjelmistokehittäjiä. Yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin. Juuri yhteistyön pitkäaikaisuus takaa sen erinomaisen sujuvuuden. Olemme pystyneet.."

-- Tomi Kankainen, digitaalisen liiketoiminnan johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNopeus ja ketteryys valtteina Eatechin ja Nesteen kumppanuudessa

"Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys. Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys. Yhteistyötä olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan. Uusin projekti, jonka olemme Eatechin kanssa toteuttaneet on kokonaan uusittu Neste-äppi. Se tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena.."

-- Juho Korpela, Head of Digital

Näytä referenssi

ReferenssiEatech vastaa Postin pakettiautomaattien ylläpidosta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Eatechin yhteistyöhön projektihallinnan, asennusten läpiviennin ja työn laadun osalta. Niin projektin kuin ylläpidon osalta toiminta on ollut hallittua ja vastuullista. Hyvänä esimerkkinä tästä on viime joulu, joka ennätysvolyymeista huolimatta sujui hienosti"

-- Anna Lehtonen, palvelupisteverkoston johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEatech Elematicin ohjelmistokehityskumppaniksi

"Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Eatechilta saatu palvelu on ollut joustavaa"

-- Jouni Sirkka, tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHakosen ja Eatechin yhteistyö perustuu avoimuuteen

"Eatech on yksi niistä harvinaisemmista IT-taloista, jotka pystyvät tekemään yhteistyötä myös muiden alan yritysten kanssa, eivätkä lukkiudu omaan tuotteeseensa tai tekemiseensä. Kaipasimme sitä, että yhteistyötä voidaan tehdä avoimesti ja järkeillä asiat läpi ilman, että tarvitsee aina palata sopimusehtoihin. Eatechillä on myös kyky houkutella avomielisiä itsenäisesti.."

-- Johannes Stenius, kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEatech Oy uudisti S-Business Oy:n yrityskorttiratkaisun

"Eatech Oy:n kanssa S-Business pystyy kehittämään ketterästi yhä asiakaslähtöisempiä palveluja ja maksamista asiakkaillensa."

-- Riitta Luostarinen-Rintala, Tuotanto- ja kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNopea ja helppokäyttöinen B2B-verkkokauppa

"B2B-verkkokauppa on nopea ja helppokäyttöinen tilausalusta. Verkkokauppa tallentaa tilauksen myöhempää muokkausta varten palvelinpäähän, joten tilauksen voi tehdä monessa osassa. Verkkokaupan ylläpitotarve on osoittautunut vähäiseksi, koska se on integroitu osaksi ERP:ä. Asiakkaamme ovat kehuneet verkkokauppamme toimialamme parhaaksi.” "

-- Lari Majamäki, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMyyntisovelluksella tehoa päivittäiseen työhön

"Myyntisovelluksen avulla olemme tehostaneet päivittäistä työtämme. Nyt myyjillä on aina ajantasainen tieto mukanaan ja he voivat esitellä tuotteitamme näyttävästi. Sovelluksen käyttö on äärimmäisen helppoa ja sen avulla tilaukset saadaan nopeasti kirjattua ja toimitettua asiakkaalle. Eatechin avulla saimme tehostettua liiketoimintaamme ja otettua liiketoimintamme tueksi modernin.."

-- Jyrki Hakala, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLaserteknologian laadunvarmistusjärjestelmän ohjelmistot

"Eatechin joustavuus ja asiantuntemus on nopeuttanut kehitystyötä merkittävästi ja tiivis yhteistyö on mahdollistanut ohjelmistojen luotettavuuden ja laadukkuuden ennätysajassa."

-- Jouni Halme, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOsallistamismenetelmä-sovellus Windows 8 ja Windows 7 -ympäristöihin

"Innotiimi Digital Services valitsi Eatechin strategiseksi partnerikseen. Valintaa ei ole tarvinnut katua. Eatech on erittäin ammattitaitoinen, oman asiansa edelläkävijä. Projektiimme valitut Eatechin henkilöt ovat oivaltaneet tarpeemme erinomaisesti ja siten kyenneet tuottamaan haluamamme applikaation kehityksen. Kaiken lisäksi aikataulussa pysyen. Heidän kanssaan on ollut miellyttävää.."

-- Risto Luostarinen

Näytä referenssi

ReferenssiEatech yhteistyössä Fastemsin kanssa

"Olemme toteuttaneet Eatechin kanssa yhteistyössä laajoja ja vaativia automaatio-ohjelmistoprojekteja. Yhteistyömme on ollut erittäin hedelmällistä ja sujuvaa ja olemme mm. voineet sopia resurssien käytöstä joustavasti. Eatechin asiantuntijat ovat kokemuksemme mukaan taitavia ja tehokkaita sekä oikealla tavalla omatoimisia. Voin suositella."

-- Pasi Kauhanen / Team Manager, Software development, Fastems Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiEatech ja Solteq yhteistyössä

"Eatech on tarjonnut osaavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä vaativiin projekteihin. Yhteistyö on sujunut hyvin ja suosittelen heitä myös muillekin."

-- Simo-Pekka Tuisku / Business Unit Manager, Solteq Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiEatech ja Hakonen yhteistyöhön

"Eatechillä on kyky houkutella avomielisiä itsenäisesti ajattelevia työntekijöitä puoleensa. Meidän vaativassa Scrum –projektissa, jossa luodaan uutta, tällaiset moniosaajat luovat hankkeen selkärangan. Johtokin kuuntelee nöyrästi ja sujuvoittaa resurssien käyttöä asiakkaan eduksi. Suosittelen!” "

-- Johannes Stenius / Kehitysjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Näytä referenssi

Siirry Eatech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eatech Oy:n referenssit

Eatech Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Suomen Partiolaiset hakee digitaalisten ratkaisujen suunnittelijaa
Ulkomaiset ohjelmisto-osaajat haluavat tulla Suomeen, mutta muuttaminen on aina iso askel
Suurimmat teknologiakentän yrityskaupat kautta aikojen

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia