Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Contribyte kokemuksia

Contribyte kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Contribyte on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPohjantähti kehitti raportointia ja käyttäjäoikeuksien hallintaa Contribyten avulla

"Contribyten asiantuntijuus ja osaaminen on mielestämme ollut todella hyvää. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja joustavaa, ja olemme arvostaneet sitä todella paljon."

-- Jari Rekilä

Näytä referenssi

ReferenssiValtori yhtenäisti tuotepäälliköiden osaamista Contribyten valmennuksen avulla

"Contribytellä on vahva osaaminen ja näkemys tuotejohtamisesta, ja se on osattu välittää hyvin meidän tuotepäälliköille. Lisäksi kouluttajat ovat toimineet hyvinä sparrailukumppaneina, joiden kanssa tuotepäälliköt ovat voineet pallotella ideoita ja tarpeita sekä kysyä neuvoja ja vinkkejä!"

-- Ilkka Kontio

Näytä referenssi

ReferenssiSerres päivitti tuotehallinnan osaamista Contribyten etäkoulutuksella

"Voisin suositella etäkoulutusta kaikille tiimeille ja yrityksille, koska se toimii erittäin hyvin. Toki se eroaa perinteisestä luokkahuonekoulutuksesta, mutta se on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa, joka pystyy keskittymään opiskeluun kotoa käsin!"

-- Laure Lacoste

Näytä referenssi

ReferenssiKaleva Media vahvisti tuotejohtamisen osaamistaan koulutuksella

"Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen."

-- Tommi Silfverhuth

Näytä referenssi

ReferenssiDNA yhdenmukaisti tuotekehitystään Contribyten koulutuksen avulla

"Contribyten kanssa toimiminen on ollut mielestäni joustavaa. Heidän kouluttajansa ovat olleet asiantuntevia ja he pystyivät tarjoamaan sellaisen muokatun koulutuskokonaisuuden, mitä me toivoimmekin."

-- Mikko Saarentaus

Näytä referenssi

ReferenssiABB SAFe mallin käyttöönotto koko organisaatioon

"Kokemuksiemme mukaan Contribyte on ihan Suomen parhaita toimijoita tällä alalla. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä heiltä saamaamme palveluun. Yhteistyö on hirveän mutkatonta. Se on ihan kuin omien kollegoiden kanssa juttelisi. Meillä on todella avoin toimintaympäristö"

-- Juha Ekholm

Näytä referenssi

ReferenssiHelvarin tuotekehityksen ketteröittäminen

"Koen, että saamme Contribyten palveluista hyvin vastinetta rahalle. Tämä on parempi vaihtoehto kuin se, että rakentaisimme omaa kompetenssia tälle alueelle. Kun teemme yhteistyötä sellaisen yrityksen kanssa, joka tekee töitä myös monen muun yrityksen kanssa, on heidän näkemyksensä ja kokemuksensa meille todella hyödyllistä"

-- Tommi Raivisto

Näytä referenssi

ReferenssiSamlink SAFe käyttönotto

"Contribyten kokemuksen avulla pystyimme välttämään SAFe-mallin käyttöönottoon liittyviä sudenkuoppia ja saimme nopeutettua muutosprosessiamme."

-- Sami Suuronen

Näytä referenssi

ReferenssiEtera - Tietohallinen ketteröittäminen

"Contribyten avulla Eteran toiminnasta saatiin selkeämpi kuva, ja muutosjohtaminen on nyt tavoitteellisempaa."

-- Janne Ruuska

Näytä referenssi

ReferenssiPaytrail - Tehokkuun kasvattaminen ja ketteryyden vahvistaminen

"Contribyte tarjosi meille uusinta tutkimustietoa sekä muista yrityksistä saatua tosielämän kokemusta, mikä valoi uskoa päätöksentekoon. Projektin myötä niin toimintamme kokonaistehokkuus kuin henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyskin ovat kasvaneet huomattavasti."

-- Markus Laurio

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte:n referenssit

Contribyte:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia