logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Saat kaikki yrityksesi IT-palvelut ja -laitteet Data Groupista. Paikallinen palvelumme huolehtii kaikkien tietotekniikkaratkaisujesi toimivuudesta. Käytössäsi on 370 IT-ammattilaista ympäri Suomen.

Data Group

Yritysesittely

Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikan erikoisketju.

Saat kaikki yrityksesi IT-palvelut ja -laitteet Data Groupista. Paikallinen palvelumme huolehtii kaikkien tietotekniikkaratkaisujesi toimivuudesta. Käytössäsi on 370 IT-ammattilaista ympäri Suomen.
Työntekijöitä 370
Y-tunnus 0899256-9
Perustettu 1992
Www Kotisivut
Puh +358 (0) 45 327 7668
E-mail asiakaspalvelu@datagroup.fi

Toimipaikat    

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Markkinointi, Myynti, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Big Data, Dokumenttien hallinta, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Konesalipalvelut, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia: Microsoft, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Huolto ja korjaus, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Data Group

Sosiaalisessa mediassa

Data Group - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLaitteet ja ylläpito hankintaan yhdeltä toimittajalta

"Data Group seuraa aikaansa ja palvelu pelaa hyvin. Ongelmatilanteissa ratkaisuja löytyy nopeasti, ja yrityksen henkilökunta on osaavaa. Suosittelen Data Groupin palveluja mielelläni."

-- Eero Rantanen

Näytä referenssi

ReferenssiPuhdistamo hankkii kaikki tarvitsemansa tietotekniikan palvelut Data Groupilta

"Valitsimme Data Groupin yhteistyökumppaniksemme palveluiden kokonaisvaltaisuuden vuoksi. Saamme samasta paikasta laitteiden lisäksi niiden huollon ja ylläpidon. Yhteistyömme alkoi tulostinpalveluista ja laajeni siten, että nykyään Data Group täyttää kaikki tietoteknisten palveluiden tarpeemme. Olemme saaneet ajallaan kaiken, minkä olemme tarvinneet. Koskaan ei ole tarvinnut odotella.."

-- Riku Calderón

Näytä referenssi

ReferenssiToimintaa tukeva IT-ratkaisu

"Meidän ei tarvitse paljon heidän kanssa keskustella, kun he jo tietävät mistä kenkä puristaa. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Data Groupin kanssa."

-- Minna Mäkelä

Näytä referenssi

ReferenssiLangaton verkko luomutilalle

"Data Groupin kautta hankitusta TP-Linkin langattomassa verkossa oli merkittävä hintaero, melkein puolet muiden ratkaisuiden hinnasta."

-- Pekka Partanen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Data Group - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Nykyään tietoa ja hoidettavia asioita on paljon. On tärkeää, että tieto kulkee vaivattomasti ja mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta asiakkaasi saavat nopeaa palvelua, ja tiimisi työt edistyvät. Asennukset, päivitykset..

Data Group - Referenssit

Data Group - Bloggaukset

Data Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Data Group - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Data Group - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Data Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku