Cybercom Finland kokemuksia

Cybercom Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Cybercom Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOutotec Sentinel - valvontasovellus

"Yhteistyö cybercomilaisten kanssa toimi koko projektin ajan, jopa kesälomalla löytyi asiantuntijoita käyttöönoton tukemiseen, sanoo Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja. Hän sanoo, että Sentinel toi muitakin tärkeitä asiakasetuja turvallisuuden parantamisen lisäksi, sillä se vähentää myös energian- ja vedenkäyttöä. Tämä vaikuttaa suoraan asiakkaidemme mahdollisuuksiin saavuttaa heidän asettamansa tavoitteet kestävälle kehitykselle, jotka ovat tärkeitä kilpailutekijöitä."

-- Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSandvik Mining and Construction: Tunneling Jumbo

"Osaaminen ja sitoutuminen sekä aikataulussa pysyminen ovat osoittautuneet Cybercomin ehdottomiksi vahvuuksiksi hankkeessa."

-- Jouko Muona, projekti-insinööri, Sandvik Mining and Construction.

Näytä referenssi

ReferenssiKONE E-LINK™: valvonta- ja hallintajärjestelmä

"Cybercomilla oli tarvittavat osaamiset saatavilla ja aiemmat kokemukset yhteistyöstä olivat positiivisia. Tätä taustaa vasten yhteistyötä oli helppo jatkaa myös E-Linkin osalta."

-- Jukka Salmikuukka, Platform Portfolio Manager, KONE

Näytä referenssi

ReferenssiMTV: Spotti.fi, kampanjalaskuri

"Luotamme Cybercomin asiantuntemukseen Spotti.fi-sivuston kehityksessä ja ylläpidossa. Olemme tehneet yhteistyötä menestyksekkäästi aina sivuston pystyttämisestä lähtien. Cybercomin avulla voimme keskittyä ydinosaamiseemme eli sisällön kehittämiseen."

-- Minna Mäkinen, Markkinointipäällikkö, BtoB - ja tapahtumamarkkinointi, MTV

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki kuulostaa paremmalta Musiikkitalossa

"Olemme olleet älyttömän tyytyväisiä. Cybercomin tiimi sai häkellyttävän nopeasti tilanteen haltuunsa ja toimi loistavasti. Tiimi piti minut ja muut avainhenkilöt jatkuvasti hyvin ajan tasalla, ja me puolestamme pystyimme välittämään tilannetiedot talon sisällä eteenpäin, sanoo Musiikkitalon toimitusjohtaja Katja Leppäkoski. Kehut saa myös tiimin oma-aloitteisuus. Työjonossa oli paljon tehtäviä, mutta tiimi pystyi hoitamaan niitä tehokkaasti samanaikaisesti. Vastuut oli määritelty ja hahmotettu hyvin. Leppäkoski sanoo, että Musiikkitalo kääntyy mielellään Cybercomin puoleen myös jatkossa, kun talon omat IT-osaajat tarvitsevat ulkopuolista apua tai tukea esimerkiksi ruuhkahuippujen aikana, sekä vuosittaisen health checkin tekemiseen. Apua tarvittaneen jo lähitulevaisuudessa esimerkiksi palomuurien uusimisessa.Erityisen hyvilläni olen siitä, että palvelukatkoja ei tullut missään välissä."

-- Katja Leppäkoski, Musiikkitalon toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiYmpäristöhallinnon verkkouudistus

"Saimme usean organisaation yhteisen projektin maaliin sovittamalla eri intressit yhteen jo alussa. Projektin aikaan Cybercomilta löytyi hienosti asiakaspalveluhenkistä asennetta ja joustavuutta, kun he toimivat meidän puolelta laajan organisaation kanssa. Nyt meillä on neljä modernia ja raikasta sivustoa auki ja niille on yhteinen graafinen ohjeisto. Ensireaktiot sivustoista ovat olleet positiivisia"

-- Suvi Reijonen, viestintäpäällikkö, Ympäristöministeriö

Näytä referenssi

ReferenssiALMA MEDIA: Kauppalehti.fi

"Olemme olleet tyytyväisiä erityisesti Cybercomin kykyyn tuottaa konesalipalvelut luotettavasti ja asiantuntevasti. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja joustavaa."

-- Pia Ruusukivi, Kehityspäällikkö, Kauppalehti.fi

Näytä referenssi

Siirry Cybercom Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cybercom Finland Oy:n referenssit

Cybercom Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Googlen PWA-teknologia tukee Mobile always -tekemistä
Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia