Crasman on erikoistunut verkkoliiketoiminnan kokonaisratkaisuihin, jotka kattavat ulkoisen ja sisäisen viestinnän, kaupankäynnin, aineistonhallinnan ja monikanavajulkaisun. Crasman suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää.

Crasman Oy Perustiedot

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä
45
Y‑tunnus
1045259‑6
Perustettu
1996
www
Email
Puh
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Viestintä

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, Mobiilikehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress, Linux, Mac OS, Windows, Magento

Toimialakokemus: Valmistava teollisuus, Urheilu, viihde ja virkistys, Rakentaminen, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Crasman, konseptointi, suunnittelu, palvelumuotoilu, käyttäjäkokemus, asiakaskokemus, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen liiketoiminta, Digitaalinen strategia, kaupan digitaaliset ratkaisut

Jäsenyydet

e-commerce-2017 logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

VERKKOSIVUSTOT JA VERKKOPALVELUT


Verkkosivustot ovat yhä useammin toiminnallisia verkkopalveluita, jotka mahdollistavat monipuolisen asioinnin asiakaspalvelusta ostamiseen ja liiketoiminnan ydinprosessien ohjaamiseen. Yrityksen oma verkkosivusto on usein myös tärkein myynnin ja markkinoinnin kanava. Hyvän hakukonelöydettävyyden edellytyksenä on laadukas sisältö, jota voidaan tukea hakukoneoptimoidulla verkkosivustolla ja hakukonemarkkinoinnilla.


VERKKOPALVELUT JA VERKOSSA ASIOINTI


Moderni verkkopalvelu sisältää usein integraatioita muihin järjestelmiin, jotka mahdollistavat esimerkiksi varauksen tekemisen, asiakastietojen päivittämisen tai tilaushistorian tarkastelun. Tietyille sidosryhmille voidaan myös rakentaa kirjautumisen takana toimivia ekstranet-palveluita, jotka sisältävät ryhmäkohtaisia toiminnallisuuksia. Myös verkkokaupat ovat yksi verkkopalveluiden tyyppi, joihin useimmiten sisältyy integraatioita maksu-, tuotehallinta-, varastonhallinta- ja logistiikkajärjestelmiin. Verkkopalvelun teknologia valitaan käyttötarkoituksesta ja tavoitteista riippuen. Usein teknologiavalinta kannattaa tehdä tulevaisuuden näkymien perusteella: missä palvelun tulee olla vuoden tai kahden kuluttua ja miten teknologia mahdollistaa digitaalisen liiketoiminnan skaalauksen suuremmaksi.


LIIKETOIMINNAN TAVOITTEET JA ANALYTIIKKA KEHITYSTÄ OHJAAVINA TEKIJÖINÄ


Verkkopalveluille pitää pystyä asettamaan tavoitteita, joiden toteutumista seurataan. Kävijäseuranta kerää tietoja sivuston tai palvelun käyttäjistä, suosituimmista sisällöistä, saapuvan liikenteen lähteistä ja asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Analytiikassa asiantuntija tutkii näitä tietoja ja tekee niiden perusteella konkreettisia ehdotuksia palvelun ja yrityksen liiketoiminnan kehittämiseksi.


KASVUHAKKEROINTI TUO JATKUVAA KASVUA


Menestyvän verkkopalvelun kehitys jatkuu julkaisun jälkeen. Toiminnallisuuksien ja sisältöjen kehittämisen lisäksi verkkopalvelun luomaa liiketoimintaa voidaan edistää kasvuhakkeroinnilla, joka hyödyntää kokonaisvaltaisesti digitaalista markkinointia, hakukonemarkkinointia ja hakukoneoptimointia liikenteen ja konversion kehittämisessä. Lue lisää kasvuhakkeroinnista.Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

LAADUKKAIDEN VERKKOKAUPPOJEN SUUNNITTELIJA JA TOTEUTTAJA


Suunnittelemme ja toteutamme laajoja ja B2B- ja B2C -verkkokauppoja asiakkaillemme. Kiinnitämme erityistä huomiota oikeisiin teknologiavalintoihin, integroitavuuteen, nopeuteen ja skaalautuvuuteen. Verkkokauppakumppanina tarjoamme myös liikenteen ja konversion kasvattamiseen tähtäävät palvelut.


MIKÄ VERKKOKAUPPA-ALUSTA KANNATTAA VALITA?


Verkkokauppa-alusta valitaan aina liiketoiminnan erityispiirteiden, toimintaympäristön ja käyttötarkoituksen mukaan. Huomioitavia seikkoja valinnassa ovat esimerkiksi arvioitu kävijämäärä, kieliversiot, tarvittavat integraatiot ja asiointikokemuksen asettamat vaatimukset. Myös ylläpitopalvelut vaihtelevat järjestelmäkohtaisesti. Ylläpidon osalta valinnassa tulee huomioida erityisesti nopeus, skaalautuvuus ja tietoturva.


MAGENTO 2 VAI RÄÄTÄLÖITY VERKKOKAUPPA?


Crasman tarjoaa verkkokaupparatkaisuja tarpeen mukaan valittavalla teknologialla. Maailman käytetyin verkkokauppa-alusta Magento sisältää paljon valmistoiminnallisuutta ja soveltuu parhaiten kauppoihin, joissa valmistoiminnallisuuksiin tehdään vain vähän tai ei ollenkaan räätälöintejä. Crasman Stage mahdollistaa asiakaskokemuksen täydellisen räätälöinnin ja ketterät integroinnit eri järjestelmiin.


Verkkokauppaa perustettaessa on pureuduttava kohdeyleisöihin, markkinointiin, tuotetiedon hallintaan, teknologiaan, logistiikkaan, maksutapoihin ja analytiikkaan. Oikean verkkokauppatoimittajan ja -alustan löytäminen mahdollistaa verkkokaupan määrätietoisen ja pitkäjänteisen kehittämisen.


VERKKOKAUPPA­REFERENSSEJÄMMETarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu