Mistä tiedät jälkeenpäin mitä todella on tapahtunut ja milloin? CySec Holvi™ tallentaa organisaation kaiken tietoliikenteen kuukausiksi ja vuosiksi. Monitasoinen turvallinen toteutus; vain luvansaaneet voivat käyttää. Soita heti, kysy lisää!

Perustiedot

Yritysesittely

CySec Holvi™: kyberturvallisuuden kivijalka

Saatavilla on satoja verkon turvajärjestelmiä, mutta yksikään ei pysty pysäyttämään kaikkia hyökkäyksiä. Osa parhaista hyökkääjistä jopa salaa tai poistaa lokitiedot ja varmuuskopiot, jolloin hyökkäyksen lähteestä tai aijankohdasta ei jää merkkejä. Kysymys kuuluu: mitä on tapahtunut?

Nyt tähän kysymykseen on vastaus, nimittäin CySec Holvi™. CySec Holvi™ on autonominen järjestelmä, joka tallentaa kaiken tietoliikenteen verkosta, mutta pysyy kuitenkin näkymättömänä käyttäjille ja hyökkääjille. Kaikki liikenne on turvallisesti saatavissa vuosia ja pidempään; se on vain luvansaaneiden käytettävissä. Voit etsiä mitä täsmälleen on tapahtunut.

CySec Holvi™ täydentää sinun verkkosi turvajärjestelmät.
Työntekijöitä
7
Y‑tunnus
2629236‑3
Perustettu
2014
www
Email
info@cysec.fi
Puh
+358 50 ICE WALL
Sosiaalinen media
Toimipaikat Espoo, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen: Tietoturva, Arkkitehtuuri, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, It-infrapalvelut

Teknologia: Linux

Toimialakokemus: Telekommunikaatio, Asiantuntijapalvelut, Pankki ja vakuutus, IT

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto, Konsultointi

Omat tagit: CySec Ice Wall, kyberturvallisuus, Docker, Microservices, IoT, Asioden Internet, Teollinen internet, cyber security, RedHat, OpenStack, internet, Sähköinen asiointi, Industrial Internet, koneiden internet, Hybridi pilvipalvelut, yksityinen pilvipalvelu, pilvipalvelut, Pilviteknologia, privaattipilvipalvelu, Cybersecurity, Centos, Pivate Cloud, Hybrid Cloud

Jäsenyydet

itpro-2017 logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu