Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dear Lucy kokemuksia

Dear Lucy kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Dear Lucy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Gofore: Ketterä ratkaisu myynnin raportointiin

"Dear Lucyn lähestymistapa oli meille erinomainen: kevyt ja ketterä saas-palvelu, joka on nopea ja helppo ottaa käyttöön ilman pitkiä määrittelyjä tai implementointiprojekteja. Ykkösjuttu meille oli se, miten nopeasti Dear Lucyn sai käyttöön. Se oli erittäin helppoa! Parasta oli se, että itse asiassa minun ei tarvinnut tehdä juuri muuta kuin lisätä integraatio. Dashboardit.."

-- Jussi Nurminen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Quinyx: "Dear Lucyn dashboardit tuovat fokusta ja selkeyttä!"

"Jos etsit helppokäyttöistä dashboardia jaettavaksi henkilöstölle, Dear Lucy on erinomainen vaihtoehto! Jos olet B2B SaaS-yhtiö ja haluat kumppanin, jolta saat joustavan ja toimivan myynnindashboardin, Dear Lucy on hyvä valinta siihen. "

-- Andreas Sjölund

Näytä referenssi

ReferenssiCase Fondia: Sormi myynnin pulssille ja läpinäkyvyyttä avainlukuihin

"Omaa aikaani säästyy kokonainen päivä kuukaudessa – se jonka ennen käytin toistuvaan datankeruuseen käsin. Johtoryhmämme taas ei tarvitse mennä CRM:ään ja muihin järjestelmiin kaivelemaan tietoa, vaan se on heidän käytettävissään jatkuvasti Dear Lucyn kautta. Aivan erityisesti arvostamme sitä, että Dear Lucyn käyttöliittymä toimii hienosti myös mobiilissa. Harva.."

-- Tanja Piha

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy:n referenssit

Dear Lucy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia