Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Contrasec kokemuksia

Contrasec kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Contrasec Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiInsinööritoimisto Erkki Leskinen hankki IT-palvelut naapurista

"Todella tyytyväisiä olemme olleet Contrasecilta saamaamme palveluun. Erityisesti tyytyväisiä olemme olleet VPN-yhteyteemme, joka on toiminut vallan erinomaisesti nyt, kun henkilökuntamme on tehnyt töitä kotona."

-- Eero Leskinen, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy

Näytä referenssi

ReferenssiBuildien kasvun myötä syntyi tarve IT-palveluiden ulkoistamiselle

"Olemme olleet tyytyväisiä etenkin Contrasecin nopeaan reagointikykyyn ongelmatilanteissa. On tärkeää, että yrityksemme henkilökunta voi keskittyä liiketoimintaan, eikä aika mene enää sisäisten IT-haasteiden ratkomiseen."

-- Petri Saarinen, CTO Buildie Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVTS-KODIT ULKOISTI IT-PERUSTIETOTEKNIIKKAPALVELUT CONTRASECILLE

"Palveluiden siirrot Contrasecille ovat menneet sujuvasti ja toimintaa tarpeettomasti häiritsemättä. Siirtojen yhteydessä esille tulleet ennakoimattomat tilanteet Contrasec on hoitanut hallitusti hyvällä ammattitaidolla. "

-- Isto Jortikka, talousjohtaja, VTS-kodit

Näytä referenssi

ReferenssiIT-palveluiden ulkoistus tukee Tamturbon kasvua ja kansainvälistymistä

"Contrasecin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Asiat hoituvat sovitulla tavalla ja koko Contrasecin porukka on aidosti mukana rakentamassa Tamturbolle parhaita ICT-ratkaisuja"

-- Henrietta Hako-Rita, Manager, Digital Ecosystem

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Contrasec kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contrasec Oy:n referenssit

Contrasec Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia