Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digizer kokemuksia

Digizer kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Digizer Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSoftabilityn markkinointipäällikkö sai oman tiimin Digizerin osaajista

"Digizerin tiimi koostuu henkilöistä, jotka ymmärtävät markkinoinnin pelikenttää. Jokaisella heistä on oma erikoistumisalueensa. Olen heihin kaikkiin ollut tosi, tosi tyytyväinen. Koen olevani itseäni viisaampien kanssa tekemisissä, ja heidän osaamisensa rikastuttaa myös minun tietotaitouttani."

-- Nora Nirhamo

Näytä referenssi

ReferenssiKotikatu365 sai Digimarkkinointipäällikkö-palvelun avuksi digitaalisen myynnin kehittämiseen ja ohjaamiseen

"Tarvitsimme kumppanin, joka oppisi meistä ja me oppisimme kumppanista. Digizer on tänä päivänä enemmänkin kumppani kuin joku, jolta me ostamme vain palvelua. "

-- Jouni Puurunen

Näytä referenssi

ReferenssiPamark Groupin toimitusjohtaja arvostaa Digizerin monialaisia palveluita

"Digizer on ollut ylimääräinen resurssi, jota olemme tarvinneet. Digizer on kasvun kumppani sekä Suomessa että ulkomailla digitaalisessa markkinoinnissa. Digizerin vahvuus on se, että yhteistyö toimii hyvin. Kumppanuus on skaalattavissa aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Digizeriltä löytyy apukäsiä, kun me niitä tarvitsemme, ja samalla saamme kaivattua helpotusta kiireeseen."

-- Minna Åman-Toivio

Näytä referenssi

ReferenssiSortter ulkoisti sisällöntuotannon Digizerille

"Digizerin tekemä jatkuva ja laadukas sisällöntuotanto on yksi meidän SEO:n kulmakivistä. Tekstit ovat laadukkaita ja niiden näkökulmat mielenkiintoisia. Yhteistyö on ollut todella hedelmällistä, ja olemme oikein tyytyväisiä."

-- Mariia Kukkakorpi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Digizer kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digizer Oy:n referenssit

Digizer Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia