Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kumppani organisaatiosi kehitykseen.

Codento Oy

Yritysesittely

Codento on ketterän ohjelmistokehityksen edelläkävijä ja haastavien muutosprojektien kumppani. Saat meiltä räätälöityjen ohjelmistojen kehityspalvelut, konsultointia ja valmennusta työtapojen parantamiseen ja johdon konsultointia muutosprojekteissa. Meitä on noin 50 ohjelmistokehityksen ja menetelmäkonsultoinnin asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsee Fennia-korttelissa Helsingin keskustassa.
Työntekijöitä 48
Y-tunnus 1965324-7
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh 040 729 2733
E-mail info@codento.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Open source, Oracle, Angular, Django, Node.js, React, C, C#, C++, Clojure, Java, Javascript, PHP, Python, Liferay, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Codento, lean ohjelmistokehitys, avoimet rajapinnat, AWS, Amazon AWS, OpenStack, Lean, Modern Agile, Digitalisaatio, Agile, palvelumuotoilu, Digitaalinen käyttökokemus, Käytettävyys, käytettävyyssuunnittelu, ketterä ohjelmistokehitys, web-ohjelmistokehitys, GIS, OpenLayers, Geoserver, Docker, Web Development, Web API, ansible, PostgreSQL, Kubernetes, tietokannat, relaatiotietokannat, SQL tietokannat, tietokantakonsultointi, arkkitehtuurisuunnittelu, Tietoturva-auditoinnit, MariaDB, MongoDB, Spring Boot, Paikkatietosovellukset, OpenStreetMap, terraform, paikkatietorajapinnat, Leaflet, GDAL, MapBox, vektoritiilet, Unicode, DevOps, sosiocracy

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Codento - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTerveystalolle Kaizen Eventeillä jatkuva parantaminen organisaatiokulttuurin ytimeen.

"Kaizen Event tarjosi enemmän välineitä siihen, miten ihmiset otetaan työhön mukaan ja miten he saavat itse parannustyöstä myös. Se oli tässä iso onnistuminen. Kehut ja hymynaamat olivat aika ylitsevuotavia."

-- Eeva Nyberg-Oksanen

Näytä referenssi

ReferenssiDatavisualisointia Instanssi Oy:lle tekstianalytiikkatyökalun avulla

"Kaikki sujui tosi hyvin, ja saimme sellaisen lopputuloksen, mistä oltiin puhuttukin. Kaiken kaikkiaan codentolaiset olivat mukavaa porukkaa. Heiltä löytyi juuri oikeaa asiantuntemusta ja Codenton päässä ymmärrettiin, mistä on kyse. Tuli heti luottamus, että kyllä nämä ihmiset tietävät mitä tekevät, ja talosta löytyi jopa tekstianalytiikan ja kieliteknologian osaamista, mikä oli.."

-- Camilla Magnusson

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Yliopisto / VERIFIN. CBRN Toolbox tunnistaa kemikaalivaarat

"Kaikki on sujunut Codenton kanssa erittäin hyvin ja valmista tulosta on syntynyt aikataulussa. Vielä vartti ennen kuin lähdin lentokentälle kohti Ateenaa, asennettiin softaa kannettavaani, joten kiireiseen aikatauluihinkin codentolaiset ovat pystyneet taipumaan. Laurilla oli hyvä kokonaisnäkemys projektista ja codentolaiset osasivat keskittyä olennaiseen rönsyilemättä sivupoluille,.."

-- Matti Kuula

Näytä referenssi

ReferenssiHolvi. Jatkuva parantaminen ja palveluiden kehittäminen

"Codentolaiset ovat kyllä täällä meillä kuin omat työntekijät, heillä on samat hupparit kuin meilläkin, käyvät meidän juhlissa ja osallistuva koko toimintaan ihan niin kuin omat työntekijät. Meillä on ollut kaikinpuolin aika helppo suhde pyörittää, silloin on aika mukava tehdä töitä yhdessä. Toinen ei siinä edes tunnu palveluntarjoajalta, hän on ihan kuin kuka tahansa muu.."

-- Oskar Frankenhaeuser

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Codento - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Codenton menetelmäkonsultoinnin osaajat auttavat fokusoimaan oleelliseen, tuovat toimintaan läpinäkyvyyttä ja ennakoitavuutta sekä auttavat kommunikoinnissa ja oppien ottamisessa käyttöön.

Otamme vastuun..

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Otamme vastuun toimintojen leaniyttämisestä ohjelmistokehityksestä liiketoiminnan järjestämiseen asti. Voimme auttaa joko alkutaipaleella, jolloin tekemisen perusteet, sopimukset ja käytänteet luodaan (5s, mittaaminen,..

Ohjelmistokehitys

Autamme kiteyttämään liiketoiminnan tarpeen tuotevisioksi ja edelleen laadukkaaksi palveluksi. Teemme skaalautuvaa ja hajautettua arkkitehtuuria moderneilla teknologioilla.

Teemme kestävää, liiketoiminnalle..

Codento - Referenssit

Codento - Bloggaukset

Codento - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codento - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Yhteisiä päätöksiä ja fiksua tekemistä!

Codenton yrityskulttuuria leimaa järkevästi tekeminen ja älyllinen uteliaisuus. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja siihen, millaisiin projekteihin osallistut. Jos asiakas ei erityisesti muuta vaadi, niin töitä saat tehdä etänä, päättää itse työajat sekä valita mielekkäimmät työkalut projektiisi. Meillä omaa persoonaa ei tarvitse erottaa työstä – Codento tukee työntekijöidensä harrastuksia. Pidämme muutenkin työelämän ja vapaa-ajan tasapainossa.

 

Tule rakentamaan sosiokratia-kulttuuria kanssamme!

Pääset myös rakentamaan kanssamme teal-toimintatapaa. Olemme muuttuneet yhdessä tekemisen sociocracy-firmaksi, jossa pääset vaikuttamaan asioihin. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä alusta asti antamaan oma kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

 

Tiimin tuki turvanasi

Myymme asiakkaillemme yksittäisten konsulttien sijasta vähintään 2–3 hengen tiimejä. Et siis joudu asiakkaalle yksin, vaan saat mukaasi ainakin yhden mukavan kollegan. Tiiminä on helpompi kohdata asiakkaan vaatimukset ja toisaalta viedä hyvää Codento-kulttuuria niin omaan kuin asiakkaankin tekemiseen.


Voit käydä tästä klikkaamalla lukemassa lisää arjestamme.

Codento - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Codento kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »