Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Druid kokemuksia

Druid:lla on yhteensä 27 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Druid kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Druid Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTaitotalon verkkosivuston uudistus ja kehittäminen

"Oletin, että ainakin jokin pieni juttu yllättää, mutta projekti eteni helposti ja mutkattomasti. Oli mukava tehdä yhteistyötä."

-- Sanna Taavila, markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHUS Diagnostiikkakeskuksen Toimipistesovellus

"Kaikki on sujunut äärimmäisen jouhevasti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Yhteistyö druidilaisten kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa, ja yhteydenpito aktiivista."

-- Juha Westerholm, asiakaspalvelupäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVeikkauksen si­säl­lön­hal­lin­ta­jär­jes­tel­män uu­dis­tusp­ro­jek­ti

"Projekti on edennyt hyvin, vaikka on laajat sisällöt ja paljon siirrettävää dataa. Olemme kuitenkin edistyneet projektissa koko ajan ja Druidilaisten kanssa olemme yhdessä pystyneet miettimään järkeviä tapoja helpottaa projektia."

-- Samuli Rajala, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin kaupunki – yleiskäyttöinen Drupal-alusta ja uusi Hel.fi-verkkosivusto

"Druidin luotettava tiimi on tuonut ketteryyttä ja tekemisen meininkiä Hel.fi-projektiin. Druidin kehittäjät istuivat osaksi kaupungin tietohallinnon tiimiä hyvin nopeasti. He ovat pystyneet toimimaan tehokkaasti kaupungin paikoin kankeassakin virkamieskoneistossa ja tarpeen tullen myös haastamaan meitä kaupungin työntekijöitä toimimaan nykyaikaisen ketterän kehityksen.."

-- Kalle Mikkolainen, palvelupäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTurun kaupunki – Uraauur­ta­vas­ta verk­ko­si­vu-uu­dis­tuk­ses­ta asia­kas­pal­ve­lun su­ju­voit­ta­mi­seen

"Vuosien varrella olemme hyötyneet erityisesti Druidin vahvasta ja monipuolisesta Drupal- ja JavaScript-osaamisesta sekä lahjakkaiden asiantuntijoiden näkemyksistä teknisesti monimutkaisten kokonaisuuksien ratkomisessa."

-- Mira Koivumäki-Lindholm, verkkopalveluasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiTamro – Rikasta tuotetietoa ja helppoa sisällönhallintaa Drupalin voimalla

"Yhteistyö Druidin kanssa on mutkatonta ja kommunikointi helppoa. Laajan palvelukokonaisuutemme kehityksessä on tiiviisti mukana monta toimittajaa, ja keskinäinen yhteistyömme toimii hienosti. Druidin tiimi on sitoutunut ja täynnä syvällistä osaamista. He ovat osaltaan pitäneet huolen kehitystyön ketteryydestä ja tuloksellisuudesta aktiivisella projektinhallinnallaan – tarpeitamme.."

-- Jenny Mäkinen, Digital Services Manager

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin yliopisto – Tek­no­lo­gia­kon­sul­toin­tia on­gel­man­rat­kai­sus­ta to­teu­tuk­seen

"Druidin kehittäjien kanssa työskennellessä tuntuu, että olemme aidosti yhtenäinen tiimi ja pyrimme samaan tavoitteeseen – löytämään yhdessä parhaat ratkaisut ja toteutukset yliopiston ja käyttäjiemme tarpeisiin. Pitkäaikainen kumppanuus auttaa tuntemaan monimutkaisen organisaatiomme ja ennakoimaan riskejä. Druid on luotettava toimittaja, jonka kanssa yhteistyö on aina sujuvaa.."

-- Paula Durston, digitaalisen viestinnän projektipäällikkö, helsinki.fi:n tuoteomistaja

Näytä referenssi

ReferenssiTaitoliitto – manuaalisen työn digitalisointi

"Druidien kanssa on ollut mukava tehdä töitä. Kun on itselle vieraiden asioiden ja järjestelmien kanssa tekemisissä, on tärkeää ja helpottavaa, että kommunikointi toimittajan kanssa luistaa ja ajatuksia on helppo vaihtaa. Meillä on ollut hyvä ja avoin keskusteluyhteys koko projektin ajan. Hyviä tyyppejä!"

-- Salla Backman, tuoteomistaja

Näytä referenssi

ReferenssiSuomidigi.fi – tukea sujuvamman Suomen kehittämiseen

"Yhteistyö Druidin kanssa oli koko projektin ajan helppoa ja mielekästä. Toteutimme Suomidigi-palvelun Digi- ja väestötietoviraston kokonaisketterän kehittämismallin mukaan iteratiivisesti ja ketterästi. Kehittäjiemme vahva Drupal- ja Scrum-osaaminen tekivät meihin vaikutuksen. Scrumin arvoja vaalittiin, ja ne toteutuivat sprinteissä. Tekemisessä oli mukana sopivasti kunnianhimoa,.."

-- Pia Korpisaari, tuoteomistaja

Näytä referenssi

ReferenssiPori – verkkosivu-uudistus monitoimittajamallilla

"Uudistimme Porin kaupungin verkkosivut ensimmäistä kertaa monitoimittajamallilla Scrum-menetelmää käyttäen. Druidin Scrum Product Owner -koulutus antoi loistavat eväät uuden menetelmän käyttöönottoon. Tiivis yhteistyö druidilaisten kanssa oli sujuvaa ja tehokasta, ja useasta eri toimijasta koottu tiimi pelasi loistavasti yhteen. Työurakka oli suuri ja tahti nopea, mutta rento.."

-- Marianne Keskimäki, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAllianssi – verkkosivusto edustuskuntoon

"Druid oli oikea valinta kumppaniksi ja moderni tekniikka mahdollisti hyvän asiakaskokemuksen. Druidin tiimi oli oma-aloitteinen ja halusi kehittää palveluamme paremmaksi kuin alunperin suunniteltiin."

-- Teemu Hanhineva, viestinnän asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiTelia Inmics-Nebula – Jous­ta­vaa si­säl­lön­hal­lin­taa ja käyt­tä­jäys­tä­väl­li­siä pal­ve­lu­ja

"Jo heti alkumetreiltä asti oli selvää, että Druid on yhteistyökumppanina rautainen alan ammattilainen. Projekti otettiin haltuun tehokkaasti, aikataulu sekä kustannukset olivat jatkuvasti tarkassa seurannassa. Mahdolliset ongelmatilanteet huomattiin ja käsiteltiin ennen kuin ne muodostuivat ongelmaksi. Julkaisu tapahtuikin erittäin tiukasta aikataulusta ja matkan varrella muuttuneista.."

-- Jussi Korhonen, Project Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTouring Cars – Tehoa myyntiin verkkopalvelu-uudistuksella

"Yhteistyö Druidin porukan kanssa on ollut avointa ja kommunikointi helppoa. Projektista päätettäessä epäilimme aikataulun realistisuutta ja olimme positiivisesti yllättyneitä, että annettu aikataulu piti lähes sataprosenttisesti. Olemme tottuneet siihen, että aikataulut monella muulla toimittajalla ovat hyvin suuntaa-antavia, mutta tällä kertaa homma meni liveksi kuten pitikin..."

-- Veijo Tiitinen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRukakeskus – verkkokaupan uudistus

"Yhteistyö Druidin kanssa oli sujuvaa. Erityisesti arvostimme tiimin teknistä osaamista ja halua olla jalkauttamassa ketteriä prosesseja myös asiakkaan toimintatapoihin."

-- Ida-Maria Kivelä, eCommerce Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiOtava Oppimisen palvelut – Proffo PWA-sovellus (PoC)

"Projekti sujui sovitusti, aikataulussa ja budjetissa pysyen. Plussana saimme myös vahvempaa ketterän kehityksen osaamista omaan sisäiseen tekemiseemme. Druidilaiset ovat mukavaa, helposti lähestyttävää porukkaa joiden kanssa oli ilo työskennellä."

-- Minna Karlsson, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKauppakeskus Itis – uudistettu intranet ja verkkosivusto

"Jatkuva kehitystyö asiakkaidemme tarpeiden mukaan on avainasemassa sujuvan palvelukokemuksen luomiseksi. Druid osoittautui joustavaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Ratkoimme eteen tulleet haasteet yhdessä ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin parempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme."

-- Anna Homén, markkinointi- ja viestintäjohtaja, CC-Real

Näytä referenssi

ReferenssiLääkärikeskus Aava – kohti yhtenäistä käyttökokemusta

"Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Druid on monivuotisen yhteistyömme aikana osoittanut olevansa luotettava ja joustava kumppani tähän kehitystyöhön, minkä tämäkin projekti osaltaan vahvistaa. Projekti sujui kokonaisuutena hyvin, ja ratkoimme eteen tulleet haasteet yhteistuumin. Sitoutumalla puolin ja toisin sovittuun aikatauluun pääsimme.."

-- Minna Hoffström, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiWeecos Oy – Verkkokauppa-alustan ylläpito kuntoon

"Tarvitsimme apua rakentamamme verkkokauppa-alustan skaalaamiseen ja jatkokehitykseen, joten siirsimme alustan Druidin ylläpitoon. Yhteistyömme on nyt jatkunut vuoden ja se on toiminut erittäin hyvin. Alustan toiminnallisuutta on parannettu ja Druidin ylläpitopalvelut ovat joustaneet vaihtuvien tarpeidemme mukaan."

-- Hanna Lusila, perustaja ja toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiShell HelmiSimpukka – Parasta palvelua tiellä liikkujille

"Valitsimme Druidin kumppaniksemme Restelin aiemmista projekteista saadun kokemuksen perusteella. Työtahti oli tiivis ja ulkoasun yksityiskohtia viilattiin viime metreille asti mainostoimistokumppanimme kanssa. Yhteistyö toimi projektin aikana ja sen jälkeisissä pienkehitystehtävissä hyvin."

-- Ville-Eemeli Junnola, tuotepäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMyllyn Paras – Helppokäyttöinen ruokasivusto

"Meille oli tärkeintä saattaa verkkosivustomme tälle vuosikymmenelle. Luovuimme suljetun lähdekoodin toteutuksesta ja valitsimme tietoisesti Drupalin avoimen lähdekoodin toteutuksen. Projekti oli haastava ja opettavainen, lopputuloksena meillä on nykyaikainen sivusto joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin."

-- Johanna Kemppinen, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiRestel.fi – Asioinnin helppoutta Drupal 8:n voimin

"Druidit valikoituvat sivustouudistuksen arkkitehdeiksi oikeanlaisen asenteen, hyvän hintatason sekä rautaisen ammattitaidon yhdistelmän perusteella. Heidän kanssaan olemme tiiminä oppineet uuden työskentelymallin sekä saavuttaneet kaikki asettamamme tekniset tarpeet. Parasta työskentelyssä on ollut aito välittäminen ja halu sitoutua lopputulokseen!"

-- Jonna Tiainen, Online Manager

Näytä referenssi

ReferenssiDriveTurku – Suomen paras digikaupunki

"Olemme rakentamassa laajaa verkkopalvelua ensimmäistä kertaa ketterästi, ja tekemisen vauhti hämmästyttää ja ilahduttaa päivittäin. Uuden turku.fi:n konkreettinen tai ehkä oikeammin virtuaalinen rakentaminen alkoi 17.11. palvelinten pystyttämisellä ja Drupalin perusasennuksilla. Jo 28.11. ensimmäiset sisällöntuotantotunnukset olivat meillä sivustosta vastaavilla."

-- Sanna Moisala, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiNuorten Lääkärien Yhdistys – Tietoturvallista ylläpitoa

"Druidin kanssa on ollut mukava ja helppo tehdä yhteistyötä. Ylläpitopalvelu on toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, eli julkaisijoille ja sivustolla kävijöille huomaamattomasti. Auditoinnin tulokset käytiin kanssamme perusteellisesti läpi, ja meille jäi hyvä ymmärrys sivun tilasta ja sinne tehtävistä korjauksista. Kehitysprojektit ovat pysyneet aikataulussa ja arvioiduissa.."

-- Marika Poutiainen, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLääkärikeskus Aava – sähköiset palvelut kuntoon

"Internet-ajanvarauksen uudistaminen lähti pyörimään tehokkaasti Druidin kanssa pidetyn suunnittelupalaverin ja Scrumiin siirtymisen jälkeen. Scrumiin sitoutumisessa täytyy olla johdonmukainen ja määrätietoinen, jotta tiimin työlistalle päätyvät oikeat tehtävät. Työskentely Druidin kanssa on sujunut mallikkaasti. He tuovat Drupal-osaamisensa lisäksi peliin aitoa kiinnostusta.."

-- Tuomas Halonen, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRuutu – joka kodin viihdekeskus

"Olemme Nelonen Medialla olleet erittäin tyytyväisiä jo vuosia jatkuneeseen yhteistyöhön Druidin kanssa. Olemme saaneet Druidilta taitavaa ja motivoitunutta osaamista käyttöömme - ja aivan erityisesti ruutu.fi:n käyttöliittymiin liittyvien ominaisuuksien toteutukseen."

-- Antti Pyysalo, Director, Online Development

Näytä referenssi

ReferenssiYle Drupal Distro

"Druidin kehittäjät ovat olleet korvaamaton apu Ylen verkkopalveluiden rakentamisessa. Vuosien yhteistyön aikana Druid on osoittautunut joustavaksi ja osaavaksi kumppaniksi."

-- Kristoffer "Yle" Söderlund, teknisk producent

Näytä referenssi

ReferenssiCerteum – palvelu pystyyn kuukaudessa

"Yhteistyö Druidin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Pienet julkaisun jälkeiset viilaukset onnistuvat helposti soittamalla suoraan kehittäjälle ja tulokset ovat nopeasti nähtävillä."

-- Hanna Soisalo, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid Oy:n referenssit

Druid Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia