logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Druid kokemuksia

Druid kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Druid Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOtava Oppimisen palvelut – Proffo PWA-sovellus (PoC)

"Projekti sujui sovitusti, aikataulussa ja budjetissa pysyen. Plussana saimme myös vahvempaa ketterän kehityksen osaamista omaan sisäiseen tekemiseemme. Druidilaiset ovat mukavaa, helposti lähestyttävää porukkaa joiden kanssa oli ilo työskennellä."

-- Minna Karlsson, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKauppakeskus Itis – uudistettu intranet ja verkkosivusto

"Jatkuva kehitystyö asiakkaidemme tarpeiden mukaan on avainasemassa sujuvan palvelukokemuksen luomiseksi. Druid osoittautui joustavaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Ratkoimme eteen tulleet haasteet yhdessä ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin parempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme."

-- Anna Homén, markkinointi- ja viestintäjohtaja, CC-Real

Näytä referenssi

ReferenssiLääkärikeskus Aava – kohti yhtenäistä käyttökokemusta

"Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Druid on monivuotisen yhteistyömme aikana osoittanut olevansa luotettava ja joustava kumppani tähän kehitystyöhön, minkä tämäkin projekti osaltaan vahvistaa. Projekti sujui kokonaisuutena hyvin, ja ratkoimme eteen tulleet haasteet yhteistuumin. Sitoutumalla puolin ja toisin sovittuun aikatauluun pääsimme.."

-- Minna Hoffström, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiWeecos Oy – Verkkokauppa-alustan ylläpito kuntoon

"Tarvitsimme apua rakentamamme verkkokauppa-alustan skaalaamiseen ja jatkokehitykseen, joten siirsimme alustan Druidin ylläpitoon. Yhteistyömme on nyt jatkunut vuoden ja se on toiminut erittäin hyvin. Alustan toiminnallisuutta on parannettu ja Druidin ylläpitopalvelut ovat joustaneet vaihtuvien tarpeidemme mukaan."

-- Hanna Lusila, perustaja ja toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiScrum-koulutuksella uutta puhtia ohjelmistokehitykseen

"Scrum on toimintamalli, joka kaikkien ohjelmistokehittäjien tulisi ymmärtää hyvin. Druidin kanssa käydyssä koulutuksessa tiimimme sai todella selkeän ja käytännönläheisen näkemyksen siihen, miten tuota prosessia käytetään oikein. Koulutus oli vuorovaikutteinen ja erittäin rento ja kouluttaja asiansa osaava. Esimerkeistä keskusteltiin ja niitä mietittiin oman yrityksen kontekstin.."

-- Samuel Tenhunen

Näytä referenssi

ReferenssiShell HelmiSimpukka – Parasta palvelua tiellä liikkujille

"Valitsimme Druidin kumppaniksemme Restelin aiemmista projekteista saadun kokemuksen perusteella. Työtahti oli tiivis ja ulkoasun yksityiskohtia viilattiin viime metreille asti mainostoimistokumppanimme kanssa. Yhteistyö toimi projektin aikana ja sen jälkeisissä pienkehitystehtävissä hyvin."

-- Ville-Eemeli Junnola, tuotepäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMyllyn Paras – Helppokäyttöinen ruokasivusto

"Meille oli tärkeintä saattaa verkkosivustomme tälle vuosikymmenelle. Luovuimme suljetun lähdekoodin toteutuksesta ja valitsimme tietoisesti Drupalin avoimen lähdekoodin toteutuksen. Projekti oli haastava ja opettavainen, lopputuloksena meillä on nykyaikainen sivusto joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin."

-- Johanna Kemppinen, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiRestel.fi – Asioinnin helppoutta Drupal 8:n voimin

"Druidit valikoituvat sivustouudistuksen arkkitehdeiksi oikeanlaisen asenteen, hyvän hintatason sekä rautaisen ammattitaidon yhdistelmän perusteella. Heidän kanssaan olemme tiiminä oppineet uuden työskentelymallin sekä saavuttaneet kaikki asettamamme tekniset tarpeet. Parasta työskentelyssä on ollut aito välittäminen ja halu sitoutua lopputulokseen!"

-- Jonna Tiainen, Online Manager

Näytä referenssi

ReferenssiDriveTurku – Suomen paras digikaupunki

"Olemme rakentamassa laajaa verkkopalvelua ensimmäistä kertaa ketterästi, ja tekemisen vauhti hämmästyttää ja ilahduttaa päivittäin. Uuden turku.fi:n konkreettinen tai ehkä oikeammin virtuaalinen rakentaminen alkoi 17.11. palvelinten pystyttämisellä ja Drupalin perusasennuksilla. Jo 28.11. ensimmäiset sisällöntuotantotunnukset olivat meillä sivustosta vastaavilla."

-- Sanna Moisala, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiNuorten Lääkärien Yhdistys – Tietoturvallista ylläpitoa

"Druidin kanssa on ollut mukava ja helppo tehdä yhteistyötä. Ylläpitopalvelu on toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, eli julkaisijoille ja sivustolla kävijöille huomaamattomasti. Auditoinnin tulokset käytiin kanssamme perusteellisesti läpi, ja meille jäi hyvä ymmärrys sivun tilasta ja sinne tehtävistä korjauksista. Kehitysprojektit ovat pysyneet aikataulussa ja arvioiduissa.."

-- Marika Poutiainen, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLääkärikeskus Aava – sähköiset palvelut kuntoon

"Internet-ajanvarauksen uudistaminen lähti pyörimään tehokkaasti Druidin kanssa pidetyn suunnittelupalaverin ja Scrumiin siirtymisen jälkeen. Scrumiin sitoutumisessa täytyy olla johdonmukainen ja määrätietoinen, jotta tiimin työlistalle päätyvät oikeat tehtävät. Työskentely Druidin kanssa on sujunut mallikkaasti. He tuovat Drupal-osaamisensa lisäksi peliin aitoa kiinnostusta.."

-- Tuomas Halonen, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin yliopisto – opiskelijapalveluiden rakentaminen leanisti

"Uniikkia Druidilaisissa oli vahva lean-näkemys. Asiakasta ravistellaan tosi paljon ja tiimi halusi aina tietää jutun jujun ennen toteutukseen siirtymistä. Runnominen ja haastaminen on johtanut parempaan arkkitehtuuriin ja kustannussäästöihin kun turha koodi on jätetty tekemättä. Uusia juttuja on voitu fail-fast ideologian mukaisesti kokeilla kehityspurskeissa (spike) ennen.."

-- Maikki Sykäri, tietojärjestelmäprojektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiRuutu – joka kodin viihdekeskus

"Olemme Nelonen Medialla olleet erittäin tyytyväisiä jo vuosia jatkuneeseen yhteistyöhön Druidin kanssa. Olemme saaneet Druidilta taitavaa ja motivoitunutta osaamista käyttöömme - ja aivan erityisesti ruutu.fi:n käyttöliittymiin liittyvien ominaisuuksien toteutukseen."

-- Antti Pyysalo, Director, Online Development

Näytä referenssi

ReferenssiYle Drupal Distro

"Druidin kehittäjät ovat olleet korvaamaton apu Ylen verkkopalveluiden rakentamisessa. Vuosien yhteistyön aikana Druid on osoittautunut joustavaksi ja osaavaksi kumppaniksi."

-- Kristoffer "Yle" Söderlund, teknisk producent

Näytä referenssi

ReferenssiCerteum – palvelu pystyyn kuukaudessa

"Yhteistyö Druidin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Pienet julkaisun jälkeiset viilaukset onnistuvat helposti soittamalla suoraan kehittäjälle ja tulokset ovat nopeasti nähtävillä."

-- Hanna Soisalo, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid Oy:n referenssit

Druid Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia