logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Codenton palveluita ovat lean-ohjelmistokehitys, IT-arkkitehtuurit ja ketterät menetelmät. Erikoistunut sekä yksityissektorin että julkishallinnon haastaviin ICT-kehitys- ja muutoshankkeisiin. Hansel-puitesopimustoimittaja.

Codento Oy

Yritysesittely

Codento on lean-ohjelmistokehityksen edelläkävijä ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka hyödyntää ketterän kehityksen keinoja. Räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut ja lean-menetelmäkehitys ovat pääliiketoiminta-alueemme. Codenton asiakasprojekteissa sekä yksityisellä että julkishallinnon puolella työskentelee 40 ammattilaista. Codento on Hansel-puitesopimustoimittaja. Yhtiö on perustettu 2005 ja toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 1965324-7
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh 040 729 2733
E-mail info@codento.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, C, C++, Java, Javascript, Python, Scala, Linux, Mac OS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Media, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö

Omat tagit: Codento, lean ohjelmistokehitys, avoimet rajapinnat, AWS, Amazon AWS, OpenStack, Lean, Modern Agile

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Codento - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Codento - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Codento - Referenssit

Codento - Julkaisut

Codento - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Codento - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Yhteisiä päätöksiä ja fiksua tekemistä!

Codenton yrityskulttuuria leimaa järkevästi tekeminen ja älyllinen uteliaisuus. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja siihen, millaisiin projekteihin osallistut. Jos asiakas ei erityisesti muuta vaadi, niin töitä saat tehdä etänä, päättää itse työajat sekä valita mielekkäimmät työkalut projektiisi. Meillä omaa persoonaa ei tarvitse erottaa työstä – Codento tukee työntekijöidensä harrastuksia. Pidämme muutenkin työelämän ja vapaa-ajan tasapainossa.

 

Tule rakentamaan sosiokratia-kulttuuria kanssamme!

Pääset myös rakentamaan kanssamme teal-toimintatapaa. Olemme muuttuneet yhdessä tekemisen sociocracy-firmaksi, jossa pääset vaikuttamaan asioihin. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä alusta asti antamaan oma kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

 

Tiimin tuki turvanasi

Myymme asiakkaillemme yksittäisten konsulttien sijasta vähintään 2–3 hengen tiimejä. Et siis joudu asiakkaalle yksin, vaan saat mukaasi ainakin yhden mukavan kollegan. Tiiminä on helpompi kohdata asiakkaan vaatimukset ja toisaalta viedä hyvää Codento-kulttuuria niin omaan kuin asiakkaankin tekemiseen.


Voit käydä tästä klikkaamalla lukemassa lisää arjestamme.

Codento - Rekryilmoitukset

 

Codento Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku