Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Codento kokemuksia

Codento kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Codento Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHolvi. Jatkuva parantaminen ja palveluiden kehittäminen

"Codentolaiset ovat kyllä täällä meillä kuin omat työntekijät, heillä on samat hupparit kuin meilläkin, käyvät meidän juhlissa ja osallistuva koko toimintaan ihan niin kuin omat työntekijät. Meillä on ollut kaikinpuolin aika helppo suhde pyörittää, silloin on aika mukava tehdä töitä yhdessä. Toinen ei siinä edes tunnu palveluntarjoajalta, hän on ihan kuin kuka tahansa muu.."

-- Oskar Frankenhaeuser

Näytä referenssi

ReferenssiDatavisualisointia Instanssi Oy:lle tekstianalytiikkatyökalun avulla

"Kaikki sujui tosi hyvin, ja saimme sellaisen lopputuloksen, mistä oltiin puhuttukin. Kaiken kaikkiaan codentolaiset olivat mukavaa porukkaa. Heiltä löytyi juuri oikeaa asiantuntemusta ja Codenton päässä ymmärrettiin, mistä on kyse. Tuli heti luottamus, että kyllä nämä ihmiset tietävät mitä tekevät, ja talosta löytyi jopa tekstianalytiikan ja kieliteknologian osaamista, mikä oli.."

-- Camilla Magnusson

Näytä referenssi

ReferenssiKehmet ohjeistaa kaupungin palveluiden kehittämistyötä

"Lähdimme alunperin selvästi tietoteknologiaratkaisujen kehittämisestä liikkeelle. Kun se puoli saatiin kuntoon, halusimme syksyn 2019 aikana konkretisoida nimenomaan toiminnan kehittämistä Lean-prosessina. Tästä olen hyvin innoissani, koska pääsemme hyödyntämään syvemmin Codenton Lean-osaamista"

-- Ilkka Kautto

Näytä referenssi

ReferenssiBisnode: Jatkuva ohjelmistokehitys

"Kun valitsimme kehittäjätiimin jäseniä, painotimme teknistä osaamista ja vahvaa menetelmäosaamista. Olemme saaneet valmista aikaan nopealla tahdilla ja saaneet samaan aikaan pidettyä laadun korkeana. "

-- Pär Österlund

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Yliopisto / VERIFIN. CBRN Toolbox tunnistaa kemikaalivaarat

"Kaikki on sujunut Codenton kanssa erittäin hyvin ja valmista tulosta on syntynyt aikataulussa. Vielä vartti ennen kuin lähdin lentokentälle kohti Ateenaa, asennettiin softaa kannettavaani, joten kiireiseen aikatauluihinkin codentolaiset ovat pystyneet taipumaan. Laurilla oli hyvä kokonaisnäkemys projektista ja codentolaiset osasivat keskittyä olennaiseen rönsyilemättä sivupoluille,.."

-- Matti Kuula

Näytä referenssi

ReferenssiFrantic - Koko organisaation matka kohti ketteryyttä ja jatkuvan parantamisen kulttuuria.

"Olen itse ollut alkuunpanemassa tämän koko muutosmatkan Codenton kanssa, ja innolla seuraan nyt, miten tämä levittäytyy koko organisaatioon"

-- Maija Typpi-Häkkinen

Näytä referenssi

ReferenssiTerveystalolle Kaizen Eventeillä jatkuva parantaminen organisaatiokulttuurin ytimeen.

"Kaizen Event tarjosi enemmän välineitä siihen, miten ihmiset otetaan työhön mukaan ja miten he saavat itse parannustyöstä myös. Se oli tässä iso onnistuminen. Kehut ja hymynaamat olivat aika ylitsevuotavia."

-- Eeva Nyberg-Oksanen

Näytä referenssi

ReferenssiTamrolle räätälöinnillä tehokkaampaa ketteryyttä

"Valmennus oli intensiivistä, ja työskentelysessioissa vallitsi hyvä ja innostunut tunnelma. Luentosettien sijaan käytiin heti käytännön haasteiden kimppuun. Ratkottiin siis ihan oikeita asioita oikeissa projekteissa heti alusta lähtien, mikä tuntui meistä erityisen mielekkäältä. Läpinäkyvyys ja hallinnan tunne on selkeästi lisääntynyt projekteissa, ja asiantuntijat ovat.."

-- Päivi Thuneberg

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Codento kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codento Oy:n referenssit

Codento Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia