logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digia kokemuksia

Digia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Digia Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Holiday Club: Lomailu käynnistyy klikkaamalla – verkkopalvelun pitää pysyä asiakkaan vauhdissa

"Meillä oli paljon vaihtoehtoja ja pitkä kilpailutusprosessi. Totesimme, että Digian esittämä kokonaisuus vastaa parhaiten niitä asioita, joita oikeasti haluamme. Lähtökohtana oli se, että tarvitsemme hyvän Episerver-toimittajan."

-- Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Carlson: Carlson tähtää aitoon monikanavaisuuteen verkon ja kivijalan yhteispelillä

"Kun puhutaan kokonaisuudesta, jossa verkkokauppa on tiiviisti kiinni muissa taustajärjestelmissä, tarvitaan myös kumppani, jolla on ymmärrystä ja osaamista kaikista kerroksista. Digia on meille täyden palvelun talo, jonka kanssa pystymme kehittämään liiketoimintaamme kokonaisvaltaisesti."

-- Kyösti Karhunen, toimitusjohtaja, Oy Carlson

Näytä referenssi

ReferenssiCase Voimatel: Uudistus kaikilla lisukkeilla, kiitos! Voimatelissa hyödynnettiin monipuolisia ratkaisuja

"Digia teki jo alkuvaiheessa vaikutuksen hyvällä Ote-esityksellään ja myöhemmin päätimme ottaa sovelluksen osaksi järjestelmäämme. Meillä on ollut hyvä ja tiivis porukka, joka on ilokseni pysynyt aika lailla samana hankkeen ajan. Digialaiset tuntevat hyvin meidän ratkaisut ja osaavat tarttua oikeisiin asioihin."

-- Henna Lankinen, kehityspäällikkö, Voimatel Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vaadin: Kuinka saada asiakastieto nostamaan liiketoimintaa? Vaadin pisti datan järjestykseen analytiikan avulla

"Vertailimme useita toimittajia ja Digia erottui edukseen kaikista muista. Heillä oli alusta lähtien kyky ja kiinnostus kuunnella meitä. Ehdotuksillaan he osoittivat, että he ymmärtävät mitä haluamme ja pystyivät ratkaisemaan ongelmia. He ovat ylittäneet odotuksemme koko ajan. Emme olisi jatkaneet yhdessä näin pitkälle, jos emme olisi erittäin tyytyväisiä. "

-- Jurka Rahikkala, COO, Vaadin Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Stockmann: Digikiihdytys ja uusi markkinapaikka ovat Stockmannin vastauksia markkinamurrokseen

"Lähdemme siitä ajatuksesta, ettei meidän tarvitse olla parhaita kaikessa siinä osaamisessa, mitä tulevaisuuden kaupan rakentamisessa tarvitaan. Siksi meille on tärkeää tehdä yhteistyötä muiden osaajien kanssa, joiden kanssa rakennamme tulevaisuutta yhdessä. Digia on meidän keskeisin verkkoliiketoiminnan kehityksen kumppani ja näemme digialaiset hyvin vahvasti osana Stockmannin.."

-- Anna Salmi, CDO

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa asiakaskokemusta ja ajantasaista palkanmaksua VMP Varamiespalvelussa

"Digia valittiin pari vuotta sitten kumppaniksi, koska VMP:llä luotettiin tunnettuun ja suureen Microsoft Dynamics -toimittajaan. Järjestelmäkokonaisuuden monimutkaisuuden vuoksi VMP:ssä haluttiin, että ratkaisun ydin eli Microsoft Dynamics-tuoteperhe tulee samalta toimittajalta. Näin saatiin myös vähennettyä järjestelmätoimittajien määrää. "Emme halunneet lähteä rakentamaan.."

-- Johannes Setänen, VMP Varamiespalvelu

Näytä referenssi

ReferenssiMicrosoft Dynamics 365 taipuu Valion toimittajahallintajärjestelmäksi

"Valiolla ollaan oltu hyvin tyytyväisiä Digiaan järjestelmäkumppanina. “Digia on ihan loistava kumppani. Todella ketterä mutta kuitenkin hyvin johdonmukainen ja systemaattinen. Ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee. Heillä on selkeä visio, että määritellään vaatimukset hyvinkin tarkasti. Digian kanssa ei tule suuria muutoksia budjettiin tai työmäärään, koska jo projektin.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiTelinekatajan ERP-projekti etenee – Sycorin ja Digian yhteistyössä

"Yhteistyö Digian kanssa on sujunut hyvin”, Hannus kiittää. “Meillä on aiemmin ollut käytössä ainoastaan taloushallinto, eli aika vähän ihmisiä on ollut tekemisissä järjestelmän kanssa. Nyt kokonaisuus laajenee koskemaan koko henkilöstöä.” “Nykyiset käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä AX:aan”, Hannus jatkaa. “Olemme aina saaneet vastauksen, jos ongelmia on.."

-- Telinekataja: Thorolf Hannus, talousjohtaja, puh. 040 578 3541, thorolf.hannus(at)telinekataja.fi

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää"."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry Europe

Näytä referenssi

ReferenssiSATO valitsi asiakastietojärjestelmäkseen Microsoft Dynamics CRM:n

"Toiveena oli joustava ja helppokäyttöinen järjestelmä, josta asiakastieto olisi kaikkien sitä tarvitsevien käytettävissä"

-- Monica Aro, asiakkuus- ja viestintäjohtaja, 0400 458 309, monica.aro(a)sato.fi

Näytä referenssi

ReferenssiHIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

"Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään "Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana," Lindström.."

-- Markus Lindström, myyntijohtaja, HIFK, markus.lindstrom(a)hifk.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Ekonomit siirtyivät moderniin Dynamics 365 -järjestelmään - projektitiimi saa täyden kympin

"Olimme sitä mieltä, että ratkaisutoimittajan täytyy olla riittävän iso ja vakavarainen. Riittävän isolla tarkoitan sitä, että on riittävästi resursseja, ettemme ole yhden tai kahden ihmisen varassa. Se oli tärkeä asia valinnassa. Lisäksi Digialla on kohtuullisen paljon kokemusta vastaavantyyppisistä projekteista", Mäkinen summaa. Myös projektitiimi vakuutti jo.."

-- Tuija Mäkinen, asiakashallintapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiOlympiastadionin uusi CRM-järjestelmä kerää muistot talteen

"Digia on ollut mukana matkassa jo useamman vuoden ajan Pro Stadion -kumppanina”, Paju jatkaa. “He ovat olleet kanssamme nostamassa Olympiastadionia uuteen kukoistukseen jo pitkään."

-- Olympiastadion: Marju Paju, markkinointijohtaja, 040 5138452, marju.paju(at)stadion.fi

Näytä referenssi

ReferenssiLakimiesliiton jäsenille monipuolista palvelua verkossa

"Saimme hyvin nopealla aikataululla tarjouksen ja meille tultiin esittelemään Microsoft Dynamics 365 CRM-ratkaisua. Esittelyn jälkeen totesimme, että sehän on kuin meille tehty. Lisäksi järjestelmä oli heti toimitettavissa niillä vaatimuksilla, mitä meillä oli”, Halonen kertoo. ”Aluksi ajattelimme, että CRM-järjestelmä ei soveltuisi meille, koska kuvittelimme, että sitä.."

-- Kehityskoordinaattori Jaana Halonen, Lakimiesliitto

Näytä referenssi

ReferenssiDigia toimitti NetSuite-ratkaisun Saksaan Trimble Forestry GmbH:lle

"Minulla on ollut ilo seurata Accountorin tapaa ottaa vastuu ja toimittaa se, mitä lupaavat. Jopa niin hyvin, että itselläni oli mahdollisuus kesken toimitusprojektin pitää talvilomani hyvillä mielin", jatkaa Leena."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry

Näytä referenssi

ReferenssiCase AM Security: Tehokkuutta turvallisuuden toimittamiseen

"Sekä meillä että Digialla panostettiin monta kuukautta hyvään tekemiseen ja järjestelmä lähti toimimaan välittömästi. Olimme aika yllättyneitä, miten sujuvasti homma toimi. Projekti eteni täysin aikataulussa ja budjetti jopa hieman alittui."

-- Kari Järvinen, toimitusjohtaja, AM Security Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase TEM: Kasvu tarvitsee avoimuutta – julkiset yrityspalvelut jakavat asiakastiedon yhteisessä järjestelmässä

"Näin isoja ja haastavia kokonaisuuksia ei CRM-alueella kovin moni kykene toimittamaan. Digia valikoitui kokonaistaloudellisesti parhaana ja myös osaavana vaihtoehtona."

-- Jukka Suokas, Finnvera

Näytä referenssi

ReferenssiCase Tamro LINK Hospital

"Digia tarttui kehityshaasteeseen ennakkoluulottomasti. ”He pystyivät tekemään kaikki vaiheet suunnittelusta palvelun toteu- tukseen kunnianhimoisella aikataululla”, Tamron palveluliiketoiminnasta vastaava Hanna Kanerva kiittelee."

-- Hanna Kanerva

Näytä referenssi

ReferenssiCase E. Ahlström: Joustava kokonaisuuden hallinta pitää tukkualan toimijan ajan hermolla

"Digialla oli ammattitaitoinen projektipäällikkö, joka pystyi ratkaisemaan ongelmia ja tekemään kokonaisuutta meidän näköisesti. Kaikin puolin tuntui, että projekti oli hyvin resursoitu ja tukea oli koko ajan saatavilla."

-- Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E. Ahlström Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ramirent: Kyllä Raimo tietää – Ramirentin mobiilisovellus tuo tiedonsiirron taskuun

"Digian tiimi yllätti meidät positiivisesti tehokkuudellaan ja nopeudellaan. Korjaukset tulivat saman tien ja koko ajan oli tekemisen meininki. Luottamus syntyy, kun toimittaja ymmärtää, mitä haetaan."

-- Esa Ravantti, IT Manager, Ramirent

Näytä referenssi

ReferenssiCase Gasum: Pilvipohjainen ERP tuo toivottua joustoa ja kustannustehokkuutta

"Tunnemme toisemme, jolloin on hyvin matala kynnys esimerkiksi omalla kohdallani soittaa Digialla kenelle tahansa ja saada asiat sujuvasti hoidettua. Kun sopivat kontaktipinnat löytyvät ja hommat hoituvat, niin silloin se yhteistyö sujuu."

-- Pertti Norjos, tietohallintojohtaja, Gasum Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Alertum Päteväksi -mobilisovellus

"Miksi lähditte kehittämään mobiilisovellusta? “Hyvä asiakaspalvelu on meille alertumilaisille erityisen tärkeää. Olennaisena osana siihen kuuluu tavoitettavuus ja toimivat palvelut, niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Mobiilisovelluksella haluamme parantaa puhelimella asioivien asiakkaidemme käyttäjäkokemusta ja helpottaa kursseille ilmoittautumista.” Kuinka projekti.."

-- Riku Aho, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Liikennevirasto: Digia Iiris -tilannekuvapalvelu auttaa kokonaisuuden hahmottamisessa

"Tilannekuvapalvelu on tuonut järjestelmät niitä operoiville tutummaksi, kun on päästy syvällisemmin tarkastelemaan statistiikkaa ja katsomaan, toimiiko kaikki kuten pitää. Tarve nähdä järjestelmien, palveluiden ja palvelimien tila sekä ymmärtää niitä on suuri."

-- Jarmo Purkunen, tuotantopäällikkö, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Helkama-Auto: Monipuolinen Digia Enterprise kattaa toiminnot toiminnanohjauksesta verkkokauppaan

"Digia Enterprisen kotimaisuus oli jo hankintavaiheessa meille tärkeä puoli, ja sillä on edelleen merkitystä. Tuki on lähellä, saamme sitä omalla äidinkielellä ja kumppani tuntee toimintatavat. Tämä kaikki mahdollistaa sen, että meillä on Digian kanssa täydellinen kumppanuus ja teemme tosissamme töitä yhdessä."

-- Lea Taittonen, tietohallintopäällikkö, Helkama-Auto Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kaleva.fi: Parempi lukukokemus mobiilissa

"Mielelläni suosittelen Digiaa kumppaneille ja olen itse asiassa jo suositellutkin. Kehittäjiltä löytyi usein hyviä ratkaisuja, kuinka asioita kannattaa toteuttaa. Nyt kun sovellus on julkaistu, seuraamme innolla analytiikkaa. Vajaassa viikossa saatiin 3000 latausta. Ensi vuodelle on jo uusia mobiilikehityssuunnitelmia."

-- Heikki Luoma

Näytä referenssi

ReferenssiCase Stalatube: Digitalisaatio on valtava mahdollisuus, mutta matkaan ei kannata lähteä ilman karttaa

"Saimme erittäin hyvän käsityksen Digian konsulttien ammattitaidosta. Olemme tyytyväisiä siihen, miten workshopit vedettiin ja miten tulokset raportoitiin. Nyt meillä on selkeä suunnitelma useammalle vuodelle: tiedämme mitä kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä. Digian konsulteille voi antaa kiitettävän arvosanan."

-- Sami Packalén, myynti- ja markkinointijohtaja, Stalatube Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Sarokas: Nykyaikainen verkkokauppa avaa tien liiketoiminnan kasvulle

"Digialla on hyvä maine ja paljon referenssejä, he ovat tehneet tätä hommaa jo kauan. Olemme olleet tyytyväisiä Digian osaamiseen ja asiantuntijuuteen. Projektin alusta asti olemme olleet samalla aaltopituudella ja yhtä mieltä siitä, mitä tehdään seuraavaksi."

-- Juha Jääskeläinen, verkkoliiketoiminnan päällikkö, Rakentajan Sarokas Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase My Helsinki: Paikallisten kokoama kaupunkiopas

"Palvelu ei ole suljettu linnake, vaan vähän kuin muovailuvaha, josta voi rakentaa paljon uutta. Tilaajana on tajunnut vasta jälkeenpäin, miten avarakatseisesti palvelun laajentaminen on Digialla pidetty koko ajan mielessä. Ketteryys ja maalaisjärki ovat olleet Digian tekemisessä koko ajan mukana."

-- Aleksi Pahkala, projektipäällikkö, Helsinki Marketing

Näytä referenssi

ReferenssiCase Maritim: Palvelun pitää pelata eri asiakasryhmille ja eri kanavissa

"Tärkeintä ERP:ssä on mielestäni helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Meillä on talossa eri osastoja, kuten myymälä, tukku, varasto, huolto ja toimisto, joten eri osioiden välisen kommunikoinnin onnistuminen on olennaista. Toiminnanohjausjärjestelmää käyttää koko henkilökuntamme."

-- Kim Tigerstedt, toimitusjohtaja, Oy Maritim Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Easy Scheduler: Helpottaa tapaamisten sopimista

"Antti kertoo lisää puhelimitse 040 6416767"

-- Antti Neuvonen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Etra: Käyttövarma Digia Enterprise mahdollistaa asiakkaiden joustavan palvelun

"Meiltä tullaan usein hakemaan erikoistuotteita ja ongelmiin ratkaisuja. Palvelun on oltava nopeaa ja tuotteiden löydyttävä helposti. Tässä Digia Enterprise on ollut todella käyttövarma."

-- Pekka Pöntiö, logistiikkajohtaja, Etra Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hedengren: Kun kirjava joukko järjestelmiä vaihtuu yhdeksi

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut kiitettävän ratkaisukeskeistä, ydinprosessit ja projektinjohto ovat toimineet hyvin. Asenne on kunnossa."

-- Marek Hintze, toimitusjohtaja, Hedengren

Näytä referenssi

ReferenssiCase Verisure: Tukea toimintatapojen muutokseen – mobiilisovellus kasvatti asiakasymmärrystä

"Meillä oli aika tiukka aikataulu sovelluksen toteuttamiselle ja se vaati myös Digian puolelta paljon joustoa ja venymistä. Tässä näkyi myös digialaisten suuri omistautuneisuus projektille. Pidin myös siitä, miten digialaiset miettivät sovellusta asiakasnäkökulmasta."

-- Tommi Heinimo, Installations and customer service coach, Verisure

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vapo: Esikartoitus auttoi ottamaan GDPR:n vaatimukset haltuun

"Ennen Digiaa kukaan ei pystynyt vakuuttamaan, että tietäisivät todella, minkälaisia toimenpiteitä meidän tulisi käytännössä pystyä tekemään, jotta olisimme ’compliant’. Projekti sujui nopeasti ja vastaavaa kartoitusta voin suositella muillekin."

-- Antti Kleemola, tietohallintojohtaja, Vapo

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kuopion Energia: Taloushallinnon pilviratkaisu avaa ovia tulevaisuuteen

"Digian kanssa asiat saatiin aina joustavasti sovittua ja projekti saatiin maaliin tiukasta aikataulusta huolimatta. Digialla kaikki ovat olleet hyvin asiantuntevia ja sitoutuneita tähän projektiin."

-- Eliisa Säntti, talousjohtaja, Kuopion Energia

Näytä referenssi

ReferenssiCase Taideyliopisto: Neljästä erillisestä sivustosta yksi yhtenäinen kokonaisuus

"Kyseessä oli aivan uuden organisaation laaja ja kunnianhimoinen sivusto, joten mistään helposta tehtävästä ei ollut kyse. Haasteita aiheutti sekin, että jotkin asiat ja määrittelyt muuttuivat matkan varrella. Rima oli koko ajan todella korkealla, mutta kaikesta selvittiin kuitenkin kunnialla. Digialla oli kiitettävän joustava ja ketterä ote tekemiseen."

-- Anna-Elina Matilainen, projektipäällikkö, Taideyliopisto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Nosto: Personoituja ostokokemuksia verkkokauppojen asiakkaille

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Digian kanssa. Digia on aina toimittanut mitä on luvannut, ja enemmänkin. Voin lämpimästi suositella Digiaa haastaviin integraatioprojekteihin."

-- Juha Valvanne, perustaja & Chief Product Officer

Näytä referenssi

ReferenssiCase PAM: Uusi jäsentietojärjestelmä vapauttaa työntekijöiden resursseja parempaan jäsenpalveluun

"Digian asiantuntijat ympäri taloa ovat tulleet mukaan projektiin ja olemme näin saaneet koko Digian osaamisen käyttöömme."

-- Jukka Mattila, talousjohtaja, PAM

Näytä referenssi

ReferenssiCase Etera: Tietojärjestelmien keskittäminen ketteröitti toimintaa

"Yhteistyö on sujunut hyvin. Digia on meille tärkeä kumppani, jonka kanssa kehitämme järjestelmiämme sekä prosessejamme jatkossakin."

-- Janne Ruuska, tietohallintojohtaja, Etera

Näytä referenssi

ReferenssiCase Cloetta: Mobiilisovellus tuo nopeutta ja laatua menekinedistäjien työhön

"Digialla oli ratkaisu, joka vastasi vaatimuksiimme hyvin pienellä räätälöinnillä. Yhteistyö on sujunut saumattomasti sekä käyttöönottoprojektin aikana että sen jälkeen."

-- Merja Kujala, järjestelmäasiantuntija, Cloetta

Näytä referenssi

ReferenssiCase Laurea: Kumppanitiedot komeasti hallintaan

"Digian toimintamallit ja laadunhallinta ovat sellaisia, että homma on pysynyt koko ajan hallussa. Mitä on sovittu, niin se on pitänyt. On voitu keskittyä tekemiseen."

-- Teemu Ylikoski, markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Laurea

Näytä referenssi

ReferenssiCase Liikennevirasto: SOA-toimisto ennustaa liiketoiminnan tulevaisuuden tarpeita

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut avointa ja ratkaisulähtöistä. Ongelmia on aina, mutta niihin ei olla jääty vellomaan. Kaipaamme ratkaisuja ja ratkaisuvaihtoehtoja, ja niitä olemme myös saaneet."

-- Esko Hätälä, ICT-palveluiden yksikön päällikkö, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Feon: Uusi ERP ennätysajassa

"Digian hyvä päätöksentekokyky mahdollisti sen, että mentiin koko ajan eteenpäin. Kaiken kaikkiaan tämä oli haasteisiin nähden urani positiivisin ERP-hanke."

-- Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Satel: Kokonaisnäkymä asiakkuuteen on avain parempaan palveluun ja liiketoiminnan kehittämiseen

"Meillä on ollut Digian kanssa aiemmin hyvää yhteistyötä. Kokemuksemme mukaan Digia pitää minkä lupaa. Kokonaisuus oli juuri sitä mitä tarvitsimme – teknisesti, laadullisesti ja aikataulullisesti."

-- Aulis Törmä, Myyntijohtaja, Satel Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Varma: Ketterä toimintamalli pitää kehityspyörän pyörimässä

"Sekä konsultoinnissa että itse projektissa koimme, että Digialla oli yksinkertaisesti kovan tason asiantuntemusta. Lisäksi Digia on profiloitunut riittävän isoksi, mutta samalla riittävän ketteräksi toimijaksi."

-- Andreas Asuja, Arkkitehtuuripalvelujohtaja, Varma

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen tuotantopäiväkirja parantaa tiedon kulkua

"ProDiary on tärkeä työkalu siihen ikuiseen ongelmaan, ettei tieto kulje. Sovellus parantaa tiedon jakamista ja kulkua eri osastojen ja tuotantoyksikköjen välillä, sekä operaattoritasolta toimihenkilötasolle ja toisin päin."

-- Martti Laatikainen, käyttöpäällikkö, Savon Sellu Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hankkija: Omistajanvaihdos ja tiukka siirtymäaika asettivat puitteet laajalle talousjärjestelmäuudistukselle

"Meille välittyi alusta asti sellainen olo, että Digia oli valmis panostamaan yhteistyöhön. Pidimme Digiaa ketteränä toimittajana, joka pystyy reagoimaan asiakastarpeisiin nopeasti. Projekti pidettiin kasassa aikataulullisesti ja kustannuksellisesti. Meillä oli hyvä toimittaja, jonka kanssa yhteistyöhön olimme tyytyväisiä, ja alussa annetut lupaukset pitivät. IT-projektiksi tämä.."

-- Rainer Karjalainen, talousjohtaja, Hankkija

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ilmarinen: Integraatioarkkitehtuuri mahdollistaa muutoskyvyn ja uusien palveluiden kehittämisen

"Digialla oli olemassa oleva ratkaisu sekä tahto luoda sellainen malli, jossa menestyisimme yhdessä. Yhteistyö on ollut meidän näkökulmastamme erittäin hyvää ja toimivaa."

-- Janne Kangasluoma, Chief Enterprise Architect, Ilmarinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Tradeka: Sähköisen äänestämisen mahdollisuus on tätä päivää

"Olen varma, että sähköisen äänestyksen tarjoaminen osaltaan nosti äänestysaktiivisuutta niiden joukossa, jotka ovat kokeneet paperiäänestämisen vaivalloiseksi."

-- Perttu Puro, toimitusjohtaja, Tradeka

Näytä referenssi

ReferenssiCase Rexel: Sovellus avaa myymälän ovet vuorokauden ympäri

"Asiakkailla oli tarve käyttää omia mobiililaitteitaan asioidessaan Nonstop-myymälöissä. Digialta löytyi ratkaisu, joka mahdollisti asiakkaan omien älypuhelimien ja tablettien käyttämisen tuotteiden ottoon."

-- Jouko Tuominen, tietohallintojohtaja, Rexel Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Orient Occident: Asiakkaiden toiveet ohjaavat kehittämään parempia IT-ratkaisuja

"Digia on meille paikallinen kumppani, jonka kautta saamme ison yrityksen järjestelmän käyttöön ja toisaalta apua sen soveltamiseen meille sopivalla tavalla. Digialaiset tuntevat meidät vuosien yhteistyön jälkeen ja tietävät, miten juuri me saamme parhaan hyödyn irti järjestelmästä."

-- Mikko Puputti, toimitusjohtaja, Orient Occident

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hätäkeskuslaitos: Paikannus mobiilisovelluksella nopeuttaa avunsaantia hätätilanteessa

"Hätäkeskuslaitos on ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten hienosti sovellus on lyönyt itsensä läpi kansalaisten keskuudessa."

-- Marko Nieminen, johtaja, Hätäkeskuspalvelut

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lojer: ERP ja integroitu verkkokaupparatkaisu

"Digia on pystynyt auttamaan meitä muuttuvissa tilanteissa räätälöimällä ja myös kehittämällä ohjelmistoaan."

-- Ville Laine, toimitusjohtaja, Lojer Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia Oyj:n referenssit

Digia Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia