Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Tarjoamme innovatiivisia ja kestäviä ohjelmistokehitys- ja pilvipalveluita.

Cybercom Finland Oy

Yritysesittely

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Cybercomissa työskentelee 1300 asiantuntijaa seitsemässä eri maassa. Suomessa meitä on n. 180 ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Asiakkaamme toimivat media-, teollisuus- ja energia-aloilla sekä julkisella sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa Alma Media, MTV, KONE, Outotec, Sandvik, Opetushallitus ja Väestörekisterikeskus

Cybercom on perustettu vuonna 1995. Olemme osa Cyber
Työntekijöitä 180
Y-tunnus 1516651-3
Perustettu 1995
Www Kotisivut
Puh 0104364000
E-mail marketing@cybercom.com

Toimipaikat     Helsinki, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Open source, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala, WordPress, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Kauppa, Media, Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Cybercom Finland

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Cybercom Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOutotec Sentinel - valvontasovellus

"Yhteistyö cybercomilaisten kanssa toimi koko projektin ajan, jopa kesälomalla löytyi asiantuntijoita käyttöönoton tukemiseen, sanoo Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja. Hän sanoo, että Sentinel toi muitakin tärkeitä asiakasetuja turvallisuuden parantamisen lisäksi, sillä se vähentää myös energian- ja vedenkäyttöä. Tämä vaikuttaa suoraan.."

-- Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSandvik Mining and Construction: Tunneling Jumbo

"Osaaminen ja sitoutuminen sekä aikataulussa pysyminen ovat osoittautuneet Cybercomin ehdottomiksi vahvuuksiksi hankkeessa."

-- Jouko Muona, projekti-insinööri, Sandvik Mining and Construction.

Näytä referenssi

ReferenssiKONE E-LINK™: valvonta- ja hallintajärjestelmä

"Cybercomilla oli tarvittavat osaamiset saatavilla ja aiemmat kokemukset yhteistyöstä olivat positiivisia. Tätä taustaa vasten yhteistyötä oli helppo jatkaa myös E-Linkin osalta."

-- Jukka Salmikuukka, Platform Portfolio Manager, KONE

Näytä referenssi

ReferenssiALMA MEDIA: Kauppalehti.fi

"Olemme olleet tyytyväisiä erityisesti Cybercomin kykyyn tuottaa konesalipalvelut luotettavasti ja asiantuntevasti. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja joustavaa."

-- Pia Ruusukivi, Kehityspäällikkö, Kauppalehti.fi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cybercom Finland - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Cybercom Finland - Referenssit

Cybercom Finland - Bloggaukset

Cybercom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cybercom Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Cybercom Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku