Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager kokemuksia

DB-Manager:lla on yhteensä 12 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. DB-Manager kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka DB-Manager Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa markkinoinnin automaatiojärjestelmän TK Talous Oy:lle

"DB-Managerin toimittama ohjelmisto on selkeä, helppokäyttöinen ja tiedot pysyvät EU:n alueella. Lisäksi tuki on paras mahdollinen ja vieläpä suomenkielellä."

-- Taru Virtanen

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun JIT Consulting Oy:lle

"Olemme erittäin tyytyväisiä SuperOfficen käyttöön. Yksinkertaista käyttää ja kaikki oppivat. DB-Managerin palvelu on erittäin hyvää ja palvelua saa nopeasti."

-- Ville Uusitalo

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ohjelma-Aitta Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"DB-Manager Oy on erittäin luotettava, osaava ja kilpailukykyinen ohjelmistotoimittaja. Yritys ei jätä asiakastaan pulaan. DB-Managerin toimittavat ohjelmistot ovat alansa parhaimmistoa. SuperOffice CRM on helppokäyttöinen ja monipuolinen CRM ohjelmisto ja DB-Managerin antama tuki ohjelmistolle on kiitettävää."

-- Seppo Kaile

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Puusepänliike Puukas ky:lle toiminnanohjausjärjestelmän

"WinPlan tulee tehostamaan toimintaamme oleellisesti. Saamme mittatilaustuotteiden mitat helposti, nopeasti ja virheettömästi. Myös materiaalihukka vähenee."

-- Jorma Mustonen

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ercoset Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"Olen hankkinut DB-Managerilta aiemmin toiseen yritykseen SuperOffice CRM pilvipalvelun ja olin sen verran tyytyväinen palveluun, että nyt oli helppo päätös hankkia palvelu uudestaan samalta toimittajalta."

-- Juha Vartiainen

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Vohek Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"SuperOffice CRM vaikutti kaikkein selkeimmältä ja helppokäyttöisimmältä vaihtoehdolta ja tarjoukset saa sinne helposti."

-- Patrik Kivelä

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ruotsiin Väner Fönster AB:lle toiminnanohjausjärjestelmän

"DB-Managerin tarjoustenhallintaohjelma on meille "jättebra och perfekt"."

-- Jonas Malmkvist

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa toiminnanohjausjärjestelmän Ruotsiin Wåhlstedt Trading AB:lle

"Uusi toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa meitä tehostamaan toimintaamme ja lisäämään merkittävästi myyntiä. Voimme toimia erittäin ammattimaisesti ja kilpailukykyisesti. Tarjouskilpailujen voittaminen helpottuu varmasti."

-- Thomas Wåhlstedt

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Myynti ja Markkinointi Sorvaamo Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"Olen erittäin tyytyväinen SuperOffice CRM järjestelmään ja markkinoinnin automaatiossa käyttämääni eMarketeeriin. Yhteistyö DB-Managerin kanssa on ollut kaikin puolin mallikasta."

-- Pasi Järvinen

Näytä referenssi

ReferenssiGrano laajentaa SuperOffice CRM järjestelmän käyttöään

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön DB-Managerin kanssa. DB-Manager ymmärtää tarpeitamme ja toimittaa nopeasti tarvittavat laajennukset sekä toteuttaa haluamamme räätälöinnit tehokkaasti. DB-Manager Oy on meille yhteistyökumppani, jonka toimintaan voin aina luottaa."

-- Ingar Mölder

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa toiminnanohjausjärjestelmän Lepolan Puusepät Oy:lle

"DB-Managerin ohjelmisto on toiminut ja ollut hyödyllinen. Laskennat ovat helpottuneet ja ei ole tullut laskentavirheitä. Työmääräimet ovat yhdenmukaisia ja tarpeellinen tieto löytyy helposti kun tieto on tietyssä paikassa. Toiminta on systematisoitunut työntekijöiden kannalta."

-- Tero Lepola

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager jatkaa Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisujen toimittajan toiminnanohjausjärjestelmän laajentamista

"DB-Managerilla on paras tietotaito tällä toimialalla. Lisäksi ohjelmistokehityksen menetelmä on joustava, nopea ja ketterä. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Toiminta on myös kustannustehokasta. Tuotos-panos suhde on ollut erittäin hyvä, 2 - 3 kertaa tuottavampi kuin muut toimijat."

-- Ilkka Talaskivi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager Oy:n referenssit

DB-Manager Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia