Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Codemen kokemuksia

Codemen:lla on yhteensä 4 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Codemen kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Codemen Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVerkostokumppanuus

"Olemme toimineet jo Codemenin alkutaipaleelta asti verkostossa. Verkosto on merkittävästi auttanut meitä kovassa kasvussamme ja jatkossakin luotamme Codemen-verkostoon ja näemme sen tärkeänä osana liiketoimintaamme. Olemme päässeet Codemenin avulla pienenä yrityksenä osallistumaan isompiin hankkeisiin, joka on ollut tärkeää firman kannalta."

-- Tuomas Kumpula, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiVerkostokumppanuus

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kumppanuuteemme Codemen Oy:n kanssa. Luottamuksellinen ja rehellinen dialogi on auttanut meitä löytämään Codemenin verkoston kautta liiketoimintaa, joka on vahvistanut omaa osaamistamme ja strategiamme toteuttamista."

-- Miikka Tuori, CEO & Co-Founder

Näytä referenssi

ReferenssiMobiilisovelluksen tietosuojaprojekti

"Ymmärsimme toisiamme ja liiketoimintamme tarpeet heti. Codemenin tietosuojakonsulttimme onnistui kuvaamaan tietosuojalainsäädännön vaatimukset ymmärrettävästi. Palvelun dokumentaatio on meille nyt tuttua ja pystymme huomioimaan henkilötietojen suojan ja rekisteröityjen oikeudet asianmukaisesti."

-- Satu Toijanaho, toimitusjohtaja, MST-Yhtiöt Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTietosuojan kuntokartoitus

" ”Solution Compass Oy on IoT-sensoriratkaisuihin ja IT-konsulttipalveluihin keskittynyt yhtiö. Tietosuojan kuntokartoitus oli meille osuva, joustavasti toteutettu ja konkreettisesti hyödyllinen palvelu. Projekti eteni sovitusti ja olimme lopputulokseen tyytyväisiä. Lopputuloksista on meille hyötyä myös liiketoiminnassamme, ei pelkästään hallinnon ja sisäisen toiminnan osalta..."

-- Ilkka Ahola, toimitusjohtaja, Solution Compass Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen Oy:n referenssit

Codemen Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia