Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Docue Technologies

Docuen Sopimustieto-palvelussa yritykset voivat hoitaa lakiasiansa matalalla kynnyksellä, laadusta tinkimättä. Palvelu sisältää tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjat juristien laatimilla ja auditoimilla sisällöillä.

Docue Technologies - Yritysesittely

Sopimustiedossa laadit juridisesti päteviä ja tarkkoja yritysten sopimuksia ja asiakirjoja, jotka allekirjoitetaan sähköisesti. Esimerkiksi kauppakirjan, työ- tai vuokrasopimuksen voi laatia täysin sähköisesti. Sopimukset arkistoituvat automaattisesti ja sopimuksia tehdessä voi tarkastaa samalla sopijapuolten luotto- sekä kaupparekisteritiedot. Lisäksi palvelussa yritystoimintasi tukena toimii juristitiimi.

Tarkat kirjalliset sopimukset tuovat varmuutta ja lisäarvoa yrityksen päivittäiseen liiketoimintaan. Palvelun avulla ehkäiset jälkikäteisiä sopimuskiistoja sekä säästät aikaa ja rahaa. Kun paperityö ja sopimusriskit on minimoitu, voit keskittyä paremmin omaan ydinliiketoimintaasi. Järjestelmällinen dokumentaatio tehostaa esimerkiksi due diligence -prosessia yrityskauppatilanteissa.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 2724469-7
Perustettu 2015
Www sopimustieto.fi
Puh 050 512 8640
E-mail asiakaspalvelu@sopimustieto.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Omat tagit

Juridiikka

Docue Technologies - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Docue Technologies - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Docue Technologies - Referenssit

Docue Technologies - Bloggaukset

Docue Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Docue Technologies - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Docue Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku