Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia kokemuksia

Digia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Digia Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTilaukset vartissa lähetysvalmiiksi

"Nykyään asiakkaalta saatu tilaus on parhaimmillaan vartissa pakattu ja lähetysvalmis – ja ilman minkäänlaista ylimääräistä viestinvaihtoa myyjän, tilauskäsittelijän ja lähettämön työntekijöiden välillä."

-- Juuso Niinimäki, tarvike- ja varaosamyynnin tiiminvetäjä, Penope

Näytä referenssi

ReferenssiGlobaalille kasvuyhtiö Papticille rakennettiin vaativa ERP-järjestelmä kustannustehokkaasti

"Digiasta syntyi heti kuva, että he ajavat asiakkaan etua. He eivät myyneet meille mitään turhaa."

-- Joonas Lahtiharju, Head of IT and Digitalisation, Paptic

Näytä referenssi

ReferenssiPäijät-Sote saa asiakkaista vaativimmatkin tyytyväisiksi arkea helpottavilla digityökaluilla

"Vaikka uusiin sovelluksiin usein suhtaudutaan epäillen, on tätä pidetty tosi helppona, koska se on alusta asti rakennettu käyttäjien tarpeista ja heidän kanssaan."

-- Johanna Järvelä, tietohallinnon asiantuntija, palvelumuotoilija, Päijät-Sote

Näytä referenssi

ReferenssiHKScan panostaa sopimustuottajiensa hiilijalanjäljen pienentämiseen

"Digia on luotettavaksi havaittu yhteistyökumppani, ja yhtiön asiantuntijoilla on syvällistä toimialaosaamista. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin."

-- Aira Harju, kehityspäällikkö, HKScan

Näytä referenssi

ReferenssiTeknologian on vastattava liiketoiminnan tarpeisiin – Elo modernisoi yrityslainajärjestelmänsä keskellä koronapandemiaa

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Digian kanssa. Onnistuimme toteuttamaan ison projektin aikataulussa ja budjetissa sekä hyvässä yhteishengessä hankalista olosuhteista huolimatta."

-- Silja Bjondahl, yritysrahoitusjohtaja, Elo

Näytä referenssi

ReferenssiKanta-Hämeen sairaanhoitopiirin digikehitystä ohjaavat käyttäjät ja ketteryys

"Harvalla toimittajalla on käytössä ketteriä menetelmiä isojen ratkaisukokonaisuuksien toteuttamiseksi terveydenhuoltoon. Lisäksi vakuutuimme Digian resursseista ja osaamisesta, ja olemmekin aina saaneet joustavasti käyttöömme sellaiset ammattilaiset, joita on tarvittu."

-- Harri Halinen, ICT- ja teknologiaprojektipäällikkö, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

Näytä referenssi

ReferenssiLaattapiste rakentaa tulevaisuuden digitalisaatiota Digia Envision ERP:n avulla

"Pystymme palvelemaan asiakkaitamme äärimmäisen nopeasti ja tämä on se suunta, johon Suomessa pitää mennä. Järjestelmän toiminnallinen laatu on myös huipputasoa ja se tarkistaa, että tuote on oikea ja oikeaa erää. Virheet eivät valu asiakkaalle, vaan järjestelmä poistaa ne."

-- Petteri Haru, Varatoimitusjohtaja, Laattapiste Oy

Näytä referenssi

ReferenssiFSP:n AIVOT-sovellus lataa IIoT:n edut

"Kun kehitysideaa lähdettiin toteuttamaan, tavoitteena oli työkalu, joka IIoT:tä hyödyntäen kerää pilvipalveluun mahdollisimman monipuolisesti ja tarkasti dataa eri prosessivaiheissa. AIVOT-sovellus on tuonut läpinäkyvyyttä prosessiin ja edesauttanut tiedolla johtamista. Tulevaisuudessa järjestelmää kehitetään keräämään tuotannosta tietoa liittyen päästöihin ja.."

-- Kari Rinkinen, QHES Director, FSP

Näytä referenssi

ReferenssiYlpeys laadusta kirittää toiminnan digitalisaatiota

"Low-codessa ja Power Platformissa kiehtoo sen edullisuus verrattuna valmisratkaisuihin, lomakkeiden houkutteleva ulkonäkö ja rajapintojen avaamisen helppous. Ja visuaalisuudessaanhan alusta on mahtava."

-- Päivi Isomäki, laatu- ja tuotekehitysjohtaja, Pharmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDigia uudisti kokonaan Savon Voiman taloushallinnon – 22 % alle budjetin: ”Käyttäjät ovat valtavan tyytyväisiä”

"Uuden järjestelmän käyttäjät ovat valtavan tyytyväisiä. Tämä on parhaiten mennyt IT-projekti, jossa olen koskaan ollut mukana."

-- Toni Vainikainen, talousjohtaja, Savon Voima

Näytä referenssi

ReferenssieSett hoitaa keskeistä tehtävää Pohjoismaiden sähkömarkkinoilla – Digia uudisti taloushallinnon järjestelmät erittäin vaativassa hankkeessa

"Meillä oli avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri. Olimme todella tyytyväisiä Digian ja meidän asiantuntijoiden keskusteluyhteyteen. Järjestelmät ovat toimineet luotettavasti. Nyt on sellainen tunne, että taloushallinnon järjestelmämme ovat hyvällä mallilla."

-- Minnakaisa Ahonen, toimitusjohtaja, eSett Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDatalla johtaminen vaatii yhtenäisiä järjestelmiä – Premix modernisoi arkkitehtuurinsa NetSuitella

"NetSuite on ollut meille hyvä valinta, jonka laajennettavuus on ollut meille selkeä etu. Näin vuoden käytön jälkeen voin sanoa, että olemme nähneet ison osan suunnitelluista ja tavoitelluista hyödyistä."

-- Jan Järveläinen, Palvelukehitysjohtaja, Premix Group

Näytä referenssi

ReferenssiRamirent Finlandin koko liiketoiminta-alusta uudistettiin – Laaja hanke avasi uusia bisnesmahdollisuuksia

"Tämä oli onnistunut projekti. Digian konsulteilla ja kehittäjillä oli koko ajan hyvä ote ja ymmärrys siihen, mitä ollaan tekemässä. He tekivät hyvää yhteistyötä meidän oman projektitiimimme kanssa. Hanke avasi paljon mahdollisuuksia digitalisaation ja yhtiön liiketoiminnan kehitykseen, ja tätä kehitystyötä jatketaan tulevina vuosina muun muassa Digian kanssa."

-- Mikael Kämpe, toimitusjohtaja, Ramirent Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKymijoen Ravintopalvelut tehosti toimintaansa Digia Enterprise ERP:n avulla – tulevaisuudessa kehityksen keskiössä ovat vastuullisuus ja mobiilitoiminnot

"Digia on oppinut ammattikeittiön kaikki termit nopeasti sekä antanut uudenlaista näkökantaa prosesseihin. Ulkopuolelta näkee asiat aivan eri tavalla, mikä on johtanut hyviin lopputuloksiin. Digia on hyvä ja näkemyksellinen kumppani."

-- Virpi Niveri, tietohallintapäällikkö, Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssiFingrid on Suomen yhteiskunnan kriittisimpiä toimijoita – Digia uudisti yhtiön taloushallinnon ja kehittää digitalisaatiota Fingridin strategisena kumppanina

"Projekti meni ihan nappiin. Olen tällaisissa asioissa aika kriittinen ja pidän rimaa korkealla. Tiedän kokemuksesta, että it-projektit eivät useinkaan onnistu aikataulussa, mutta tämä oli sellainen."

-- Jan Montell, talous- ja rahoitusjohtaja , Fingrid Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiSujuvampaa verkkokauppaa integraatioilla – BHG Finland otti käyttöön Boomi-integraatioalustan

"Yhteistyömme aikana on sattunut joitakin kiireellisiä vikatilanteita. Nämä ovat väistämättömiä monimutkaisissa ympäristöissä, ja hyvän kumppanin mittari on se, miten tilanne ratkaistaan. Digian tiimi on aina tarttunut toimeen välittömästi ja töitä on jatkettu, kunnes ongelma on ratkaistu. Tämä on vahvistanut luottamustamme Digiaan merkittävästi."

-- Pekka Rantanen, ratkaisuarkkitehti, BHG Finland

Näytä referenssi

ReferenssiKestävämpää matkailua tiedon avulla – Visit Finland hyödyntää Power BI -raportteja monipuolisesti

"Tämän kaltaisiin hankkeisiin liittyy väistämättä paljon tuntematonta, minkä vuoksi on hankalaa ennalta arvioida työn laajuutta. Meidän kannaltamme olikin erittäin edullista, että Digian tiimi pystyi joustamaan siten, että lopputulos vastasi tavoitteitamme. Opimme samalla myös raporttien kehityshankkeiden projektoinnista tulevia kilpailutuksia ajatellen."

-- Katarina Wakonen, Head of Business Intelligence, Visit Finland

Näytä referenssi

ReferenssiLääketietokeskus kehittää parempia datatuotteita Microsoft Power BI:n avulla

"Ensimmäisen version nähtyään loppuasiakkaan eri käyttäjäryhmät alkoivat oivaltaa sen mahdollisuuksia, ja tämä synnytti eräänlaisen itseään ruokkivan kehityssyklin. Digian tiimi pystyi toteuttamaan kaikki toiveet nopeasti ja luovasti, joten ensimmäiset myyntivalmiit tuotteet syntyivät varsin nopeasti."

-- Mikko Polvi, Head of Analytics, Lääketietokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiKetterä ja kehittyvä ratkaisu yrityksen moninaisiin tarpeisiin – NetSuite on HY+:n toimintojen perusta

"Silloin kun tukea ja apua on tarvittu, olemme sitä myös välittömästi saaneet. Palvelu Digian asiantuntijoiden puolelta on ollut asiantuntevaa, nopeaa ja osaavaa."

-- Mikko Kivekäs, liiketoimintajohtaja, HY+

Näytä referenssi

ReferenssiILP-Group Logistics uudisti huolinta- ja varastointijärjestelmänsä yhteistyössä Digian kanssa, tavoitteena tehokkuus ja entistä asiakaslähtöisempi palvelu

"Tavoitteena oli moderni järjestelmä, jossa tiedot liikkuvat reaaliajassa. Projektin myötä tavoite on myös täyttynyt. Moni asia on helpottunut uuden ratkaisun myötä, kun tietojen sähköinen siirtely reaaliaikaisesti on parantanut toiminnan tehokkuutta."

-- Jaakko Pohjanvaara, osakas, ILP-Group Logistics

Näytä referenssi

ReferenssiCase Voimatel: Moderni data-alusta tehostaa johtamista ja on älykkään energiajärjestelmän ytimessä

"Data-alustan myötä kaikissa liiketoimintayksiköissä voidaan paremmin kehittää tietoon perustuvaa johtamista. Digialla on teknologia ja esimerkiksi analytiikka hallinnassa, mikä on todella tärkeää. Mutta sen lisäksi heillä on rohkeus kehittää uudenlaisia asioita."

-- Harri Smolander, kehityspäällikkö, Voimatel

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakastyytyväisyys ylös – Microsoft Dynamics 365 tukee Carunan suurasiakkuuksien hoitoa

"Suunnitelmallinen asiakkuuksien hoito on Dynamics 365:n avulla erittäin kätevää. Ja parasta on se, että järjestelmän käytettävyys vain paranee koko ajan. Digia tekee pienkehitystä juuri meidän tarpeisiimme, ja samalla Microsoft laajentaa järjestelmän toiminnallisuuksia ja sen yhteyksiä muihin Microsoftin tuotteisiin."

-- Jaana Varis, järjestelmän pääkäyttäjä, Caruna

Näytä referenssi

ReferenssiBustereita isältä pojalle – Legendaaristen alumiiniveneiden valmistaja Inhan Tehtaat hakee ketterästä sovellusten kehittämisestä kilpailuetua maailman vesille

"Uuden sovelluksen ja toimintamallin avulla pääsemme myös seuraamaan ja jatkuvasti parantamaan tulostamme meille erittäin tärkeässä mittarissa eli siinä, kuinka suuri osa veneistä tehdään kerralla oikein."

-- Jari Lehtonen, tietohallintopäällikkö, Inhan Tehtaat Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiModernia kaivosta johdetaan tiedolla – Digia toimitti Nordkalkille reaaliaikaisen IoT-datan raportointiratkaisun

"Digian ehdotus valikoitui kustannustehokkuuden lisäksi siitä syystä, ettei siinä ollut mitään ylimääräistä, mutta se jätti tilaa yllättäville muutoksille. Myös Digian toimialaosaaminen vakuutti alusta lähtien."

-- Jesse Kaukola, Technology & Development Architect, Nordkalk Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Evli: Järjestelmäuudistus toi Evlin toiminnot ja datan yhdelle alustalle

"On sanomattakin selvää, että Digia on tällä hetkellä Evlin tärkeimpiä, ellei jopa tärkein strateginen kumppani, niin tärkeitä nämä järjestelmät ovat liiketoiminnallemme. Tulevaisuudessa tarvitaan edelleen jatkuvaa yhteydenpitoa ja kehittämistä."

-- Panu Jousimies, Head of Execution & Operations, Evli Pankki Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiTehoa ja läpinäkyvyyttä sisäisiin prosesseihin – SOL päivitti laskutus- ja CRM-järjestelmänsä yhtiön tarpeisiin räätälöidyllä ratkaisulla

"Laskutusvirheiden määrä on uuden järjestelmän myötä vähentynyt ja tiimien toiminta on sisäisesti läpinäkyvämpää, mikä parantaa niiden välistä yhteistyötä. Kaiken kaikkiaan laskutukseen käytetty aika on vähentynyt, mikä antaa enemmän aikaa kentällä tehtävään asiakastyöhön."

-- Anne Laurila, SOLin laskutuksesta vastaava järjestelmän pääkäyttäjä

Näytä referenssi

ReferenssiLäpinäkyvyys tähtäimessä – Vaadin Oy vaihtoi erillisratkaisut NetSuiteen

"Olimme tilanteessa, jossa valtaosa yrityksemme liikevaihdosta tuli Suomen ulkopuolelta, mutta meillä oli vajavainen näkyvyys ulkomaisten tytäryhtiöiden taloudelliseen tilanteeseen. Pystyimme operoimaan, mutta hallintomme toimi kankeasti ja raportointi oli hidasta. NetSuiteen siirtyminen ratkaisi hallinnolliset haasteemme kokonaan ja sen käyttöönotto Digian avulla oli nopeaa ja tehokasta..."

-- Jurka Rahikkala, CEO, Founder, Vaadin Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNetSuite auttaa Vainua varmistamaan kannattavan ja skaalautuvan kasvun

"NetSuite ei ehkä ollut halpa, mutta muihin vaihtoehtoihin nähden se oli edullinen ja ennen kaikkea helppokäyttöinen. NetSuite on myös järjestelmä, jonka kanssa kasvamme pörssiin saakka, sillä suorituskyky tai laajennettavuus eivät muodostu ongelmaksi. Ja Digian helposti lähestyttävä NetSuite-tiimi on aina tarvittaessa tukenamme."

-- Sami Kekäläinen, CFO, Vainu

Näytä referenssi

ReferenssiKetterää edunvalvontaa - Digia kehittää Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriä jatkuvana palveluna

"On ollut huojentavaa huomata, että osuimme kaikissa valinnoissamme oikeaan. Saimme Digiasta kumppanin, joka on kyennyt tukemaan meitä koko matkan ajan. Käyttäjät ovat lähteneet aktiivisesti mukaan ideoimaan parannuksia, ja meillä on tiekartalla myös isompia raportointiin liittyviä kehityskohteita."

-- Janne Pärnänen, CIO, Suomen Yrittäjät

Näytä referenssi

ReferenssiVerohallinnon suurhankkeesta syntyi tulorekisteri, joka on keskeinen järjestelmä Suomen digitalisaatiossa

"Tätä järjestelmää ei ole rakennettu vain Verohallinnolle vaan koko yhteiskunnalle. Työ on siksi ollut hyvin mielekästä."

-- Terhi Holmström, Tulorekisteriyksikön johtaja, Verohallinto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ylva: NetSuite toi ratkaisun Ylvan liiketoiminnan erityispiirteisiin ja automatisointitarpeisiin

"Löysimme Digian konsulttien kanssa helposti yhteisen sävelen ja toimivat työskentelytavat. Yhteistyö sujui hyvin vaikka korona-aika ja etätyöskentely toikin alkuun omat haasteensa. Manuaaliset työvaiheet ovat monessa kohtaa poistuneet ja automaation taso on parantunut. NetSuite on osoittautunut olevansa mielikuvien mittainen käytettävyydeltään ja muokattavuudeltaan."

-- Matleena Eteläsaari, projektipäällikkö, Ylva

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kaukokiito: Kaukokiito paransi sisäistä tiedonkulkua ja asiakaskokemusta Microsoft Dynamics 365 Customer Service -ratkaisulla

"Lähtökohtana projektille oli asiakaskokemuksen parantaminen ja siihen tarvitsimme reaaliaikaista dataa. Tätä uusi järjestelmä pystyy tarjoamaan. Asiakaspalvelun ja myynnin yhteinen CRM on täyttänyt kaikki toiveemme ja saamme järjestelmästä tarvittavat tiedot asiakaspalveluprosessiemme tueksi."

-- Jarmo Lilja, Vice President, Marketing and Customer Service, Kaukokiito Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Robit: Robit on poikkeuksellinen suomalaismenestyjä – Uusi ERP-järjestelmä auttoi yhtiötä nopeaan kansainväliseen kasvuun

"On harvinaista, että voi sanoa ERP-projektin sujuneen erittäin hyvin. Me olemme kuitenkin tehneet Digian kanssa jo kolme jatkokehitysprojektia vuoden 2020 aikana, ja kaikki ovat aikataulussa ja budjetissa. Digitaalisella matkallamme Digia on auttamassa, ei vain teknisellä puolella, vaan myös miettimässä prosesseja kokonaisuutena."

-- Ilpo-Karri Kontio, Head of Information Management & Operational Excellence, Robit Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hedengren: Uudistettu asiakkuudenhallinnan järjestelmä on koko talon ratkaisu

"Kokonaisuudessa projektin sujuminenhan oli varsin sutjakkaa ja hyvää. Meillä on talona jo monen vuoden suhde Digian kanssa ja asiat on saatu selvitettyä sitä mukaa, kun niitä on eteen tullut. Myös tukikanavat ovat toimineet."

-- Pasi Huurre, IT Service Manager, Oy Hedengren Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Liiga: Fanikokemus uudelle tasolle – Liigan mobiilisovellukset vahvistavat sen edelläkävijän roolia jääkiekon digitaalisissa palveluissa

"Sovellus toimii hyvin, ja sitä on helppo käyttää. Se voi siksi vaikuttaa yksinkertaiselta. Mutta taustalla pyörii hyvin kompleksinen kokonaisuus, johon kuuluu paljon erilaisia järjestelmiä ja niiden välisiä integraatioita."

-- Antti-Jussi Aro, digitaalisen liiketoiminnan johtaja, Liiga

Näytä referenssi

ReferenssiCase Fira: Työmaan reaaliaikainen tilannekuva tuo tiedon kaikkien saataville

"Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Digian asiantuntemukseen, ja hommat ovat sujuneet oikein hyvin. Yhteistyö on ollut kokonaisvaltaista data-alustan pystytyksestä itse raportin rakentamiseen."

-- Tommi Vihervaara, Head of Data, Fira Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Suomen Metsäkeskus: Parempaa asiakashallintaa pilvestä

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut erinomaista. Alusta asti he sitoutuivat meidän tavoitteisiimme ja meidän kannaltamme parhaan lopputuloksen tuottamiseen. Heidän ammattitaitonsa on vakuuttanut yhteistyön kaikissa vaiheissa. Projekti on edennyt neuvottelemalla ja yhdessä tekemällä, eikä oikeastaan mitään ristiriitoja syntynyt missään vaiheessa."

-- Tapani Hämäläinen, digitaalisten palvelujen kehitysjohtaja, Suomen Metsäkeskus

Näytä referenssi

ReferenssiCase HSL: Digia varmistaa HSL:n digitaalisten palvelujen toiminnan 24/7

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut erittäin toimivaa, ja heistä on muodostunut meille merkittävä kumppani. Tähänastiset kokemukset ovat osoittaneet, että tällainen palvelunhallinta ja valvonta toimii. Ne ovat myös osoittaneet, että Digia on erinomainen kumppani toimittamaan tällaista palvelua."

-- Krister Karppinen, ryhmäpäällikkö, digitaaliset palvelut, HSL

Näytä referenssi

ReferenssiCase SPR: Suomen Punainen Risti kehittää vapaaehtoistyötä datan avulla

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Digian kanssa ja hankkeen tuloksiin. Datan tehokas hyödyntäminen avasi ovia sellaisiin parannuksiin, jotka eivät muuten olisi olleet mahdollisia. Emme olisi pystyneet tähän ilman apua."

-- Tapani Tulkki, järjestökehityksen päällikkö, Suomen Punainen Risti

Näytä referenssi

ReferenssiCase FIM: Arvonlaskentaa palveluna – back office -toimintojen ulkoistus auttaa FIMiä keskittymään ydinliiketoimintaan

"Yhteistyö Digian kanssa on toiminut todella hyvin. Meillä on avoin keskusteluyhteys, ja jos jossain on ollut haasteita, voimme käydä asiat avoimesti läpi ja ottaa siitä opiksi."

-- Heli Sirkiä, hallintojohtaja, FIM Varainhoito Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kuopion Energia: Jatkuva toimintaympäristön muutos vaatii mukana kehittyvät järjestelmät

"Olimme edellisen uudistuksen kohdalla tehneet kattavan selvityksen teknologioista ja kumppaneista. Meille oli luonnollista jatkaa Microsoft-tuoteperheen parissa yhteistyössä Digian kanssa."

-- Eliisa Säntti, talousjohtaja, Kuopion Energia

Näytä referenssi

ReferenssiCase Inhan Tehtaat: Lisää tehoja datasta

"Asiat etenivät sovitusti ja hommat menivät eteenpäin. Jos sormi menee suuhun jonkin asian kanssa, niin voimme olla Digian asiantuntijoihin yhteydessä ja saada neuvoja."

-- Tomi Juhola, Director, After Sales, IT & System Development, Inhan Tehtaat Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase KSF Media: Mobiilisovellukset ovat tärkeä osa uutismedian liiketoimintaa

"Olin toiminut Digian tiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä aiemmin ja tiesin, että heidän tekninen osaamisensa on korkeaa luokkaa. Tämän vuoksi muita vaihtoehtoja ei tarvinnut edes harkita. Yhteistyö Digian kanssa oli helppo aloittaa."

-- Antti Haarala, CDO, KSF Media

Näytä referenssi

ReferenssiCase Woikoski: Woikoski uudisti Digian avulla koko liiketoimintansa – yhtiölle rakennettiin moderni digitaalinen alusta

"Woikosken ja Digian ammattilaiset istuivat koko projektin ajan ikään kuin samalla puolella pöytää, ja kaikilla oli vahva halu tehdä kokonaisuudesta hyvä. Jos tätä hanketta ei olisi tehty, ei yhtiö enää kauan täällä olisi."

-- Clas Palmberg, toimitusjohtaja, Oy Woikoski Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kokkolan Energia: Integraatioalusta luo perustan Kokkolan Energian digikehitykselle ja tiedolla johtamiselle

"Digia oli sopivan kokoinen toimija, jolla oli myös tarjota varsinaisen integraatio-osaamisen lisäksi tarpeeseemme sopiva ja skaalautuva ylläpitopalvelu. Omasta näkökulmastani yhteistyö Digian kanssa on ollut mutkatonta. Projektissa on ollut mukana osaavia ihmisiä."

-- Petri Syrjänen, ICT-kehityspäällikkö, Kokkolan Energia

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kennel-Rehu: Parempaa käytettävyyttä ja uusia toimitustapoja verkkokauppaan

"Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta uudenlaisesta ja freesistä kaupasta. Yhteistyö Digian kanssa on sujunut todella hienosti. Kun tiesi, minkä yrityksen ja ammattilaisten kanssa on tekemisissä, niin projektin sujuvuuteen oli helppo luottaa."

-- Ann-Mari Riihimäki, Kennel-Rehu Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Penope: Tiikerinloikka digitalisaatioon – Penope Oy modernisoi liiketoimintaansa Microsoft Dynamics 365 ja Azure -ratkaisuilla

"Liiketoiminnan näkökulmasta yksi suurimmista hyödyistä uudessa ratkaisussa oli se, että kaikki järjestelmiin kirjatut tiedot siirtyivät suoraan myös kirjanpitoon ja taloushallintoon. Toinen kriittinen hyöty oli se, että saimme teknologisen pohjan liiketoiminnan kehittämiselle. Kiitos Digian, meillä on nyt teknologinen stäkki kunnossa. "

-- Mika Heini, ICT-päällikkö, Penope Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase STEP: Lisävoimaa datasta pilvestä toimivan kokonaisratkaisun avulla

"Pääsyy Digian valitsemiseen kumppaniksi oli luottamus heidän osaamiseensa. Odotukset olivat korkealla, mutta silti yllätyimme digialaisten osaamisesta ja taidoista. Yhteistyö on ollut onnistunutta ja antoisaa."

-- Harry Tuomisto, ICT Development Engineer, STEP Oy

Näytä referenssi

ReferenssiLoomis Suomi Oy:n valinta taloushallinnon järjestelmäksi oli Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

"Järjestelmähanke oli hyvin valmisteltu ja projektoitu, joka johti siihen, että yllätyksiä tuli matkalla hyvin vähän. Digian tapa toimia on ollut erinomainen. Sovituista asioista on pidetty kiinni ja ongelmatilanteissa he ovat keskittyneet ratkaisun etsimiseen yhdessä keskustelemalla."

-- Tuomas Sainio, talousjohtaja, Loomis Suomi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Finavia: Sujuvaa matkaa – integraatiot ja APIt ovat keskeinen osa Finavian toimintaa lentoliikenteen ekosysteemin keskiössä

"Ei ole tullut sellaista tilannetta vastaan, jossa Digialta olisi todettu, että nyt ei osata tehdä tätä. He ovat tehneet paljon proaktiivista työtä esimerkiksi integraatioalustan toimintavarmuuden parantamiseksi, sekä antavat kehitysehdotuksia, mihin seuraavaksi kannattaisi paneutua."

-- Mikko Ollila, Head of Data, Finavia Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiCase HSL: Palvelu, joka liikuttaa – HSL-sovellus tarjoaa parhaat välineet matkustamiseen yhdessä paketissa

"Digian kehittäjät ovat ihan avainroolissa, kun sovellusta kehitetään yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. Sovelluksen kautta myydään parhaimmillaan yli 120 000 lippua päivässä. Se, että palvelu oikeasti toimii, on todella olennaista meille kaikille."

-- Timo Kiiveri, konseptin omistaja, HSL

Näytä referenssi

ReferenssiCase A-lehdet: Platta tarjoaa kestävän pohjan – A-lehtien kaikki verkkopalvelut yhdelle alustalle

"Yhteistyömme Digian kanssa on sujunut todella hyvin. Olemme saaneet tarpeisiimme aina hyviä ja osaavia tyyppejä nopealla aikataululla. Osa tiimistä on ollut meillä vakkarina jo vuosia ja he ovat niin kovia ammattilaisia, että emme halua päästää heitä menemään."

-- Antti Karvanen, kehityspäällikkö, A-lehdet

Näytä referenssi

ReferenssiCase Etra: Onnistunut digitalisaatio tuo yrityksen vahvuudet esiin

"Etra on käyttänyt Digia Enterprise -järjestelmää jo vuodesta 2007, joten järjestelmään on kertynyt todella suuri määrä tietoa niin valmistavan teollisuuden kuin kunnossapidon tarvitsemista tarvikkeista. Verkkokaupan myötä asiakkaillamme on mahdollisuus päästä samaan tietoon, mitä Etran myyjillä on."

-- Mikael Etola, toimitusjohtaja, Etola-yhtiöt

Näytä referenssi

ReferenssiCase Veho: Palvelun kustannukset kuriin – edistyneen analytiikan kokeilu tuotti hinnoittelua helpottavan ennustemallin

"Digian asiantuntijat löysivat yhteisen kielen liiketoimintamme kanssa ja pystyivät kääntämään bisnestarpeen tomivaksi malliksi. Projektitoiminta oli hyvin organisoitua, homma meni eteenpäin aikataulussa ja tavoitteita seurattiin."

-- Salla Kuula, kehityspäällikkö, data ja analytiikka, Veho Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kaukokiito: HR-järjestelmä henkilöstön ehdoilla

"Digialla oli heti alkuun se tulokulma, ettei tehdä pelkästään järjestelmää vaan pyritään samalla kehittämään sisäisiä HR-prosesseja. Se tuntui mielenkiintoiselta mahdollisuudelta. Työkalun käyttöönoton myötä prosessimme tulivat hyvin pitkälti päivitettyä."

-- Tuuli Kiiski, HR Partner, Kaukokiito Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Puolustusvoimat: Tiketöintijärjestelmän käyttöhaasteet kumoon koneoppimisen avulla

"Kokeilu antoi meille hyvät perusteet chatbottien kehitykseen. Saimme syötteitä Puolustusvoimien muihin orastaviin chatbot-hankkeisiin, sekä ymmärrystä ja kokemuksia, joita jakaa talon sisällä eteenpäin."

-- Jaakko Vesanen, Palvelukeskus, Puolustusvoimat

Näytä referenssi

ReferenssiCase Holiday Club: Lomailu käynnistyy klikkaamalla – verkkopalvelun pitää pysyä asiakkaan vauhdissa

"Meillä oli paljon vaihtoehtoja ja pitkä kilpailutusprosessi. Totesimme, että Digian esittämä kokonaisuus vastaa parhaiten niitä asioita, joita oikeasti haluamme. Lähtökohtana oli se, että tarvitsemme hyvän Episerver-toimittajan."

-- Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Carlson: Carlson tähtää aitoon monikanavaisuuteen verkon ja kivijalan yhteispelillä

"Kun puhutaan kokonaisuudesta, jossa verkkokauppa on tiiviisti kiinni muissa taustajärjestelmissä, tarvitaan myös kumppani, jolla on ymmärrystä ja osaamista kaikista kerroksista. Digia on meille täyden palvelun talo, jonka kanssa pystymme kehittämään liiketoimintaamme kokonaisvaltaisesti."

-- Kyösti Karhunen, toimitusjohtaja, Oy Carlson

Näytä referenssi

ReferenssiCase Voimatel: Uudistus kaikilla lisukkeilla, kiitos! Voimatelissa hyödynnettiin monipuolisia ratkaisuja

"Digia teki jo alkuvaiheessa vaikutuksen hyvällä Ote-esityksellään ja myöhemmin päätimme ottaa sovelluksen osaksi järjestelmäämme. Meillä on ollut hyvä ja tiivis porukka, joka on ilokseni pysynyt aika lailla samana hankkeen ajan. Digialaiset tuntevat hyvin meidän ratkaisut ja osaavat tarttua oikeisiin asioihin."

-- Henna Lankinen, kehityspäällikkö, Voimatel Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vaadin: Kuinka saada asiakastieto nostamaan liiketoimintaa? Vaadin pisti datan järjestykseen analytiikan avulla

"Vertailimme useita toimittajia ja Digia erottui edukseen kaikista muista. Heillä oli alusta lähtien kyky ja kiinnostus kuunnella meitä. Ehdotuksillaan he osoittivat, että he ymmärtävät mitä haluamme ja pystyivät ratkaisemaan ongelmia. He ovat ylittäneet odotuksemme koko ajan. Emme olisi jatkaneet yhdessä näin pitkälle, jos emme olisi erittäin tyytyväisiä. "

-- Jurka Rahikkala, COO, Vaadin Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Stockmann: Digikiihdytys ja uusi markkinapaikka ovat Stockmannin vastauksia markkinamurrokseen

"Lähdemme siitä ajatuksesta, ettei meidän tarvitse olla parhaita kaikessa siinä osaamisessa, mitä tulevaisuuden kaupan rakentamisessa tarvitaan. Siksi meille on tärkeää tehdä yhteistyötä muiden osaajien kanssa, joiden kanssa rakennamme tulevaisuutta yhdessä. Digia on meidän keskeisin verkkoliiketoiminnan kehityksen kumppani ja näemme digialaiset hyvin vahvasti osana Stockmannin.."

-- Anna Salmi, CDO

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa asiakaskokemusta ja ajantasaista palkanmaksua VMP Varamiespalvelussa

"Digia valittiin pari vuotta sitten kumppaniksi, koska VMP:llä luotettiin tunnettuun ja suureen Microsoft Dynamics -toimittajaan. Järjestelmäkokonaisuuden monimutkaisuuden vuoksi VMP:ssä haluttiin, että ratkaisun ydin eli Microsoft Dynamics-tuoteperhe tulee samalta toimittajalta. Näin saatiin myös vähennettyä järjestelmätoimittajien määrää. "Emme halunneet lähteä rakentamaan.."

-- Johannes Setänen, VMP Varamiespalvelu

Näytä referenssi

ReferenssiMicrosoft Dynamics 365 taipuu Valion toimittajahallintajärjestelmäksi

"Valiolla ollaan oltu hyvin tyytyväisiä Digiaan järjestelmäkumppanina. “Digia on ihan loistava kumppani. Todella ketterä mutta kuitenkin hyvin johdonmukainen ja systemaattinen. Ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee. Heillä on selkeä visio, että määritellään vaatimukset hyvinkin tarkasti. Digian kanssa ei tule suuria muutoksia budjettiin tai työmäärään, koska jo projektin.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiTelinekatajan ERP-projekti etenee – Sycorin ja Digian yhteistyössä

"Yhteistyö Digian kanssa on sujunut hyvin”, Hannus kiittää. “Meillä on aiemmin ollut käytössä ainoastaan taloushallinto, eli aika vähän ihmisiä on ollut tekemisissä järjestelmän kanssa. Nyt kokonaisuus laajenee koskemaan koko henkilöstöä.” “Nykyiset käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä AX:aan”, Hannus jatkaa. “Olemme aina saaneet vastauksen, jos ongelmia on.."

-- Telinekataja: Thorolf Hannus, talousjohtaja, puh. 040 578 3541, thorolf.hannus(at)telinekataja.fi

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää"."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry Europe

Näytä referenssi

ReferenssiHIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

"Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään "Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana," Lindström.."

-- Markus Lindström, myyntijohtaja, HIFK, markus.lindstrom(a)hifk.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Ekonomit siirtyivät moderniin Dynamics 365 -järjestelmään - projektitiimi saa täyden kympin

"Olimme sitä mieltä, että ratkaisutoimittajan täytyy olla riittävän iso ja vakavarainen. Riittävän isolla tarkoitan sitä, että on riittävästi resursseja, ettemme ole yhden tai kahden ihmisen varassa. Se oli tärkeä asia valinnassa. Lisäksi Digialla on kohtuullisen paljon kokemusta vastaavantyyppisistä projekteista", Mäkinen summaa. Myös projektitiimi vakuutti jo.."

-- Tuija Mäkinen, asiakashallintapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiOlympiastadionin uusi CRM-järjestelmä kerää muistot talteen

"Digia on ollut mukana matkassa jo useamman vuoden ajan Pro Stadion -kumppanina”, Paju jatkaa. “He ovat olleet kanssamme nostamassa Olympiastadionia uuteen kukoistukseen jo pitkään."

-- Olympiastadion: Marju Paju, markkinointijohtaja, 040 5138452, marju.paju(at)stadion.fi

Näytä referenssi

ReferenssiLakimiesliiton jäsenille monipuolista palvelua verkossa

"Saimme hyvin nopealla aikataululla tarjouksen ja meille tultiin esittelemään Microsoft Dynamics 365 CRM-ratkaisua. Esittelyn jälkeen totesimme, että sehän on kuin meille tehty. Lisäksi järjestelmä oli heti toimitettavissa niillä vaatimuksilla, mitä meillä oli”, Halonen kertoo. ”Aluksi ajattelimme, että CRM-järjestelmä ei soveltuisi meille, koska kuvittelimme, että sitä.."

-- Kehityskoordinaattori Jaana Halonen, Lakimiesliitto

Näytä referenssi

ReferenssiDigia toimitti NetSuite-ratkaisun Saksaan Trimble Forestry GmbH:lle

"Minulla on ollut ilo seurata Accountorin tapaa ottaa vastuu ja toimittaa se, mitä lupaavat. Jopa niin hyvin, että itselläni oli mahdollisuus kesken toimitusprojektin pitää talvilomani hyvillä mielin", jatkaa Leena."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry

Näytä referenssi

ReferenssiCase AM Security: Tehokkuutta turvallisuuden toimittamiseen

"Sekä meillä että Digialla panostettiin monta kuukautta hyvään tekemiseen ja järjestelmä lähti toimimaan välittömästi. Olimme aika yllättyneitä, miten sujuvasti homma toimi. Projekti eteni täysin aikataulussa ja budjetti jopa hieman alittui."

-- Kari Järvinen, toimitusjohtaja, AM Security Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase TEM: Kasvu tarvitsee avoimuutta – julkiset yrityspalvelut jakavat asiakastiedon yhteisessä järjestelmässä

"Näin isoja ja haastavia kokonaisuuksia ei CRM-alueella kovin moni kykene toimittamaan. Digia valikoitui kokonaistaloudellisesti parhaana ja myös osaavana vaihtoehtona."

-- Jukka Suokas, Finnvera

Näytä referenssi

ReferenssiCase Tamro LINK Hospital

"Digia tarttui kehityshaasteeseen ennakkoluulottomasti. ”He pystyivät tekemään kaikki vaiheet suunnittelusta palvelun toteu- tukseen kunnianhimoisella aikataululla”, Tamron palveluliiketoiminnasta vastaava Hanna Kanerva kiittelee."

-- Hanna Kanerva

Näytä referenssi

ReferenssiCase E. Ahlström: Joustava kokonaisuuden hallinta pitää tukkualan toimijan ajan hermolla

"Digialla oli ammattitaitoinen projektipäällikkö, joka pystyi ratkaisemaan ongelmia ja tekemään kokonaisuutta meidän näköisesti. Kaikin puolin tuntui, että projekti oli hyvin resursoitu ja tukea oli koko ajan saatavilla."

-- Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E. Ahlström Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ramirent: Kyllä Raimo tietää – Ramirentin mobiilisovellus tuo tiedonsiirron taskuun

"Digian tiimi yllätti meidät positiivisesti tehokkuudellaan ja nopeudellaan. Korjaukset tulivat saman tien ja koko ajan oli tekemisen meininki. Luottamus syntyy, kun toimittaja ymmärtää, mitä haetaan."

-- Esa Ravantti, IT Manager, Ramirent

Näytä referenssi

ReferenssiCase Gasum: Pilvipohjainen ERP tuo toivottua joustoa ja kustannustehokkuutta

"Tunnemme toisemme, jolloin on hyvin matala kynnys esimerkiksi omalla kohdallani soittaa Digialla kenelle tahansa ja saada asiat sujuvasti hoidettua. Kun sopivat kontaktipinnat löytyvät ja hommat hoituvat, niin silloin se yhteistyö sujuu."

-- Pertti Norjos, tietohallintojohtaja, Gasum Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Alertum Päteväksi -mobilisovellus

"Miksi lähditte kehittämään mobiilisovellusta? “Hyvä asiakaspalvelu on meille alertumilaisille erityisen tärkeää. Olennaisena osana siihen kuuluu tavoitettavuus ja toimivat palvelut, niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Mobiilisovelluksella haluamme parantaa puhelimella asioivien asiakkaidemme käyttäjäkokemusta ja helpottaa kursseille ilmoittautumista.” Kuinka projekti.."

-- Riku Aho, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Liikennevirasto: Digia Iiris -tilannekuvapalvelu auttaa kokonaisuuden hahmottamisessa

"Tilannekuvapalvelu on tuonut järjestelmät niitä operoiville tutummaksi, kun on päästy syvällisemmin tarkastelemaan statistiikkaa ja katsomaan, toimiiko kaikki kuten pitää. Tarve nähdä järjestelmien, palveluiden ja palvelimien tila sekä ymmärtää niitä on suuri."

-- Jarmo Purkunen, tuotantopäällikkö, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Helkama-Auto: Monipuolinen Digia Enterprise kattaa toiminnot toiminnanohjauksesta verkkokauppaan

"Digia Enterprisen kotimaisuus oli jo hankintavaiheessa meille tärkeä puoli, ja sillä on edelleen merkitystä. Tuki on lähellä, saamme sitä omalla äidinkielellä ja kumppani tuntee toimintatavat. Tämä kaikki mahdollistaa sen, että meillä on Digian kanssa täydellinen kumppanuus ja teemme tosissamme töitä yhdessä."

-- Lea Taittonen, tietohallintopäällikkö, Helkama-Auto Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kaleva.fi: Parempi lukukokemus mobiilissa

"Mielelläni suosittelen Digiaa kumppaneille ja olen itse asiassa jo suositellutkin. Kehittäjiltä löytyi usein hyviä ratkaisuja, kuinka asioita kannattaa toteuttaa. Nyt kun sovellus on julkaistu, seuraamme innolla analytiikkaa. Vajaassa viikossa saatiin 3000 latausta. Ensi vuodelle on jo uusia mobiilikehityssuunnitelmia."

-- Heikki Luoma

Näytä referenssi

ReferenssiCase Stalatube: Digitalisaatio on valtava mahdollisuus, mutta matkaan ei kannata lähteä ilman karttaa

"Saimme erittäin hyvän käsityksen Digian konsulttien ammattitaidosta. Olemme tyytyväisiä siihen, miten workshopit vedettiin ja miten tulokset raportoitiin. Nyt meillä on selkeä suunnitelma useammalle vuodelle: tiedämme mitä kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä. Digian konsulteille voi antaa kiitettävän arvosanan."

-- Sami Packalén, myynti- ja markkinointijohtaja, Stalatube Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Sarokas: Nykyaikainen verkkokauppa avaa tien liiketoiminnan kasvulle

"Digialla on hyvä maine ja paljon referenssejä, he ovat tehneet tätä hommaa jo kauan. Olemme olleet tyytyväisiä Digian osaamiseen ja asiantuntijuuteen. Projektin alusta asti olemme olleet samalla aaltopituudella ja yhtä mieltä siitä, mitä tehdään seuraavaksi."

-- Juha Jääskeläinen, verkkoliiketoiminnan päällikkö, Rakentajan Sarokas Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase My Helsinki: Paikallisten kokoama kaupunkiopas

"Palvelu ei ole suljettu linnake, vaan vähän kuin muovailuvaha, josta voi rakentaa paljon uutta. Tilaajana on tajunnut vasta jälkeenpäin, miten avarakatseisesti palvelun laajentaminen on Digialla pidetty koko ajan mielessä. Ketteryys ja maalaisjärki ovat olleet Digian tekemisessä koko ajan mukana."

-- Aleksi Pahkala, projektipäällikkö, Helsinki Marketing

Näytä referenssi

ReferenssiCase Maritim: Palvelun pitää pelata eri asiakasryhmille ja eri kanavissa

"Tärkeintä ERP:ssä on mielestäni helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Meillä on talossa eri osastoja, kuten myymälä, tukku, varasto, huolto ja toimisto, joten eri osioiden välisen kommunikoinnin onnistuminen on olennaista. Toiminnanohjausjärjestelmää käyttää koko henkilökuntamme."

-- Kim Tigerstedt, toimitusjohtaja, Oy Maritim Ab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Etra: Käyttövarma Digia Enterprise mahdollistaa asiakkaiden joustavan palvelun

"Meiltä tullaan usein hakemaan erikoistuotteita ja ongelmiin ratkaisuja. Palvelun on oltava nopeaa ja tuotteiden löydyttävä helposti. Tässä Digia Enterprise on ollut todella käyttövarma."

-- Pekka Pöntiö, logistiikkajohtaja, Etra Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hedengren: Kun kirjava joukko järjestelmiä vaihtuu yhdeksi

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut kiitettävän ratkaisukeskeistä, ydinprosessit ja projektinjohto ovat toimineet hyvin. Asenne on kunnossa."

-- Marek Hintze, toimitusjohtaja, Hedengren

Näytä referenssi

ReferenssiCase Verisure: Tukea toimintatapojen muutokseen – mobiilisovellus kasvatti asiakasymmärrystä

"Meillä oli aika tiukka aikataulu sovelluksen toteuttamiselle ja se vaati myös Digian puolelta paljon joustoa ja venymistä. Tässä näkyi myös digialaisten suuri omistautuneisuus projektille. Pidin myös siitä, miten digialaiset miettivät sovellusta asiakasnäkökulmasta."

-- Tommi Heinimo, Installations and customer service coach, Verisure

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vapo: Esikartoitus auttoi ottamaan GDPR:n vaatimukset haltuun

"Ennen Digiaa kukaan ei pystynyt vakuuttamaan, että tietäisivät todella, minkälaisia toimenpiteitä meidän tulisi käytännössä pystyä tekemään, jotta olisimme ’compliant’. Projekti sujui nopeasti ja vastaavaa kartoitusta voin suositella muillekin."

-- Antti Kleemola, tietohallintojohtaja, Vapo

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kuopion Energia: Taloushallinnon pilviratkaisu avaa ovia tulevaisuuteen

"Digian kanssa asiat saatiin aina joustavasti sovittua ja projekti saatiin maaliin tiukasta aikataulusta huolimatta. Digialla kaikki ovat olleet hyvin asiantuntevia ja sitoutuneita tähän projektiin."

-- Eliisa Säntti, talousjohtaja, Kuopion Energia

Näytä referenssi

ReferenssiCase Taideyliopisto: Neljästä erillisestä sivustosta yksi yhtenäinen kokonaisuus

"Kyseessä oli aivan uuden organisaation laaja ja kunnianhimoinen sivusto, joten mistään helposta tehtävästä ei ollut kyse. Haasteita aiheutti sekin, että jotkin asiat ja määrittelyt muuttuivat matkan varrella. Rima oli koko ajan todella korkealla, mutta kaikesta selvittiin kuitenkin kunnialla. Digialla oli kiitettävän joustava ja ketterä ote tekemiseen."

-- Anna-Elina Matilainen, projektipäällikkö, Taideyliopisto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Nosto: Personoituja ostokokemuksia verkkokauppojen asiakkaille

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Digian kanssa. Digia on aina toimittanut mitä on luvannut, ja enemmänkin. Voin lämpimästi suositella Digiaa haastaviin integraatioprojekteihin."

-- Juha Valvanne, perustaja & Chief Product Officer

Näytä referenssi

ReferenssiCase PAM: Uusi jäsentietojärjestelmä vapauttaa työntekijöiden resursseja parempaan jäsenpalveluun

"Digian asiantuntijat ympäri taloa ovat tulleet mukaan projektiin ja olemme näin saaneet koko Digian osaamisen käyttöömme."

-- Jukka Mattila, talousjohtaja, PAM

Näytä referenssi

ReferenssiCase Etera: Tietojärjestelmien keskittäminen ketteröitti toimintaa

"Yhteistyö on sujunut hyvin. Digia on meille tärkeä kumppani, jonka kanssa kehitämme järjestelmiämme sekä prosessejamme jatkossakin."

-- Janne Ruuska, tietohallintojohtaja, Etera

Näytä referenssi

ReferenssiCase Cloetta: Mobiilisovellus tuo nopeutta ja laatua menekinedistäjien työhön

"Digialla oli ratkaisu, joka vastasi vaatimuksiimme hyvin pienellä räätälöinnillä. Yhteistyö on sujunut saumattomasti sekä käyttöönottoprojektin aikana että sen jälkeen."

-- Merja Kujala, järjestelmäasiantuntija, Cloetta

Näytä referenssi

ReferenssiCase Laurea: Kumppanitiedot komeasti hallintaan

"Digian toimintamallit ja laadunhallinta ovat sellaisia, että homma on pysynyt koko ajan hallussa. Mitä on sovittu, niin se on pitänyt. On voitu keskittyä tekemiseen."

-- Teemu Ylikoski, markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Laurea

Näytä referenssi

ReferenssiCase Liikennevirasto: SOA-toimisto ennustaa liiketoiminnan tulevaisuuden tarpeita

"Yhteistyö Digian kanssa on ollut avointa ja ratkaisulähtöistä. Ongelmia on aina, mutta niihin ei olla jääty vellomaan. Kaipaamme ratkaisuja ja ratkaisuvaihtoehtoja, ja niitä olemme myös saaneet."

-- Esko Hätälä, ICT-palveluiden yksikön päällikkö, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Feon: Uusi ERP ennätysajassa

"Digian hyvä päätöksentekokyky mahdollisti sen, että mentiin koko ajan eteenpäin. Kaiken kaikkiaan tämä oli haasteisiin nähden urani positiivisin ERP-hanke."

-- Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Satel: Kokonaisnäkymä asiakkuuteen on avain parempaan palveluun ja liiketoiminnan kehittämiseen

"Meillä on ollut Digian kanssa aiemmin hyvää yhteistyötä. Kokemuksemme mukaan Digia pitää minkä lupaa. Kokonaisuus oli juuri sitä mitä tarvitsimme – teknisesti, laadullisesti ja aikataulullisesti."

-- Aulis Törmä, Myyntijohtaja, Satel Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Varma: Ketterä toimintamalli pitää kehityspyörän pyörimässä

"Sekä konsultoinnissa että itse projektissa koimme, että Digialla oli yksinkertaisesti kovan tason asiantuntemusta. Lisäksi Digia on profiloitunut riittävän isoksi, mutta samalla riittävän ketteräksi toimijaksi."

-- Andreas Asuja, Arkkitehtuuripalvelujohtaja, Varma

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen tuotantopäiväkirja parantaa tiedon kulkua

"ProDiary on tärkeä työkalu siihen ikuiseen ongelmaan, ettei tieto kulje. Sovellus parantaa tiedon jakamista ja kulkua eri osastojen ja tuotantoyksikköjen välillä, sekä operaattoritasolta toimihenkilötasolle ja toisin päin."

-- Martti Laatikainen, käyttöpäällikkö, Savon Sellu Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hankkija: Omistajanvaihdos ja tiukka siirtymäaika asettivat puitteet laajalle talousjärjestelmäuudistukselle

"Meille välittyi alusta asti sellainen olo, että Digia oli valmis panostamaan yhteistyöhön. Pidimme Digiaa ketteränä toimittajana, joka pystyy reagoimaan asiakastarpeisiin nopeasti. Projekti pidettiin kasassa aikataulullisesti ja kustannuksellisesti. Meillä oli hyvä toimittaja, jonka kanssa yhteistyöhön olimme tyytyväisiä, ja alussa annetut lupaukset pitivät. IT-projektiksi tämä.."

-- Rainer Karjalainen, talousjohtaja, Hankkija

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ilmarinen: Integraatioarkkitehtuuri mahdollistaa muutoskyvyn ja uusien palveluiden kehittämisen

"Digialla oli olemassa oleva ratkaisu sekä tahto luoda sellainen malli, jossa menestyisimme yhdessä. Yhteistyö on ollut meidän näkökulmastamme erittäin hyvää ja toimivaa."

-- Janne Kangasluoma, Chief Enterprise Architect, Ilmarinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Tradeka: Sähköisen äänestämisen mahdollisuus on tätä päivää

"Olen varma, että sähköisen äänestyksen tarjoaminen osaltaan nosti äänestysaktiivisuutta niiden joukossa, jotka ovat kokeneet paperiäänestämisen vaivalloiseksi."

-- Perttu Puro, toimitusjohtaja, Tradeka

Näytä referenssi

ReferenssiCase Rexel: Sovellus avaa myymälän ovet vuorokauden ympäri

"Asiakkailla oli tarve käyttää omia mobiililaitteitaan asioidessaan Nonstop-myymälöissä. Digialta löytyi ratkaisu, joka mahdollisti asiakkaan omien älypuhelimien ja tablettien käyttämisen tuotteiden ottoon."

-- Jouko Tuominen, tietohallintojohtaja, Rexel Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Orient Occident: Asiakkaiden toiveet ohjaavat kehittämään parempia IT-ratkaisuja

"Digia on meille paikallinen kumppani, jonka kautta saamme ison yrityksen järjestelmän käyttöön ja toisaalta apua sen soveltamiseen meille sopivalla tavalla. Digialaiset tuntevat meidät vuosien yhteistyön jälkeen ja tietävät, miten juuri me saamme parhaan hyödyn irti järjestelmästä."

-- Mikko Puputti, toimitusjohtaja, Orient Occident

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hätäkeskuslaitos: Paikannus mobiilisovelluksella nopeuttaa avunsaantia hätätilanteessa

"Hätäkeskuslaitos on ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten hienosti sovellus on lyönyt itsensä läpi kansalaisten keskuudessa."

-- Marko Nieminen, johtaja, Hätäkeskuspalvelut

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lojer: ERP ja integroitu verkkokaupparatkaisu

"Digia on pystynyt auttamaan meitä muuttuvissa tilanteissa räätälöimällä ja myös kehittämällä ohjelmistoaan."

-- Ville Laine, toimitusjohtaja, Lojer Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia Oyj:n referenssit

Digia Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia