Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Codemate kokemuksia

Codemate kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Codemate on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiEdita Prima – Digitaalisen aineistonhallinnan palvelun jatkuva kehittäminen

"Codemate on ollut Edita Priman strateginen digitalisaation kumppani jo pitkään. Olemme tänä aikana luoneet hedelmällisen ja kokonaisvaltaisen yhteistyön digitaalisten kehityshankkeiden ympärillä."

-- Jussi Naumanen, Head of Digital Services, Edita Prima Oy

Näytä referenssi

ReferenssiJutel – radiojärjestelmätuotteen uudistus ketterillä menetelmillä

"Minulla on pelkästään hyvää kerrottavaa Codematesta. Asiantuntijat ottivat asiat rauhallisesti ja pala kerrallaan. He ratkoivat haasteet ja formalisoivat prosessiamme. Lisäksi kerrottiin aina laajasti, mistä on kyse. Jokainen meillä Jutelilla ymmärsi, miksi teemme näitä asioita."

-- Olli-Pekka Lukkarinen, COO, Jutel

Näytä referenssi

ReferenssiGoogle Devtools UX – Google Flutter kehittäjäkokemus

"I was impressed by Codemate’s flexibility, responsiveness, and professionalism. The developers and the designer at Codemate worked hand-in-hand to ensure a well-executed project."

-- Tao Dong, Head of User Experience for Flutter, Google

Näytä referenssi

ReferenssiNetflix Metaflow UI – graafinen käyttöliittymä datatieteilijöiden tarpeisiin

"I’d like to give a really big thanks and shout-out to Codemate. They’ve been an amazing partner. The design work was excellent and through several development iterations they really delivered an excellent product. "

-- Brett Rose, Manager of ML infrastructure at Netflix

Näytä referenssi

ReferenssiNukute - uniapnean diagnosointi

"Kokemustemme perustella Codemate on erittäin tehokas ja joustava kumppani ohjelmistokehitykseen ja suunnitteluun. Voimme suositella lämpimästi."

-- Esa Hannila, Head of SW, Nukute Ltd.

Näytä referenssi

ReferenssiOma Tradeka jäsenportaali

"Yhteistyö Codematen kanssa sujui hyvin ja palvelu valmistui alkuperäisessä aikataulussa. Kaikki toivotut toiminnallisuudet eivät mahtuneet lähtöbudjettiin, mutta saimme sillä kuitenkin toimivan palvelun, jossa oli kaikki kriittisenä pidetyt ominaisuudet ja designsprintin aikana kehitettiin sellaistakin, jota emme itse olleet osanneet muuttaa tavoitteesta konkretiaksi. Kommunikointi oli.."

-- Satu Niemelä

Näytä referenssi

ReferenssiVuoden Urheilija -äänestys

"Liiton oli helppo lyödä ”hynttyyt yhteen” teknologiayrityksen kanssa, jolle myös urheilu on lähellä sydäntä. Kiinnostus on yhteinen ja tavoitteet korkealla. Ensimmäiset askeleet on nyt otettu ja kehitys on ollut melkoinen. Odotan innolla, miten yhteistyöllä kehitämme palvelua tulevina vuosina eteenpäin"

-- Kari Linna, Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSJ Gaming - kehittämässä eSport sceneä

"SJ Gaming haluaa olla vahvasti kehittämässä e-urheilua vastuullisemmaksi, yhteisöllisemmäksi ja kehittävämmäksi. On aivan loistavaa, että saimme mukaan Codematen, jonka porukalla on sekä vahva tekkis- ja design-osaaminen että myös harrastuneisuutta esportsista josta ammentaa”, "

-- Jari Karlsson

Näytä referenssi

ReferenssiMoi Mobiili

"Aluksi vähän jännitti kun projekti lähti liikkeelle niin vauhdilla – itseasiassa kahdessa päivässä. Mutta luotimme Codemateen ja projekti sujui oikein hyvin."

-- Kalle Vuoristo

Näytä referenssi

ReferenssiOikotie-palvelun uudistus

"Codemate on ollut mainio kumppani koko projektin ajan”."

-- Henna Wie, tuotekehityspäällikkö, Sanoma Digital Finland

Näytä referenssi

ReferenssiLehto Group Oyj - Rakennusalan edelläkävijä digipalveluissa

"Codemate on joustava ja ketterä partneri, joka on pystynyt tarjoamaan kattavasti IT-palveluita. Tiivis yhteistyö on tuonut digitalisoinnin hyödyt käytäntöömme."

-- Jarmo Oikarinen, CIO, Lehto Group Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiForenom – Stay Easy

"Keep pouring us those professional work-mates from Codemate Oulu.” Anttipekka Mölsä, Head of Software Development -- “I only have great things to say about Codemate developers. Amazing professionals, ready to face any challenge head-on. They have been valuable members of our development team and a pleasure to work with.” Tadeas Sterba, Product Owner, Digital Services"

-- Anttipekka Mölsä, Head of Software Development

Näytä referenssi

ReferenssiKotikatu365 - Uusi tapa asua

"Hyvinvoinnin ja asumisen operaattorina meille tärkeintä on tarjota parhaat ratkaisut asukkaiden sujuvaan arkeen ja palvelukumppaneidemme laadukkaaseen toimintaan. Codemate ymmärsi tämän kokonaisuuden jo heti suunnitteluvaiheessa ja toteutti Kotikadun digitaaliset palvelut vahvalla ammattitaidolla." "

-- Jari-Pekka Kelhä, toimitusjohtaja, Health City Finland

Näytä referenssi

ReferenssiCumulus.fi

"Codemate on osoittanut virkistävää ammattiylpeyttä Restelin projekteissa, siinä miten vaikeatkin ongelmat on ratkaistu ja aikatauluissa pysytty. Lopputulos on aina ensiluokkaista!" Erno Onatsu Tietohallintojohtaja | CIO"

-- Erno Onatsu

Näytä referenssi

ReferenssiPlanray - älykäs sähkölämmitys

"Halusimme valmistautua teollisen internetin vallankumoukseen. Askel seuraavalle teknologiselle tasolle teollisen sähkölämmityksen valvonnassa vaati laajaa osaamista, lähtien kenttälaitteiden käyttöliittymistä aina pilviympäristöihin saakka. Codemate otti haasteen vastaan ja toimitti projektin ammattimaisesti!"

-- Toni Piirainen

Näytä referenssi

ReferenssiRAY - Raha-automaatti yhdistys

"Tämä yhteistyö lähti kitkatta liikkeelle. Päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen siitä mitä me tavoitellaan ja millä tavalla siihen päästään käsiksi. Kommunikaatio sujui oikein mainiosti. Sanoisin että "Keep on the good work!". Hyvät systeemit ja menetelmät heillä on hallussa. Ja osaamista!"

-- Kimmo Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiUkko.fi verkkopalvelu

"Meidän tapauksen pohjalta sanoisin että nopea ja ketterä toimija. Siellä ei aikaa tuhlata vääriin asioihin. Me Ukko.fi:ssä voidaan kyllä suositella Codematea mielihyvin."

-- Ukko Kumpulainen

Näytä referenssi

ReferenssiGasum energialaskuri

"Tais olla aika ainutlaatuinen IT-projekti, jossa minä oon ollu mukana yli 20-vuotisen urani aikana. Ensimmäisen kerran suunnitelmat piti kutinsa, aikataulut piti kutinsa ja kustannukset piti kutinsa. Hämmästyttävän hyvin johdettu Codematen puolelta. Meillä oli hyvä vierailu Ouluun. Päästiin ohjausryhmänä tutustumaan heidän tekijöihinsä ja henkilöstöön siellä. Todettiin että.."

-- Jarko Alanko

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate:n referenssit

Codemate:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia