Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Comping Oy

Compingissa keskitymme pääasiallisesti Citrixin tuoteportfolioon. Osaamisemme pohjautuu tuoteosaamiseen, parhaisiin käytäntöihin ja vankkaan, yhteensä lähes vuosisadan kokemukseen alalla. Korkean osaamistasomme osoitamme saavuttamillamme korkeimmilla mahdollisilla Citrix –sertifiointitasoilla, jotka Citrix on konsulteillemme myöntänyt. Kaikilla konsulteillamme Citrixin on CCIA tai CCE -tutkinto. Meiltä löytyy todella hyvä ja syvällinen tuntemus Microsoft -tuotteista, omaamme myös näistä sertifiointeja. Pääasiallinen osaamisalueemme on kuitenkin Citrix. Comping on "bändi" eteviä konsultteja. Pidämme asiakkaamme johtohahmoinamme. Keskitymme asiakkaaseen ja heidän liiketoimintansa tuotteidensa tukemiseen. Meidän "komppaajien" tehtävänä on tarjota ideoita, konsepteja ja teknisiä ratkaisuita, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä huoletta saavuttamaan entistä parempia tuloksia liiketoiminnassaan.

Comping Oy - Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä -
Y-tunnus 2473877-1
Perustettu -
Www www.comping.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Comping - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Comping - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Comping - Referenssit

Comping - Bloggaukset

Comping - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Comping - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Comping kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku