Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digizer Oy

Digizer on digimarkkinoinnin osaaja ja verkkokauppojen palveluyritys, joka tarjoaa palveluita verkkokaupoille kehittämään digitaalista liiketoimintaansa. Olemme ainoa yritys Suomessa, jolle voi ulkoistaa useita verkkokaupan ydintoimintoja.

Digizer Oy - Yritysesittely

Kasvata myyntiäsi verkossa!

Digizer Oy on digimarkkinoinnin osaaja ja verkkokauppojen palveluyritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita verkkokaupoille. Olemme ainoa yritys Suomessa, jolle voi ulkoistaa useita verkkokaupan ydintoimintoja saman katon alle, kuten digimarkkinointi, some-markkinointi, ulkoistettu asiakaspalvelu, logistiikka ja tuotesyöttö.

Digizer on perustettu verkkokauppiaiden tarpeiden pohjalta. Mahdollistamme verkkokauppojen kasvua ja tuotamme lisäresursseja ammattitaidolla ja vastuullisesti. Laadukkaat, räätälöitävät palvelumme ovat kustannustehokkaita ja tuovat aitoa kilpailuetua yrityksille.
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 2742428-4
Perustettu 2016
Www digizer.fi
Puh 010 320 9125
E-mail info@digizer.fi
Toimipaikat Helsinki, Oulu

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Markkinointi
(3)
Viestintä
(3)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(0)

Teknologia

Google
(3)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(1)
Koulutus
(0)

Omat tagit

digimarkkinointi
verkkokauppa
Verkkokaupan markkinointi
Verkkokaupan logistiikka
digizer
verkkokaupan digimarkkinointi
ulkoistettu asiakaspalvelu
ulkoistettu chat
verkkokaupan tukipalvelut
digimarkkinoinnin koulutus
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokauppa chat
asiakaspalveluchat
digitaalinen markkinointi

Digizer - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPamark Groupin toimitusjohtaja arvostaa Digizerin monialaisia palveluita

"Digizer on ollut ylimääräinen resurssi, jota olemme tarvinneet. Digizer on kasvun kumppani sekä Suomessa että ulkomailla digitaalisessa markkinoinnissa. Digizerin vahvuus on se, että yhteistyö toimii hyvin. Kumppanuus on skaalattavissa aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Digizeriltä löytyy apukäsiä, kun me niitä tarvitsemme, ja samalla saamme kaivattua helpotusta kiireeseen."

-- Minna Åman-Toivio

Näytä referenssi

ReferenssiSortter ulkoisti sisällöntuotannon Digizerille

"Digizerin tekemä jatkuva ja laadukas sisällöntuotanto on yksi meidän SEO:n kulmakivistä. Tekstit ovat laadukkaita ja niiden näkökulmat mielenkiintoisia. Yhteistyö on ollut todella hedelmällistä, ja olemme oikein tyytyväisiä."

-- Mariia Kukkakorpi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digizer - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Laadukas asiakaspalvelu lisää verkkosivun ja verkkokaupan konversioita. Kun oma aika tai osaaminen ei riitä tai haluat jatkaa asiakaspalvelua toimistoajan ulkopuolelle, voit ulkoistaa asiakaspalvelun Digizerille. Palvelumme kautta voit ulkoistaa kaiken..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Logistiikka

Ulkoista verkkokaupan logistiset toiminnot asiantuntijalle. Säästät aikaa ja vaivaa, kun ulkoistat verkkokaupan logistiikan ja varastoinnin. Toimimme yhteistyössä Axlan kanssa. Ulkoistettu logistiikkapalvelu sisältää Varastoitavien tuotteiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Haasteena digitaalinen markkinointi? Sosiaalisen median markkinointi, Ads, SEO?  Kaipaatko ulkoistettua asiakaspalvelua verkkosivuillesi?  Me toteutamme kaikki nämä ja paljon muuta.  Digizerin digimarkkinoinnin palvelupaketit:  ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Sisältömarkkinoinnin avulla tuot enemmän liikennettä verkkosivuillesi ja verkkokauppaasi. Sisällöntuotanto on verkkokaupan kategoriatekstien lisäksi yleensä blogitekstien ja laskeutumissivujen kirjoittamista. Säännöllinen bloggaaminen lisää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Digizer - Referenssit

Digizer - Bloggaukset

 

Digizer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku