Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Crasman kokemuksia

Crasman:lla on yhteensä 9 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Crasman kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Crasman Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiBeelyn verkkokaupan sisällä sykkii Crasmanin luoma sydän

"Beely on matkalla maailmanluokan toimijaksi. Tarvitsimme digiekosysteemin rakentamiseen sellaisen kumppanin, joka oikeasti pystyy elämään ajassa, katsoo eteenpäin ja on modernisti liikkeellä. Verkkokauppa on Beelyn sykkivä sydän. Siksi haluamme kumppaneiksi samanlaisella asenteella olevia toimijoita."

-- Pertti Pigg, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHappySignals kulkee kohti personoitua verkkosivustoa

"Ennen verkkosivuston kehitystyötä HappySignals ja Crasman tekivät yhdessä digistrategian, joka keskittyi erityisesti liiketoiminnalle tärkeiden avainarvojen määrittelyyn. Päätavoitteiksi nousivat myyntisyklin nopeuttaminen ja myynnin hyväksymien liidien määrän kasvu. Crasmanin strategit olivat valmistautuneet hyvin, kuulivat oleellisen, lukivat rivienkin välistä ja muotoilivat.."

-- Pasi Nikkanen, Chief Product Officer

Näytä referenssi

ReferenssiMessukeskuksen lippuverkkokauppa on hyvä esimerkki tilanteesta, jossa räätälöity ratkaisu tuo merkittäviä hyötyjä

"Meille tärkeitä asioita olivat Crasmanin kotimaisuus, vaikuttavat referenssit sekä toimintamalli, jossa Crasman ottaa vastuun koko paketista – alustaratkaisusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Crasmanin referenssit olivat monella tapaa paljon vaativampia kuin meidän tarpeemme edellytti, joten luottamus oli heti alussa vahva."

-- Mikko Levo, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Palmia: asiakas keskiöön myös uudistetussa verkkopalvelussa.

"Crasman osoitti heti myyntivaiheessa tehneensä pohjatyöt hyvin ja ymmärtävänsä tarpeitamme verkkoviestinnässä. Koko Crasmanin tiimi tuli tapaamaan meitä, ja kemiat tuntuivat kohtaavan erinomaisesti. Meille tuli olo, että voimme luottaa tähän porukkaan."

-- Henna Mikkonen-Kemppainen

Näytä referenssi

ReferenssiPeikon verkkosivusto keskittyy asiakasnäkökulmaan

"Crasmanin toteuttama verkkopalvelu tukee tehokkaasti Peikon maailmanlaajuista myyntiä ja markkinointia. Sisällön näkökulmasta sivustolla korostuvat eri palveluiden tuottamat hyödyt ja ratkaisut. Lisäksi Crasman loi sisällönhallinnalle prosessin, jonka avulla kaikki sisältö on helposti jaettavissa globaaleihin ja paikallisiin kanaviin."

-- Molli Nyman, markkinointijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vexve: pitkäaikainen yhteistyö ja molemminpuolinen luottamus helpottavat viestintää ja uusiin projekteihin ryhtymistä

"Crasman on yksi tärkeimmistä yhteistyötahoistamme markkinoinnin saralla. On ehdottomasti etu, että verkkopalvelun ja graafisen suunnittelun voi keskittää yhdelle kumppanille. Näin aikaa ei tarvitse käyttää siihen, että useita eri kumppaneita saatetaan ajan tasalle."

-- Maija Lehtinen, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Hakki Pilke: Digimarkkinointi on kansainvälisen viennin kulmakivi

"Crasmanin tiimi on ollut suuri apu tekemisen kehittämisessä, ideoiden sparrailussa ja strategian laatimisessa. Heille on kertynyt monialaista osaamista ja markkinaymmärrystä eri toimialoilta ja erikokoisilta toimijoilta"

-- Jori Mylläri, vientijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLaakkonen.fi - Autojen verkkokauppa

"Tarvitsimme verkkopalvelumme uudistukseen luotettavan kumppanin, joka vie asioita eteenpäin täsmällisesti. Crasman vastasi koko projektista eli konseptoinnista, käyttöliittymäsuunnittelusta, käyttäjätestauksesta, määrittelystä ja teknisestä toteutuksesta. Tilaajan kannalta on ilahduttavaa, että olemme pysyneet budjetissa, eikä matkan varrella ole tullut mitään yllättäviä.."

-- Tea Koivisto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kontio: Uusi verkkopalvelu toi lisää diilejä ja näkyvyyttä

"Crasmanilla on tekninen osaaminen aivan huippuluokkaa. Arvostan, että crasmanilaiset ehdottavat meille uusia ja luovia ratkaisuja sekä haastavat meitä hyvällä tavalla. Meillä on tilauksemme taustalla näkemys ja ajatus, mutta he johdattavat meitä suunniteltua parempaan ratkaisuun."

-- Jonas Lindeman, myynti- ja markkinointijohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Crasman kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Crasman Oy:n referenssit

Crasman Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia